Ir as lasinu AQUADETRIM tiesiai i burnyte, visada issizioja ir paskui cepsi lupytem

as sugirdau su sauksteliu

Praziodinu burnyte ir ilasinu

as tai su saukstuku ir savo pn,,,,bet kol pamaitinu turiu palaukti, kol atrugs, poto dar panesioju, nes kartais atpila, taip praeina valanda laiko
kol pamirstu sugirdyti.db kai pasiskaiciau gal tikrai reikia pries maitinima bet jis atpila, o nepasisalins tas vit. su tais vemaliukais?

As taip pat pridedu prie burnytes, ji prasizioja ir tada sulasinu. Pas kudikelius yra refleksas, kai prilieti burnyte - issizioti

Nu, o maniskis, kai pridedavau prie lupyciu,ne tai kad neissiziodavo,o ciupdavo uz buteliuko
taip kad, man paprasciau yra su sauksteliu sugirdyt,o poto jis dar su juo ir zaidzia

sveikutės,
o aš suabejojau dėl daktarės skirto vitamino D kiekio man 4 mėn mažylei... šiaip pas ją nuo gimimo praktiškai nėra momenėlio, bet... daktarė skyrė pradžioj 2 lašiukus vit D, o dbr tipo pakaušiukas plinka- bet aš manau, kad jis plinka nuo nugulėjimo ir nutrynimo sukiojant galvytę- skyrė jau net 3 lašiukus.... man kkaip neramu, kad nepaduginti, nes esu girdėjus, kad perdozuoti vit D dozę irgi negerai.... tai net nė nežinau kaip čai duoti tai mergytei... kartais duodu 2, kartais 3 lašiukus... kartais iš vis užmirštu
mūsų irgi šiaip pati prasižioja vos tik pajautusi buteliuką prie burnytės
o aš suabejojau dėl daktarės skirto vitamino D kiekio man 4 mėn mažylei... šiaip pas ją nuo gimimo praktiškai nėra momenėlio, bet... daktarė skyrė pradžioj 2 lašiukus vit D, o dbr tipo pakaušiukas plinka- bet aš manau, kad jis plinka nuo nugulėjimo ir nutrynimo sukiojant galvytę- skyrė jau net 3 lašiukus.... man kkaip neramu, kad nepaduginti, nes esu girdėjus, kad perdozuoti vit D dozę irgi negerai.... tai net nė nežinau kaip čai duoti tai mergytei... kartais duodu 2, kartais 3 lašiukus... kartais iš vis užmirštu

mūsų irgi šiaip pati prasižioja vos tik pajautusi buteliuką prie burnytės

Mamos SOS! Nuo kada vitamina D reikia pakeist zuvu taukais? Mums metukai ir du menesiai,bet kai metuku buvom pas gyd.nieko ji neuzsimine apie zuvu taukus, o pvz drauges dukrytei ju daktare nuo 10 men.liepe pradeti duoti zuvu taukus.

Sesyte ,nuo 8 men. pradejau duoti zuvu taukus savo mazylei. taip rekomendavo musu pediatre. Tebeduodu ir po 2 lasiukus vitamino D.
as aquadetrim is buteliuko lasinu po 3 lasiukus sake, tai buna ivairiai,buna issizioja ir graziai ilasa,o buna ir pro burna teka, nelabai skanus mums tie lasiukai:)
mes irgi su šaukšteliu