Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

QUOTE(Mijos mama @ 2008 03 16, 13:04)
na musus dukrai tai tikrai mazai uzeina tu priepuoliu,bet jau kai uzeina ar nervinasi del nieku,tai uzdarome viena i kambary,labai greit pareina oziukas.arba liepiame sedeti ant fotelio kokias 10 min (na tol kol neleisim nulipti mes).patikekit,kad ir kaip verkia,bet padeda

Na as savo vaikui kad ir liepciau sedeti vienoj vietoj ir neleisti nulipti manau jsi neklausytu, o kaip tu ji jega laikysi prispaudes prie kedes??
mano irgi baisiai oziuojasi, krenta griuna, rekia.. bet mes nekreipiam demesio, isienam is kambario.. ir vis galvoju kad praeis, bet nepraeina tie oziai, kartais ir per uzpakali suduodu, nors gal jis dar per mazas... bet teisingai kaskuri mama sake, reikia vaika kaskuom uzimti,kad nelystu ten kur nereikia ir neimtu to ko negalima... Nors kai as dabar turiu antra suneli 2 menesiu, tai uzsiimti su vyresneliu nera kada...

QUOTE(ciolke @ 2008 03 16, 15:08)
vaikai protingi,todel ir rodo savo baisiuosius ozius parduotuvese,nes zino,kad teveliams nesmagu ir gaus ka nori biggrin.gif as tai uz susitarimus..pvz.;nesioziuosi-gausi kinderi..neverksi-vaziuosim pas mociute..ir visada to susitarimo laikytis-mums tas padejo mirksiukas.gif

o kaip susitarti, jei jis dar nekalba... ir man atrodo kad nesupranta.. nes kiek sykiau bandziau sneketi,kad jei darysi taip- tai bus taip.. bet toks jausmas kad su siena sneku.. neklauso... kol nepakeli balso, ir neprigasdini kad ateis tete ir duos per uzpakali... ir tai ne visda suveikia.. tik retsykiais..
Atsakyti
Jei nekreipsi demesio - praeis
Atsakyti
smile.gif labukas.mano sunelui 1metai ir6 men.tiesiog pasiutes .atkreipiau demesi kad daug kai kuriu mamu vaikuciai elgesi griuva ir panasei , tapati ir mano sunelis daro,ir net nezinau kaip elktis ir kokia cia priezastis nuo ko<? g.gif
Atsakyti
QUOTE(werute007 @ 2008 05 25, 21:58)
smile.gif labukas.mano sunelui 1metai ir6 men.tiesiog pasiutes .atkreipiau demesi kad daug kai kuriu mamu vaikuciai elgesi griuva ir panasei , tapati ir mano sunelis daro,ir net nezinau kaip elktis ir kokia cia priezastis nuo ko<? g.gif

Nieko nedaryk-paprasciausiai nekreipk demesio ar net paeik i sali. pamatys, kad niekas i tai nekreipia demesio-tada apstos, o po kurio laiko ir visai atsisakys tokios tevu auklejimo taktikos
Atsakyti
taip geriauses sprendimas yra nekreipti demesio nors kartais taip sunku....
Atsakyti
QUOTE(Astutelama @ 2008 06 07, 18:09)
taip geriauses sprendimas yra nekreipti demesio nors kartais taip sunku....

Taip-save reikia nuteikti psichologiskai tam smile.gif
Atsakyti
Labutis, mes turime tokia problema: sunelis pradejo eiti i darziuka, ir pradejo mustis... Akivaizdziai matau, kad jam idomi mano reakcija.. Pvz. paimi ji ant ranku (nes prashosi) - ir tik plekst, gausi per veida... Tai bandziau visaip - ir nekreipti demesio (daejom iki to, kad jis pradejo ir gnaibyti, ir net ikasti i ranka bande, nes is viso nereagavau), ir deti jam atgal per rankytes, kartu aiskinant, kad va, matai, juk tau ir igi skauda ir nemalonu, kai mamyte tave musha, o nera uz ka...

Nu net nebezinau, ka ir bedaryti - niekas neveikia. Nei graziuoju, nei piktuoju. O jis mushasi - visas sustingsa (nes zino, kad blogai padare), ir laukia, kas bus... Jei nieko - duoda dar karta.. Ir itariu, kad jam nenusibostu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2008 06 09, 12:13)
Labutis, mes turime tokia problema: sunelis pradejo eiti i darziuka, ir pradejo mustis... Akivaizdziai matau, kad jam idomi mano reakcija.. Pvz. paimi ji ant ranku (nes prashosi) - ir tik plekst, gausi per veida... Tai bandziau visaip - ir nekreipti demesio (daejom iki to, kad jis pradejo ir gnaibyti, ir net ikasti i ranka bande, nes is viso nereagavau), ir deti jam atgal per rankytes, kartu aiskinant, kad va, matai, juk tau ir igi skauda ir nemalonu, kai mamyte tave musha, o nera uz ka...

Nu net nebezinau, ka ir bedaryti - niekas neveikia. Nei graziuoju, nei piktuoju. O jis mushasi - visas sustingsa (nes zino, kad blogai padare), ir laukia, kas bus... Jei nieko - duoda dar karta.. Ir itariu, kad jam nenusibostu sad.gif

žinai, turiu tokį patarimą: tu tiesiog pajausk, ko nori tavo vaikas tokiu elgesiu. ka nori pasakyti tuo, kaip jis elgiasi? aišku, pajausti nėra lengva, bet tu pasistengt įsigilinti, iš kart paaiškės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2008 06 09, 12:13)

vesk i dju-djitsu kluba...matau pasaulio cempiona pagimdei.
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2008 06 09, 13:13)

Mano panelė dar tik metukų ir į darželį neina, o ir šeimoje nemato muštynių, bet jau kai supyksta jei ko neleidžiu ar neduodu, tiesiog dreba, mušasi ir dar bando bartis lotuliukas.gif pasignaibyti irgi smagu kartais visą krūtinę sugnaibo jei ant rankų kur nešu
Atsakyti
Maniškei dar ir dabar ožiai užeina blink.gif .Nuo metų bandau nereaguot-dar labiau. Dabar jau nematau kitos išeitieš kaip tik mušt vaiką. blink.gif Gal ir palaikysit mane kokia ten "kū kū" bet jau Dievaži, neįmanoma susišnekėt-gauna per pirštus, o ji laiminga sau toliau varo-per pirštus +užpakaliuko "malonumai" ne? Toliau taip darysi? PArduotuvėj-einu prie kito skyriaus, namie- išeinu arba ją uždarau į kitą kambarį. Per valandą nusiramina "gaspadorė svieto" mirksiukas.gif

Geriausia buvo kai ji, tėtės vaikas, savo tėtei įkando+per veidą.Susinervavau.Užstaugiau.Ji klykt ir daužyt kas tik papuola-aš staugt...Pasaka be galo vienu žodžiu...Galiausiai nuėjo į savo kambarį doh.gif

Kartais ir diržiukas praverčia.Aišku, tik parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werute007 @ 2008 05 25, 21:58)

mano mazyliui beveik 1metai ir 7 men .pas mus irgi taip kartais buna... lankom darzeli, bet aukletoja sake, kad ten jis geras vaikas. tik kartais pasistumdo ir mergaites uz kasyciu patampo smile.gif nu bet jau namie... nors irgi...pastebejau, kad kai esame dviese, tai nerviniu priepuoliu yra maziau, o kai tetis namie, tada nors ir tetis lauke, o as namie su mazuoju, tai prasideda visokie "cirkai"... kartais padeda ignoravimas, kartais pastatymas i kampa (simboliskai)...sakau kai nustosi rekt, gali ateit, ir pakartoju tai keleta kartu, kad tikrai girdetu smile.gif o kartais padeda tiesiog pasisodinimas ant keliu ir priglaudimas prie krutines... kazkas cia rase: kiekviena mama turetu stengtis issiaiskinti, ko mazyliui reikia... maniskis labiausiai ir greiciausiai supyksta, jei mane tempia uz rankos, o as neinu kur nors. pvz pirmas pavalgo ir bega nuo stalo mane uz rankos tempdamas...
Atsakyti