Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Cashmere @ 2010 11 03, 10:15)
Aš šiaip buvau Turkijoj pirmą kartą ir šiaip nesuprantu kodėl kiti ten važiuoja po 10 kartų, juk Europa tokia graži, nebent ji jau apkeliauta, bet man yra daug šalių žymiai gražesnių nei Turkija, kad ir viešbutis buvo idealus, bet antrą kartą kažin ar norėčiau vėl i Turkija

Del mazu vaiku.Trumpas ir komfortiskas skrydis,puikus oras.

O kodel kasmet zmones vaziuoja i LT pajuri? del to pacio mes kasmet karta arba du i TR skrendam.Tai yra tiesiog seimos atostogos,kur esam garantuoti del gero oro ir superinio aptarnavimo.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 11 03, 11:44)
Del mazu vaiku.Trumpas ir komfortiskas skrydis,puikus oras.

O kodel kasmet zmones vaziuoja i LT pajuri? del to pacio mes kasmet karta arba du  i TR skrendam.Tai yra tiesiog seimos atostogos,kur esam garantuoti del gero oro ir superinio aptarnavimo.

tik nereikia sakyti, kad del oro ar aptarnavimo doh.gif i Kreta taip pat 3val., tiesioginis skrydis ir aptarnavimas nera ko lyginti, visai kitoks zmoniu mentalitetas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 03, 07:39)
Ne apie duona ir suri ejo kalba,o apie atsiliepimus ir kitus sezono pabaigos trukumus.Idomu butu pamatyti foto,kas budavo pusryciams.
Jei nemokate rusiskai pasinaudokite verteju 4u.gif  mirksiukas.gif
Mes siais metais irgi atostogavome ekonominiame 5 zv viesbutyje.Bet kadangi kaina buvo zema,tai as likau uz ta kaina patenkinta viesbucio kokybe,ko daugiau tiketis uz tokia kaina biggrin.gif .(4300lt 10 naktu 2+1,o realiai tai  musu seimai mokejo tik 600lt  thumbup.gif  ).Bet iki 5 zv jam dar tolokai.

As kaip pvz., paemiau duona ir sury, jei daugiau neizvelget mano parasymus tai labai gaila, nes kartais zmones uzsimerkia ir nieko nenori girdeti, tai man tik ju gaila, nes niekas kitas nenukencia tik jis pats!As kaina pakankamai kaip Turkija didele sumokejau isejo 5000lt., tik as ir mano vyras kudikis iki 2m., nesiskaicuoja uz 14naktu tai manau tai daug., ir kai gauni nieko, tai bandem dziaugtis nors geru oru ir grazia jura, su tilteliu nuardytu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 12:06)
tik nereikia sakyti, kad del oro ar aptarnavimo doh.gif i Kreta taip pat 3val., tiesioginis skrydis ir aptarnavimas nera ko lyginti, visai kitoks zmoniu mentalitetas thumbup.gif

O aš tai nesuprantu, kaip kiti nesupranta žmonių, kurie po 10 kartų į tą pačią šalį važiuoja g.gif Dėl manęs tai kad ir po 100 kartų ten pat irnesakyk.gif Ir išvis, kam juos suprast reikia biggrin.gif Kas kur nori, ten tas važiuoja mastau.gif Ir koks skirtumas, kelintą kartą ir dėl kokių priežasčių schmoll.gif Svarbu jiems gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 11:13)
Papildyta:

As kaip pvz., paemiau duona ir sury, jei daugiau neizvelget mano parasymus tai labai gaila, nes kartais zmones uzsimerkia ir nieko nenori girdeti, tai man tik ju gaila, nes niekas kitas nenukencia tik jis pats!As kaina pakankamai kaip Turkija didele sumokejau isejo 5000lt., tik as ir mano vyras kudikis iki 2m., nesiskaicuoja uz 14naktu tai manau tai daug., ir kai gauni nieko, tai bandem dziaugtis nors geru oru ir grazia jura, su tilteliu nuardytu  doh.gif  lotuliukas.gif

Matote,lyginant Kreta su TR reiktu ne tik mentalitetus lyginti bet ir kainos skirtuma.Niekada negausit nieko panasaus Kretoj,kiek gautumet TR sumokeje tuos pacius pinigus.Ta,pasakytu kiekvienoj agenturoj.

As neturiu tokios patirties,kaip jus apraset.Renkantis viesbuti,ziuriu kur vaziuosiu.Jau nekalbu apie skurdzius pusrycius,kuriuos jus apraset.Musiskiam svieziai spaustos sultys ir visu rusiu juros gerybes,iskaitant karaliskas krevetes buvo "pilka kasdienybe" cool.gif

Bet as to ir tikejausi,nes ir kainavo atsakanciai,tiek kiek jus sumokejot is viso,pas mus kainavo vienam zmogui. ..
.Nors uz tokia suma Kretoj mes ne puses tiek negautume.Pradedant apartamentais musu didelei seimai,baigiant maistu ir gerimais.

Jeigu ruosciausi keliaut po sali ir netureciau mazu vaiku,aisku,kad skrisciau i koki Mauriciju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 13:13)
kaip Turkija didele sumokejau isejo 5000lt., tik as ir mano vyras kudikis iki 2m., nesiskaicuoja uz 14naktu tai manau tai daug., ir kai gauni nieko, tai bandem dziaugtis nors geru oru ir grazia jura, su tilteliu nuardytu  doh.gif  lotuliukas.gif

manyciau, kad nemazai, kaip uz toki viesbuti. Pasidometi siaip aisku reikia, net jei rusu kalba, issiversti galima, jei to nepadarete, tai kazkiek reikia ir sau kaltes prisiimti, del nelabai vykusiu atostogu, tiesiog pamoka kitam kartui. Bet kokiu atveju, is jusu aprasymo, tai tikrai poprasciai buvo. Aptarnavimas siaip is principo, tai tikrai neblogas turkijoje, cia jau nuo viesbucio priklauso, ir kaip nebutu gaila, nuo sezoniskumo, i sezono gala jau vistik reikia tiketis, kad visko gausite jau tik "likucius", tokia deje realybe. kaip ir sezono pradzioje dar tik "trupinukai" visko buna - mazai maisto, truksta personalo, animacijos, pramogu ir t.t. Cia aisku ne taisykle, bet taip jau yra. Personalas per sezona, su zveriskai darbo tempais ir mazu atlyginimu jau buna istampytas iki negaliu, todel ir toks elgesys. Zinoma, kad taip neturi buti, bet deje, taip yra. Tilteliai tikrai jau buna daug kur nuardyti del audru. tai taip jau yra ir sis viesbutis ne isimtis, ypatingai jei jau greit uzsidaryti turi, tada ir ruostis prades ko gero anksciau, nei tarkime salia esantis, bet visa sezona dirbantis viesbutis.
Klausiate kodel turkija n-taji karta is eiles? nagi paprasta. jei jau i graikija, tik i skirtingas salas galima skristi ne karta, tai taip ir su turkija. Sutikite, salis ne maza, regionu daug, naturalu, kad norisi aplankyti ir pamatyti: Marmaris, Bodrumas, Kusadasis, Fetija, Kemeras, Alanija, visur verta vaziuoti, nes nuvykes i viena is ju, tam tikru vietu paprasciausiai nepamatysi, o ir labai skirtingi jie kas liecia krastovaizdi. Pagaliau ir klimatas, sezonas cia prasideda anksciau ir baigiasi veliau nei toje pacioje graikijoje, tai irgi priezastis, kodel turkija o ne kazkas kitkas. Pagaliau nemazai zmoniu, kurie vyksta ne viena karta per metus atostogauti, tai jie tiesiog vyksta prie juros, na kaip i palanga, pagulineti, daznai visa seima, o labiau pazintines keliones renkasi jau kaskart i kita sali ir be vaikuciu. Paciu ivairiausiu priezasciu yra, svarbu tinka-patinka ir nelieka nusivyle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 03, 08:10)
Gerai, kad Stambule dabar jokios sezono pabaigos nesijaucia  biggrin.gif  Zuja jie cia kaip pamise, kad tik turisto liras ismelzt  doh.gif

Zilvinai, Stambule nera sezono ir ne sezono, ten visus metus sezonas smile.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 03, 08:53)
beje turim sioki toki itarima, kad sianakt apturejom nedideli zemes drebejima. Tik nerandu jokio patvirtinimo ziniasklaidoj :unsure
Papildyta:
Turku internetas yra blogis

tikrai buvo drebejimas smile.gif Apie drebejima sianakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drute: 03 lapkričio 2010 - 12:03
QUOTE(Drute @ 2010 11 03, 13:02)

Tai bent Žilvino patirtis Stambule - teroro aktas, žemės drebėjimas. Turininga kelionė, tsakant hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 10:13)
1.tik nereikia sakyti, kad del oro ar aptarnavimo doh.gif i Kreta taip pat 3val., tiesioginis skrydis ir aptarnavimas nera ko lyginti, visai kitoks zmoniu mentalitetas thumbup.gif
Papildyta:

2.As kaip pvz., paemiau duona ir sury, jei daugiau neizvelget mano parasymus tai labai gaila, nes kartais zmones uzsimerkia ir nieko nenori girdeti, tai man tik ju gaila, nes niekas kitas nenukencia tik jis pats!As kaina pakankamai kaip Turkija didele sumokejau isejo 5000lt., tik as ir mano vyras kudikis iki 2m., nesiskaicuoja uz 14naktu tai manau tai daug., ir kai gauni nieko, tai bandem dziaugtis nors geru oru ir grazia jura, su tilteliu nuardytu  doh.gif  lotuliukas.gif

1.to ka jus gaunate normaliame Turkijos viesbutyje,jus uz tokius pinigus negausite Kretoje. schmoll.gif
Esu buvusi ir Kretoje ir Turkijoje uz tokia pat kaina mes 2+1 buvome 12 naktu Iberostar Creta Panorama(beje jis skaitosi 4 zv viesbutis) ir uz ta pacia kaina mes buvome praeitais metais 2+2 Delphin ( 5zv Deliux klases) tinklo viesbuciuose 14 naktu.Mentalitetas-jei renkates normalu,padoru viesbuti jo ir kontingento mentalitetas bus normalus.Tad jei norite geru viesbucio paslaugu,visu pribumbasu tai ir rinkites atitinkamai uz atitinkama kaina.Nes nemokamo nieko nera,uz viska susimokame tongue.gif
2.tai klausiau konkreciai kas budavo pusryciams?Duonos nei kruopelytes nebuvo,bandeliu irgi unsure.gif gal turite foto(nes jei jau taip to maisto nebuvo,tai as jau pasistengciau ir nufotografutoi visa ta 5 zv "geri")
O 2500 suaugusiam zmogui 14 naktu tikrai nera daug schmoll.gif jei norite tikrai gero viesbucio.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 11 03, 10:43)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2010 11 03, 10:32)
.Renkantis viesbuti,ziuriu kur vaziuosiu.Jau nekalbu apie skurdzius pusrycius,kuriuos jus apraset.Musiskiam svieziai spaustos sultys ir visu rusiu juros gerybes,iskaitant karaliskas krevetes buvo "pilka kasdienybe"  cool.gif

Bet as to ir tikejausi,nes ir kainavo atsakanciai,tiek kiek jus sumokejot is viso,pas mus kainavo vienam zmogui. ..
.Nors uz tokia suma Kretoj mes ne puses tiek negautume.Pradedant apartamentais musu didelei seimai,baigiant maistu ir gerimais.

butent jei nori svieziu sulciu,gero maisto,atitinkamo aptarnavimo ir juru gerybiu tai jau ir atseiketi visam sitam reikia doh.gif nekalbant apie grazia ispuoseleta aplinka ir visa kita.
Bet...na palyginau as dabar praeitas atostogas su visu tuo ispuoseletu aptarnavimu,puikiu maistu ir sitas atostogas ekonominiame viesbutyje na ir ka...pailsejau ne ka blogiau schmoll.gif tiesa daugiau keliavome,turejome puikius bendrakeleivius su kuriais susipazinome,su kuriais smagiai leidome laika per atostogas ir puiku nusiteikima,gal todel ir pailsejome gerai. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2010 11 03, 07:33)
Jolita, kada sulauksim tavo fotoreportažo? ax.gif Pasakyk SB, kad liaudis reikalauja duonos ir žaidimų clap_1.gif Na tiek tos, duonos patys susiveiksim, bet nuo žaidimų, t.y. fotoreportažo, lai nebando išsisukt  triniti.gif biggrin.gif

as jau ir pati laukiu foto,na kiek galima doh.gif et tie vyrai doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 11 03, 07:40)
nu bet jau tikrai, kiek galima laukti, sazines neturi  schmoll.gif

nezino jis ka reiskia sazine doh.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 03, 07:10)
Gerai, kad Stambule dabar jokios sezono pabaigos nesijaucia  biggrin.gif  Zuja jie cia kaip pamise, kad tik turisto liras ismelzt  doh.gif

smagiai pasibukit,daug pamatykit,patirkit paciu geriaisiu ispudziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 03, 10:15)
Aš šiaip buvau Turkijoj pirmą kartą ir šiaip nesuprantu kodėl kiti ten važiuoja po 10 kartų, juk Europa tokia graži, nebent ji jau apkeliauta, bet man yra daug šalių žymiai gražesnių nei Turkija, kad ir viešbutis buvo idealus, bet antrą kartą kažin ar norėčiau vėl i Turkija

tikrai - o kam stengtis suprasti doh.gif g.gif as nesuprantu, kodel zmones vaziuoja i Indija, Kinija ir Japonija, bet jei tai suteikia malonumo, tai tik pirmyn, jei galimybes leidzia cool.gif

QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 11:13)

skaiciau skaiciau ir nutariau pakomentuoti.

5000 uz 14 naktu dviems asmenims yra NULIS...
Vaziuoti i viesbuti, nesusiradus jokiu atsiliepimu kaip rasete ("nemoku rusiskai" - nepasiteisinimas tikrai, juk visur buna ne tik komentarai, bet ir vertinimas balais) ir nesusidarius nuomones, su mazu vaiku - nu man kazkas nerealaus schmoll.gif . Kaip "intensyviai" ruosestes kelionei, tokia ja ir turejote 4u.gif ne turkai kalti, bet visu pirma - jus, kad neatsakingai isleidote nemaza suma pinigu.
Reiketu ilsetis Lietuvoje, tada toli grazu, nebutu net tokio palsaugu paketo ir aptarnavbimo schmoll.gif , koki nesekmigai gavote si karta Turkijoje.
Atsakyti
As labai tingiu cia gincytis kas priklauso o kas ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 13:13)
As labai tingiu cia gincytis kas priklauso o kas ne doh.gif

cia niekas nesigincyja 4u.gif cia tik diskutuoja ir is savo patirciu ir su argumentais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 lapkričio 2010 - 14:21
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 03, 14:55)
Tad jei norite geru viesbucio paslaugu,visu pribumbasu tai ir rinkites atitinkamai uz atitinkama kaina.Nes nemokamo nieko nera,uz viska susimokame tongue.gif

drinks_cheers.gif jei viesbutis 5zv tai dar nereiskia kad jis trauks tas 5zv, dazniausiai kaina atspindi viesbucio zvaigzdutes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2010 11 03, 15:11)

5000 uz 14 naktu dviems asmenims yra NULIS...

drinks_cheers.gif tikrai taip, jei tikiesi tikro 5zv serviso smile.gif
Atsakyti