Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

Aš pastebėjau, kad ožiukai užpuola, kai aš arba vyras kur nors ilgiau užsibūna t.y ilgiau namie nebūna vieno iš tėvų. Tuomet aš stengiuosi keletą dienų skirti daugiau dėmesio ir ožiukai prapuola. Kai prasideda isteriniai ožiukai pasiimu ant rankų, prisiglaudžiu ir daug greičiau praeina nei, kad ignoruočiau.
Manau svarbu suprasti kokie tikslai slepiasi po ožiukais g.gif
Atsakyti
Kiekviena vakara, kai griztu is darbo, mane mazasis gerai "apkulia" lotuliukas.gif Ko ji as cia palikau su aukle, o pati isejau kazkur blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arsua32: 13 kovo 2008 - 14:54
Pas mus jau ir ta bedele yra,bet parekia nukritus,mato,akd niekasnekreipiai ja demsioi rvelatsistojsu sypsosi lotuliukas.gif
Atsakyti
oj, kokia pazystama situacija - tie visi oziai doh.gif
kad ir si savaitgali buvom Palangoj. vaiksciojom, ziurejom gulbes, kol sugalvojom nueiti nuo tvenkinio. tai taip uzsicype, kad siaubazzz. i vezima neikisi riestis pradejo, uz rankos paimtas neina, sedasi ant zemes (ir palikciau pasedeti, bet kad salta buvo - bijojjau, kad uzpakalio nenusaltu tongue.gif ). zmo9nes ziuri, o mes su mb velkam bliaunanti vaika uz ranku blush2.gif doh.gif
man tai labiausiai geda tokiose situacijose bunant viesoje vietoje. namie kai uzsibliauna - nekreipiu demesio ar sudraudziu, o kai aplink zmones. tai visi tik ir laukia - kada "susitvarkysi" su savo vaiku. o as neismanau kaip susitvarkyti doh.gif
Atsakyti
Dukras kai auginau tokiu problemu neturejau ,kazkaip klausydavo mazos ...na,o su sunum galima isprotet kai prasideda oziai .Oziai prasideda kai negauna ko nori ,arba neleidi daryt tai kas jam patinka .Ot tada prasideda toks klyksmas , net namas skamba .Jei nekreipi demesio ,eina is paskos ir zviegia , subari - dar garsiau rekia , paimi ant ranku - rieciasi , zviegia ... nesuprantu is kur toks charakteris .Gerai ,kad viskas vyksta namie , bet kai teks eit su juo i zmones ,jauciu bus geda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2008 03 13, 21:22)
man tai labiausiai geda tokiose situacijose bunant viesoje vietoje. namie kai uzsibliauna - nekreipiu demesio ar sudraudziu, o kai aplink zmones.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet aciu diev pamazu ozius vejam lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2008 03 14, 03:26)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
bet aciu diev pamazu ozius vejam lauk  smile.gif

...pasidalinkit patirtim kokiais budais vejat ozius ax.gif
Atsakyti
aš ir namuose neleidžiu isterikuoti,kad bent po truputi suprastu jog isterikuoti negalima visai o ne tik kažkur kitur. leidžiu ožiuotis tik kai mano vaikui skauda ar serga,nes tada jos pyktis man visiškai suprantantamas ir pateisinamas.o visais kitais atvejais stengiuosi neleisti rodyti kaprizu
Atsakyti
Nu va ,radau kaip tik parupusia tema. Siandien mazasis trecia karta parode isterija. Kai pirma karta tai atsitiko pries gera savaite, tai net nesupratau, kas cia darosi doh.gif Nulaikyti neina, zviegia iki pamelynavimo. Bandziau sluostyti veida, kakla saltu vandeniu, kad atsitoketu, tai toks jausmas, kad net nejaucia. Antra karta pries keles dienas vel prasidejo isterija, kai kazko negavo. Tuomet nekreipiau demesio ir isejau i virtuve palikusi ji kambary. Jis berekdamas apsiveme doh.gif Svarbiausia, kad nesileidzia paimamas ant ranku, kalbinamas. Tada tik dar labiau ima rekti. Kadangi sloguoja, tai galvoju patiesiu kaldryte ant zemes, kad bent jau galva detu ne ant pliku grindu. Kur tau, stumia viska salin. Siandien vel uzejo. Tai ikeliau i lovyte ir palikau. Bet pastebiu, kad jis labiau nori, kad buciau salia, tik nekalbinciau, nesiliesciau. Nurimo mazdaug po 15 min. Tada pradejo graudziai verkti ir istiese rankas ,kad paimciau. Atsigere pienuko ir uzmigo. Tai dabar ir nezinau, ar man visada taip elgtis, t.y. laukti, kol praeis, ar galima kazka padaryti, kad tai isgyvendinti, ar tai praeis savaime?
Vyresnelei taip nebuvo, todel man cia naujiena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2008 03 14, 11:52)
...pasidalinkit patirtim kokiais budais vejat ozius  ax.gif

as tiesiog ignoruodavau ax.gif nes budavo,kad krenta ant zemes ar galva i zeme duoda verysad.gif tiesiog palikdavau tam kamby ir iseidavau i kita ax.gif pastebejo,kad tuom nieko nepasieks biggrin.gif ir nustojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2008 03 15, 01:54)
as tiesiog ignoruodavau  ax.gif  nes budavo,kad krenta ant zemes ar galva i zeme duoda  verysad.gif tiesiog palikdavau tam kamby ir iseidavau i kita  ax.gif  pastebejo,kad tuom nieko nepasieks  biggrin.gif  ir nustojo  biggrin.gif

...maniškis tai atsikelia ir bėga išpaskos žviegdamas ,jei išeinu į kitą kambarį ...o jei dukros namuose tai bėga pas jas ,,pasiguost " doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaite* @ 2008 03 14, 18:18)
aš ir namuose neleidžiu isterikuoti,kad  bent po truputi suprastu jog isterikuoti negalima visai o ne tik kažkur kitur. leidžiu ožiuotis tik kai mano vaikui skauda ar serga,nes tada jos pyktis man visiškai suprantantamas ir pateisinamas.o visais kitais atvejais stengiuosi neleisti rodyti kaprizu

...kokiu būdu pavyksta uždraust isterikuot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(desteny @ 2008 01 21, 19:11)
mielosios ar kurios nors mazajam buna tokie nervu priepuoliai,kai ko nors negavus ar neleidziant kazko daryti jis griuna ant zemes,spardosi,musasi ir panasiai?manajam karts nuo karto taip buna ir bijau kad tai nesikartotu per daznai ir ypac viesose vietose..gal galit ka patarti?aciukas 4u.gif

na musus dukrai tai tikrai mazai uzeina tu priepuoliu,bet jau kai uzeina ar nervinasi del nieku,tai uzdarome viena i kambary,labai greit pareina oziukas.arba liepiame sedeti ant fotelio kokias 10 min (na tol kol neleisim nulipti mes).patikekit,kad ir kaip verkia,bet padeda
Atsakyti