QUOTE(Pušūnė @ 2011 06 06, 13:14)
Sunui jau 1,5 m., bet niekaip nesiusioja ant puoduko. Siaip tai su kelnytem sedasi ir sako sssssssssss ar aaaaaaa. Siandien numoviau sauskelnes ir uzmoviau triusikiukus (labai karsta siandien +28) pamaniau, kad vaikinui bus nemalonu kai begs per kojas. Taciau kur tau, pasiusioje ir vel bega zaist
. Pirma kart pats paprase atsisest ant puoduko, bet tik tam, kad patogiau butu zaist, tai pliku uzpakaliuku sodinau. Issedejo pusvalandi ir nieko, o tik atsistojo ir padare balute. Nors as kai gyvate sedziu sale ir snypsciu ssssssssssssssssss
.
Pradejom jau nuo metuku zaisti su puoduku, bet buvo labai daug isteriju, o daba visai nieko jis jam, gal su laiku iki darzelio susitvarkys viskas.
Tik nervina aplinkiniai, jei vaikas 2 metu ir dar su pampiu, tai ziuri i tave kai i tingine ar nevala. Tipo kodel vaiko nemokini, kas bande tas mane supras, kad tikrai nera taip paprasta susitart, kad maziukas siusiuka darytu kur reik. Musu vaikis pagal savo amziu didelis ir visi mano, kad jis jau kokiu 2,5m tai pasaipiu zvilgsniu uslaukiu
.

Pradejom jau nuo metuku zaisti su puoduku, bet buvo labai daug isteriju, o daba visai nieko jis jam, gal su laiku iki darzelio susitvarkys viskas.
Tik nervina aplinkiniai, jei vaikas 2 metu ir dar su pampiu, tai ziuri i tave kai i tingine ar nevala. Tipo kodel vaiko nemokini, kas bande tas mane supras, kad tikrai nera taip paprasta susitart, kad maziukas siusiuka darytu kur reik. Musu vaikis pagal savo amziu didelis ir visi mano, kad jis jau kokiu 2,5m tai pasaipiu zvilgsniu uslaukiu

Pritariu del to "kreivo poziurio". Skirtingi vaikai, skirtingai pradeda sedet ant puodo ir skirtingai i ji reaguoja. Dazniausiai kreivai ziuri mamos, kurios vaiku sysiu gaudo nuo puses metu - todel ir ziuri i mus kaip i tingines, jos gi tiek laiko varsgta, o mes darom kaip mums atrodo geriau.
As savo vaika pradejau sodinti kokiu 1 m. ir 2-3 men. Pradzioj irgi taip budavo - prasedi belekiek, o atsistoja ir salia pasisioja