Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminas D3

lasinu i sauksteli po 5 lasus ir suduodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonasera: 29 sausio 2012 - 20:37
o kodel tiek daug?
Atsakyti
Mes tai lasinames ant soskes du kartus dienoj po du lasiukus
Atsakyti
as i saukstuka truputi vandens ipilu ir sulasinu, tada sugirdau, o jus is saukstuko tik lasiukus girdot, nelieka to vitamino dalis ant saukstuko?
Atsakyti
Abiem vaikams lasindavome tiesiai i burnyte
Atsakyti
Lasinu nuo mazu dienu i burnyte.Dabar jau 10 menesiu ir pats ziojasi pamates buteliuka.
Atsakyti
Maniskis irgi tik pamatydavo buteliuka, tuoj burnyte praziodavo tiems stebuklingiems laseliams biggrin.gif Gal kuri mamyte prisimena rusisko vit D pavadinima?! Daktare buvo sakiusi, bet galva tuscia, tai neprisimenu nors tu ka.... 4u.gif (sake labai geri, tik lt nebera ju)
Atsakyti
aš į šaukštelį lašinu du lašiukus vitamino D ir įlašinu šiek tiek savo pienuko, o tada prikišu prie burnytės šaukštelį, mažylis išsižioja biggrin.gif Bet tada "chhhh" net pasako susiraukęs kaip jam neskanu lotuliukas.gif
Atsakyti
O as kai bandau i burnyte lasinti, tai kol atkeliauja laselis, tai mano ranka nustumta i sali buna ir laselis bet kur, tik ne ten kur reikia nulasa. Tai db ant soskes uzlasinu ir tiesiai i burna ikisu smile.gif))
Atsakyti
O mums lašinimas tiesiai į burnytę pasibaigė ligoninės priimamajam skrandžio plovimu. Mažylė kelių mėnesių buvo. Prieš miegą prisiminiau, kad nesulašinau. Buvo prietema ir per skubumą nepamačiau, kad kartu su dangteliu nusiėmė ir lašinimo antgalis. Taigi, supyliau vaikui į burną gal pusę buteliuko. Kiek skaičiau, ne man vienai taip nutiko. Yra forume mamų kurioms panašiai pasibaigė.
Būkit atsargios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2012 02 14, 21:20)
O mums lašinimas tiesiai į burnytę pasibaigė ligoninės priimamajam skrandžio plovimu. Mažylė kelių mėnesių buvo. Prieš miegą prisiminiau, kad nesulašinau. Buvo prietema ir per skubumą nepamačiau, kad kartu su dangteliu nusiėmė ir lašinimo antgalis. Taigi, supyliau vaikui į burną gal pusę buteliuko. Kiek skaičiau, ne man vienai taip nutiko. Yra forume mamų kurioms panašiai pasibaigė.
Būkit atsargios 4u.gif

jaaaazau jaazaaaau, nė nepagalvočiau, kad taip galėtų nutikti. Kiek daug pavojų slypi mūsų mažiems žvirbliukams, kaip reikia juos saugot ir vos ne kiekvieną žingsnį apgalvot. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 15 vasario 2012 - 11:39
Aš irgi tiesiai į burnytę lašinu, bet tas lašintuvas kažkaip tvirtai laikosi atrodo unsure.gif Na bet visko būna, gal brokuotas pasitaikė koks.
Atsakyti