QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 03, 18:43)
Cobre beabaejo,kad turetu klienta gerbti.Bet kaip kas ta negerbima ar chamiskuma isivaizduoja

gal kazkam baisi tragedija,kad jam vakarieniaujant gerimu neatnesa,tik lekstes nurenka,burbedamas irankius atnesa gal kad ne is karto baruose priima uzsakymus ar nekreipia demesio kai prieini

kad nesisypso nuolat,na tu variaciju pilna yra.
Man tai labai isimine,kad nebuvo duonos gaminiu per pusrycius,na nesitiki,nors tu ka

tai kas buvo kokie patiekalai/produktai
Del ekonominiu viesbuciu parasiau,kad man si karta tiko uz ta kaina( o kainos siais metais buvo aukstos

),vat is gretimo viesbucio lietuviai skundesi,kad maistas itin prastas,kad praktiskai nebuvo grynos mesos,vien marmalyne
Jei jums nesitiki, tai tik jusu problema, nes as turejau pragyventi tas visas 15 dienu ir tikrai nepuoliau fotografuoti bufeto
Matau, kad cia visa diskusija isivyravo, o kai kurie raso, kad as nesidomejau ir kokia esu neatsakinga, tai tegul pasiskaito ankstesnius mano paisakymus ir uzklausimus, nes per Super mama foruma ir daviau uzklausima ir t.t., tai baikit tas diskusijas, nes turbut neturit apie ka kalbeti, matai kokie milijonieriai cia susirinko, kad 5000lt., yra nulis
P.S. aciu kobra uz supratinguma