Aš jau nerimaudama laukiu Amstafo įspūdžių apie Grand Lukullus,penktadienį jau ir aš ten apsilankysiu.O kokias įdomesnes ekskursijas iš Kemero rekomenduotumėt?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 10 04, 12:39)
Aš jau nerimaudama laukiu Amstafo įspūdžių apie Grand Lukullus,penktadienį jau ir aš ten apsilankysiu.O kokias įdomesnes ekskursijas iš Kemero rekomenduotumėt?
Mes po ne pilnų 3 savaičių Kemere būsim, tad kai grįšit lauksim pasakojimų kur lankėtės ir kur patarsit apsilankyt, nes ir mum įdomios ekskursijos, nes sezonas į pabaigą tai mažai gal kas ir vyks
Būtinai,dar įkelsiu ir foto reportažą

QUOTE(ingusiaa @ 2010 10 03, 20:40)
del vieno nuramint galiu... maniskis bijo nuo mazens siurblio, tarkavimo masinos, kavamales ir t.t. o lektuvu skrydziai praejo puikiai 

pas mus buvo lygiai tas pats, dulkkiu siurblio bijojo kai mazas buvo, o pirmaji savo skrydi atlaike puikiai

QUOTE(Shopaholic @ 2010 10 04, 15:30)
pas mus buvo lygiai tas pats, dulkkiu siurblio bijojo kai mazas buvo, o pirmaji savo skrydi atlaike puikiai 

maniskis ir dabar bijo

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 10 04, 12:39)
na sveiki visi, jau ir mes sugrize is siltu krastu

Sveiki sugryze,norejau paklausti kaip kambarys? ar reikia duoti papildomai doleriu kad gauti geresni kambari? ar iki juros mikriukas vazineja daznai? ar emete ekskursijas is vietiniu ar is agenturos? jei emete,tai kokias ekskursijas?
ar patiko?

QUOTE(Amstafas @ 2010 10 04, 19:48)
o jeigu butu buves pilnas vokieciu ?

Dar noriu paklausti kaip oras,ar vakare reikėjo šiltesnio rūbo,ar darėtės viežbutyje masažą,iš atsiliepimų tai neblogai ten daro.
O šiaip kiek vertintumėt viežbutį

Side per Labas rytas siandie rode (misle tokia buvo)
Berods grazus miesciuks

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 10 05, 09:18)
skirtingu tautybiu skirtingi taskymosi iprociai

QUOTE(Miescionka @ 2010 10 05, 09:03)
tikrai grazus, norintiems ramesnio poilsio, o ir griuvesiu didzioji dalis nemokamai