lasinu i sauksteli po 5 lasus ir suduodu
o kodel tiek daug?
as i saukstuka truputi vandens ipilu ir sulasinu, tada sugirdau, o jus is saukstuko tik lasiukus girdot, nelieka to vitamino dalis ant saukstuko?
Lasinu nuo mazu dienu i burnyte.Dabar jau 10 menesiu ir pats ziojasi pamates buteliuka.
Maniskis irgi tik pamatydavo buteliuka, tuoj burnyte praziodavo tiems stebuklingiems laseliams
Gal kuri mamyte prisimena rusisko vit D pavadinima?! Daktare buvo sakiusi, bet galva tuscia, tai neprisimenu nors tu ka....
(sake labai geri, tik lt nebera ju)

aš į šaukštelį lašinu du lašiukus vitamino D ir įlašinu šiek tiek savo pienuko, o tada prikišu prie burnytės šaukštelį, mažylis išsižioja
Bet tada "chhhh" net pasako susiraukęs kaip jam neskanu

O mums lašinimas tiesiai į burnytę pasibaigė ligoninės priimamajam skrandžio plovimu. Mažylė kelių mėnesių buvo. Prieš miegą prisiminiau, kad nesulašinau. Buvo prietema ir per skubumą nepamačiau, kad kartu su dangteliu nusiėmė ir lašinimo antgalis. Taigi, supyliau vaikui į burną gal pusę buteliuko. Kiek skaičiau, ne man vienai taip nutiko. Yra forume mamų kurioms panašiai pasibaigė.
Būkit atsargios
Būkit atsargios

QUOTE(Gytutė @ 2012 02 14, 21:20)
O mums lašinimas tiesiai į burnytę pasibaigė ligoninės priimamajam skrandžio plovimu. Mažylė kelių mėnesių buvo. Prieš miegą prisiminiau, kad nesulašinau. Buvo prietema ir per skubumą nepamačiau, kad kartu su dangteliu nusiėmė ir lašinimo antgalis. Taigi, supyliau vaikui į burną gal pusę buteliuko. Kiek skaičiau, ne man vienai taip nutiko. Yra forume mamų kurioms panašiai pasibaigė.
Būkit atsargios
Būkit atsargios

jaaaazau jaazaaaau, nė nepagalvočiau, kad taip galėtų nutikti. Kiek daug pavojų slypi mūsų mažiems žvirbliukams, kaip reikia juos saugot ir vos ne kiekvieną žingsnį apgalvot.

Aš irgi tiesiai į burnytę lašinu, bet tas lašintuvas kažkaip tvirtai laikosi atrodo
Na bet visko būna, gal brokuotas pasitaikė koks.