Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

Aš jau nerimaudama laukiu Amstafo įspūdžių apie Grand Lukullus,penktadienį jau ir aš ten apsilankysiu.O kokias įdomesnes ekskursijas iš Kemero rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 10 04, 12:39)
Aš jau nerimaudama laukiu Amstafo įspūdžių apie Grand Lukullus,penktadienį jau ir aš ten apsilankysiu.O kokias įdomesnes ekskursijas iš Kemero rekomenduotumėt?

Mes po ne pilnų 3 savaičių Kemere būsim, tad kai grįšit lauksim pasakojimų kur lankėtės ir kur patarsit apsilankyt, nes ir mum įdomios ekskursijos, nes sezonas į pabaigą tai mažai gal kas ir vyks
Atsakyti
Būtinai,dar įkelsiu ir foto reportažą sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 10 03, 20:40)
del vieno nuramint galiu... maniskis bijo nuo mazens  siurblio, tarkavimo masinos, kavamales ir t.t. o lektuvu skrydziai praejo puikiai  4u.gif

pas mus buvo lygiai tas pats, dulkkiu siurblio bijojo kai mazas buvo, o pirmaji savo skrydi atlaike puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 10 04, 15:30)
pas mus buvo lygiai tas pats, dulkkiu siurblio bijojo kai mazas buvo, o pirmaji savo skrydi atlaike puikiai thumbup.gif

maniskis ir dabar bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 10 04, 12:39)

na sveiki visi, jau ir mes sugrize is siltu krastu thumbup.gif klausimas buvo apie viesbuti tai apie ji ir papasakosiu smile.gif pats viesbutis nera didelis, sudarytas is dvieju pastatu, jaukus. baseinai yra 2 (+vienas mazytis, vaikiskas) taciau tas, kuris yra viduje visa savaite buvo sausas, veike tik kieme esantis, taciau ir jis buvo pilnas rusu, taigi maudytis noro nebuvo tongue.gif restoranas yra tokiame kaip rusyje, tvarkingas, maistas labai skanus ir ivairus. aptarnaujantis personalas malonus tik kambarines nepatiko. arbatpinigiu pradzioj kasdien palikdavom, bet paskui supratom, kad neverta. ranksluoscius per ta savaite gal tik karta pakeite, patalyne taip pat. labiausiai is personalo patiko barmenas, visad linksmas, puikiai aptarnaudavo thumbup.gif animatoriu viesbutyje nebuvo. net nezinau, ka daugiau apie viesbuti papasakoti, jeigu ka praleidau ar pamirsau parasyti - klauskite 4u.gif
Atsakyti
Sveiki sugryze,norejau paklausti kaip kambarys? ar reikia duoti papildomai doleriu kad gauti geresni kambari? ar iki juros mikriukas vazineja daznai? ar emete ekskursijas is vietiniu ar is agenturos? jei emete,tai kokias ekskursijas? smile.gif ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(Amstafas @ 2010 10 04, 19:48)
jis buvo pilnas rusu, taigi maudytis noro nebuvo tongue.gif

o jeigu butu buves pilnas vokieciu ? g.gif
Atsakyti
Dar noriu paklausti kaip oras,ar vakare reikėjo šiltesnio rūbo,ar darėtės viežbutyje masažą,iš atsiliepimų tai neblogai ten daro. ax.gif O šiaip kiek vertintumėt viežbutį cool.gif
Atsakyti
Side per Labas rytas siandie rode (misle tokia buvo) ax.gif Berods grazus miesciuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 10 05, 09:18)
o jeigu butu buves pilnas vokieciu ?  g.gif

skirtingu tautybiu skirtingi taskymosi iprociai mirksiukas.gif Nezinojai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miescionka @ 2010 10 05, 09:03)
Side per Labas rytas siandie rode (misle tokia buvo) ax.gif  Berods grazus miesciuks biggrin.gif

tikrai grazus, norintiems ramesnio poilsio, o ir griuvesiu didzioji dalis nemokamai biggrin.gif
Atsakyti