Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Shopaholic @ 2010 11 03, 13:21)
drinks_cheers.gif jei viesbutis 5zv tai dar nereiskia kad jis trauks tas 5zv, dazniausiai kaina atspindi viesbucio zvaigzdutes smile.gif

butent!!!!! drinks_cheers.gif
aisku buna ir akcijos/nuolaidos visokios i gerus viesbucius,bet juk esme tai supratome drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 11 03, 16:23)
drinks_cheers.gif jei viesbutis 5zv tai dar nereiskia kad jis trauks tas 5zv, dazniausiai kaina atspindi viesbucio zvaigzdutes smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif tikrai taip, jei tikiesi tikro 5zv serviso smile.gif

na, taip, kaina atspindi daug, taciau sutikite, yra 5* ekonominiai variantai ir gana padorus viesbuciai. Kreveciu juose gal nera, naujumu ir prabanga neblizga, bet svara, tvarka, normalus maistas (gausaus maisto pasirinkimo kai jau nebe sezonas, tai tikrai nesitikeciau ekonominiuose variantuose) ir ne chamiskas personalas tai tikrai imanomi. Zmogus vyko jau tikrai ne sezono metu, tai sakyciau kaina nera labai mazyte, kaip uz ekonomini varianta. Normalu, kad norisi, jog sumokejus uz ekonomini ir gautum ekonomini, o ne burbejimus po nosi ir visiska kliento negerbima. Tiesiog daug zmoniu zino niuansus ir labai kruopsciai renkasi, domisi. Tai vienintele klaida zmogaus, kad ji tikejosi, kad gaus tai, ka ir turi gauti. Tai dabar del to pulti nereikia gal, bet kai parase, kaip personalas elgiasi ir zinant, kad sezono pabaigoje ne vienas turkijoje buves tuo paciu skundziasi kai kuriuose viesbuciuose, tai sutikite, kiek bebutum sumokejes, vistiek taip buti neturi.
Atsakyti
Cobre beabaejo,kad turetu klienta gerbti.Bet kaip kas ta negerbima ar chamiskuma isivaizduoja g.gif gal kazkam baisi tragedija,kad jam vakarieniaujant gerimu neatnesa,tik lekstes nurenka,burbedamas irankius atnesa gal kad ne is karto baruose priima uzsakymus ar nekreipia demesio kai prieini g.gif kad nesisypso nuolat,na tu variaciju pilna yra.
Man tai labai isimine,kad nebuvo duonos gaminiu per pusrycius,na nesitiki,nors tu ka blush2.gif g.gif tai kas buvo kokie patiekalai/produktai ax.gif
Del ekonominiu viesbuciu parasiau,kad man si karta tiko uz ta kaina( o kainos siais metais buvo aukstos doh.gif ),vat is gretimo viesbucio lietuviai skundesi,kad maistas itin prastas,kad praktiskai nebuvo grynos mesos,vien marmalyne unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 lapkričio 2010 - 17:50
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 03, 18:43)
Cobre beabaejo,kad turetu klienta gerbti.Bet kaip kas ta  negerbima ar chamiskuma isivaizduoja g.gif gal kazkam baisi tragedija,kad jam vakarieniaujant gerimu neatnesa,tik lekstes nurenka,burbedamas irankius atnesa gal kad ne is karto baruose priima uzsakymus ar nekreipia demesio kai prieini g.gif kad nesisypso nuolat,na tu variaciju pilna yra.
Man tai labai isimine,kad nebuvo duonos gaminiu per pusrycius,na nesitiki,nors tu ka blush2.gif  g.gif tai kas buvo kokie patiekalai/produktai  ax.gif
Del ekonominiu viesbuciu parasiau,kad man si karta tiko uz ta kaina( o kainos siais metais buvo aukstos doh.gif ),vat is gretimo viesbucio lietuviai skundesi,kad maistas itin prastas,kad praktiskai nebuvo grynos mesos,vien marmalyne  unsure.gif

Jei jums nesitiki, tai tik jusu problema, nes as turejau pragyventi tas visas 15 dienu ir tikrai nepuoliau fotografuoti bufeto doh.gif
Matau, kad cia visa diskusija isivyravo, o kai kurie raso, kad as nesidomejau ir kokia esu neatsakinga, tai tegul pasiskaito ankstesnius mano paisakymus ir uzklausimus, nes per Super mama foruma ir daviau uzklausima ir t.t., tai baikit tas diskusijas, nes turbut neturit apie ka kalbeti, matai kokie milijonieriai cia susirinko, kad 5000lt., yra nulis doh.gif lotuliukas.gif
P.S. aciu kobra uz supratinguma biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 19:05)
Jei jums nesitiki, tai tik jusu problema, nes as turejau pragyventi tas visas 15 dienu ir tikrai nepuoliau fotografuoti bufeto doh.gif
Matau, kad cia visa diskusija isivyravo, o kai kurie raso, kad as nesidomejau ir kokia esu neatsakinga, tai tegul pasiskaito ankstesnius mano paisakymus ir uzklausimus, nes per  Super mama foruma ir daviau uzklausima ir t.t., tai baikit tas diskusijas, nes turbut neturit apie ka kalbeti, matai kokie milijonieriai cia susirinko, kad 5000lt., yra nulis  doh.gif  lotuliukas.gif
P.S. aciu kobra uz supratinguma  biggrin.gif  4u.gif

Ten man rodos norejo pasakyt kad 5000 uz 14 dienu yra labai mazai norint auksto serviso tkru 5zv viesbutyje ax.gif
Bet ne tame esme, diskusija cia uzvire del to kad Jus is sio viesbucio nusprendete apie visos Turkijos viesbuciu servisa, o taip tikrai nera schmoll.gif Is Jusu aprasymo tikrai nenuskilo su viesbuciu unsure.gif Bet cia nepasiseke ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 03 lapkričio 2010 - 18:16
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 20:05)

P.S. aciu kobra uz supratinguma  biggrin.gif  4u.gif

prasom smile.gif Bet vistik ateityje skaitykite, verskites atsiliepimus, kitaip ir vel nudegsite, ne be reikalo yra daugybe puslapiu, kur rasite viesbuciu vertinimus zvaigzdutemis, balais ir pan. ir taip vertinami viesbuciai ne tik turkijoje, toje pacioje Kretoje, Rode, yra pilna viesbuciu, kurie tikrai neatinka zvaigzduciu, tai nesidomint bet kur gali uzsirauti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 17:05)

o be reikalo ir tai visiskai ne mano,bet buvo Jusu problema unsure.gif
Jus klausete SM cia nuomoniu apie si viesbuti,bet Jus pati nepasistengete parodyti kitiems vaizdziai koks prastas viesbutis unsure.gif
Ir niekas cia Jusu nepuola tiesiog diskutuojame,nebukite tokia pikta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2010 11 03, 17:14)
Bet ne tame esme, diskusija cia uzvire del to kad Jus is sio viesbucio nusprendete apie visos Turkijos viesbuciu servisa, o taip tikrai nera schmoll.gif Is Jusu aprasymo tikrai nenuskilo su viesbuciu unsure.gif Bet cia nepasiseke ir tiek 4u.gif

drinks_cheers.gif
Kaip nepasisekti su viesbuciu gali bet kurioje salyje.Ypac jei nesusirenki info unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 lapkričio 2010 - 18:30
QUOTE(Cobre @ 2010 11 03, 19:21)
prasom  smile.gif  Bet vistik ateityje skaitykite, verskites atsiliepimus, kitaip ir vel nudegsite, ne be reikalo yra daugybe puslapiu, kur rasite viesbuciu vertinimus zvaigzdutemis, balais ir pan. ir taip vertinami viesbuciai ne tik turkijoje, toje pacioje Kretoje, Rode, yra pilna viesbuciu, kurie tikrai neatinka zvaigzduciu, tai nesidomint bet kur gali uzsirauti.  4u.gif

Tai va tame reikalas ir yra, kad sveciai kurie nepirma karta buvo Zene, jie taip pat buvo ziauriai nustebe, kad taip viskas krite, bet jau man atsibodo cia diskutuoti. Ai, o kas liecia kitas salis, as vazuoju tik i patikrintus variantus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 20:34)
Tai va tame reikalas ir yra, kad sveciai kurie nepirma karta buvo Zene, jie taip pat buvo ziauriai nustebe, kad taip viskas krite, bet jau man atsibodo cia diskutuoti. Ai, o kas liecia kitas salis, as vazuoju tik i patikrintus variantus  biggrin.gif

tikiu, buna ir taip, viskas gali keistis, va siemet drauge is amaros grizo su panasiais senbuviu komentarais (na, kad viskas prasciau nei anksciau) smile.gif O turkija ne stebuklu salis, reikia irgi vaziuoti i patikrintus variantus mirksiukas.gif biggrin.gif .
Siaip tikrai galetumete padaryti fotoreportaza, tai butu dviguba nauda, ir mus graziais vaizdais pradziugintumete (na gal ne viskas labai blogai buvo, manau buvo ir graziu imazintu akimirku) ir tuo paciu parasytumete atsiliepima apie viesbuti. Jus gal daugiau sioje temoje nepasirodysite, o fotoreportazai islieka, ten plepesiu mazai, tai lengva rasti informacija apie konkrecius viesbucius, tikrai labai naudinga. Padarytumete didele paslauga kitoms forumietems ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 03, 13:02)
Zilvinai, Stambule nera sezono ir ne sezono, ten visus metus sezonas smile.gif
tikrai buvo drebejimas smile.gif Apie drebejima sianakt

QUOTE(Įdomi @ 2010 11 03, 14:23)
Tai bent Žilvino patirtis Stambule - teroro aktas, žemės drebėjimas. Turininga kelionė, tsakant hihihi.gif

Laikysim kelione pavykusia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 11 03, 20:10)
tikiu, buna ir taip, viskas gali keistis, va siemet drauge is amaros grizo su panasiais senbuviu komentarais (na, kad viskas prasciau nei anksciau)  smile.gif O turkija ne stebuklu salis, reikia irgi vaziuoti i patikrintus variantus  mirksiukas.gif  biggrin.gif .
Siaip tikrai galetumete padaryti fotoreportaza, tai butu dviguba nauda, ir mus graziais vaizdais pradziugintumete (na gal ne viskas labai blogai buvo, manau buvo ir graziu imazintu akimirku) ir tuo paciu parasytumete atsiliepima apie viesbuti. Jus gal daugiau sioje temoje nepasirodysite, o fotoreportazai islieka, ten plepesiu mazai, tai lengva rasti informacija apie konkrecius viesbucius, tikrai labai naudinga. Padarytumete didele paslauga kitoms forumietems ateityje  mirksiukas.gif

norejau jau klaust kaip ten pasiseke jai uz gera kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2010 11 03, 23:14)
norejau jau klaust kaip ten pasiseke jai  uz gera kaina smile.gif

siaip viskas absoliuciai gerai, tik sake anksciau tipo daugiau veiksmo budavo, net ir ziemos metu, kai atvaziuodavo, o siemet kazkaip per ramu, per nuobodu. viskuo kitu liko patenkinta.
Atsakyti