Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

lietuvaite001,
Mes buvome Crystal Admiral - didelis, pagal musu manymu prabangus viesbutis - pliazai nemokamai(salia, 5 zingsniai, baras restoranas - ziuri i jura ir geri kokteiliuka wub.gif ), sejfas nemokamas, vaikiski kalneliaisuperiniai, nors musu vaikai, kai padrasejo perejo i suaugusiuju biggrin.gif . Kai atkeliavom, receptione idejom i pasa 10 dol - gavom uz musu kaina,( turiu omeny kelialapi) geriausia kambary, kaip veliau paaiskejo 4u.gif
Vienintelis minusas - vakarais nera kur pasivaiksciuoti, tik viesbucio teritorijoje, nors kiekviena vakara buna tokia programa, kad veliau jau niekur nesinori. Nors kartais jie nemokamai veza i Alanija i discoteka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele: 06 spalio 2010 - 09:30
Mes i Crystal Admial vaziuojam ax.gif
Atsakyti
Na orus tai nelabai kokius rodo nuo 8d,tik+20 ir lietų protarpiais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 10 06, 12:44)

na manau tikrai nei susalsim jei pukiniu striukiu prireiks tongue.gif protrapiais lietus yra normalus dalykas siuo metu Turkijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 06, 14:46)
na manau tikrai nei susalsim jei pukiniu striukiu prireiks tongue.gif protrapiais lietus yra normalus dalykas siuo metu Turkijoje 4u.gif

JM tau pacios geriausios keliones 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 10 06, 13:07)
JM tau pacios geriausios keliones  4u.gif   4u.gif   4u.gif   4u.gif

aciukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2010 10 06, 06:26)
Paciu geriausiu jums atostogu wub.gif  thumbup.gif

aciukas wub.gif merginos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 06 spalio 2010 - 14:18
Aš ir jau noriu, o man dar liko virš 2 savaičių, neiškęsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 10 06, 14:44)

Na, su orais kaip jau bus taip. drinks_cheers.gif
Nebent tik lietaus maisa reik isideti del visa ko. g.gif

JolitaMartyna, Jums gero skrydzio, geros keliones, kuo geriausiu atostogu. 4u.gif smile.gif
Gal atsitiktinai kur susitiksime. drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 10 06, 13:26)

JolitaMartyna, Jums gero skrydzio, geros keliones, kuo geriausiu atostogu.  4u.gif  smile.gif
Gal atsitiktinai kur susitiksime.  drinks_cheers.gif  smile.gif

aciukas
Tikiuosi Kemere pasiarbatinsim tongue.gif
Atsakyti
Atsiprasau labai.Gal kam nesunku patarti(neturiu pas ka paklausti, nes kazkur tai dingo mano Monika wub.gif is Orbikos((( )
Norime i Turkija spalio 23 diena.Kaip ir kur pigiausiu kelalapiu jeskoti?kainos doh.gif As netgi jau is Minsko ziurejau...daug pigiau iseina.Bet is Vilniaus patogiau aisku.
Kur jeskoti???? lens.gif
2+1 , savaitei ..maziausiai 3* (vienu zodziu ekonomini varianta reikia)
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 06, 07:41)
Mes ryt jau kylam thumbup.gif

Jetau kaip aš jums pavydžiu... Geros kelionės. Lauksim fotoreportažo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 10 06, 15:37)
Atsiprasau labai.Gal kam nesunku patarti(neturiu pas ka paklausti, nes kazkur tai dingo mano Monika wub.gif  is Orbikos(((  )
Norime i Turkija  spalio 23 diena.Kaip ir kur pigiausiu kelalapiu jeskoti?kainos  doh.gif As netgi jau is Minsko ziurejau...daug pigiau  iseina.Bet is Vilniaus patogiau aisku.
Kur jeskoti???? lens.gif
2+1  , savaitei ..maziausiai 3* (vienu zodziu ekonomini varianta reikia) 
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes iš Tez Turo pirkom irgi spalio 23 dienai į Simena Sun Club, bet prieš gerus 3 mėnesius prikom, tai po 1600 žmogui su UAI maitinimu, bet manau dabar jau kainos bus pakilę.
Atsakyti