Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 10, 18:39)
Kebabu ?  ax.gif

nepamenu is tavo fotoreportazo ar valgei kebabu Stambule,gal bent kainas paziurejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 17:14)
As su mielu noru ziema varyciau  blush2.gif  paskutiniu metu ziauriai norisi tarp pensininku pabuti, senstu matyt  blush2.gif  ech, pasimasazinciau, ramiai pavakarociau...
siaip parasyti ispudzius daug kas zada, tik ne visi padaro tai  smile.gif
Cia tik viesbuciu rezervacija, o skrydis atskirai?

na ir as turbut senstu blush2.gif biggrin.gif kazkaip noriu gimtadieni atsvest su pensininkais ir su delfinais thumbup.gif drinks_cheers.gif o del ispudziu butinai parasysiu,kai buvau gran kanarijoj grizus pasidalinau forume 4u.gif 4u.gif taip kad nenuvilsiu
jo cia tik viesbutukai,bilietus jau turim,mokejom 300sv pirmyn atgal uz 3 zm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nodux @ 2010 11 10, 17:20)
Skridau kaip tik siais metais vasario menesi i Antalija is Rygos per Stambula su THY (jungiamasis skrydis), tai lagamino Stambule atsiimti ir vel priduoti nereikejo, permete patys, tik va registruotis is naujo domestic terminale prie langelio t.y. gauti lektuvo bilieta visgi reikejo.  Taip pat grizinejau ir atgal, tai Antalijoje jau iskarto padave abu bilietus Antalija-Stambulas ir Stambulas-Ryga, tad islipus Stambule tereikejo praejus pasu patikrinima eiti tiesiai prie kitu ilaipinimo vartu. Patiko man THY avialinijos, skaniai valgyti dave abiejuose skrydziuose ir uz bagaza jokiu papildomu mokesciu nereikejo moketi.

na ir kaip sekesi praleisti laika zieminej Antalijoj smile.gif ax.gif nes as ir vyksiu ziema
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 10, 19:41)
nepamenu is  tavo fotoreportazo ar valgei kebabu Stambule,gal bent kainas paziurejai  mirksiukas.gif

Valgiau biggrin.gif Is viso buvo gurmaniska kelione, ypac mano zmonai lotuliukas.gif
Buvo pabandyti:
pastrie
kepti kastonai
kepti kukuruzai
kunefe
vietiniai ledai dedami kauseliais
nu ir visokie kebabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 10, 18:46)
Valgiau  biggrin.gif  Is viso buvo gurmaniska kelione, ypac mano zmonai  lotuliukas.gif
Buvo pabandyti:
pastrie
kepti kastonai
kepti kukuruzai
kunefe
vietiniai ledai dedami kauseliais
nu ir visokie kebabai biggrin.gif

kiek kainavo kebabai?idomu kainas pasilyginti ax.gif nes valgeme neturistiniame rajone ir mateme kainas turistiniame rajone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gintirija @ 2010 11 10, 18:44)
na ir as turbut senstu blush2.gif  biggrin.gif  kazkaip noriu gimtadieni atsvest su pensininkais ir su delfinais thumbup.gif  drinks_cheers.gif  o del ispudziu butinai parasysiu,kai buvau gran kanarijoj grizus pasidalinau forume 4u.gif  4u.gif taip kad nenuvilsiu
jo cia tik viesbutukai,bilietus jau turim,mokejom 300sv pirmyn atgal uz 3 zm smile.gif
Papildyta:

mes i ta delfiniariuma kasmet vis ruosiames nuvykti,kad vaikai paplaukiotu su delfinais,bet taip ir vis laiko neatrandam doh.gif arba primirstam vietoje blush2.gif
lauksiu ispudziu mirksiukas.gif siaip kaip suprantu tai ten atvirame ore viskas vyksta,na gal ziemos metu buna kazkur uzdarai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 18:14)
As su mielu noru ziema varyciau  blush2.gif  paskutiniu metu ziauriai norisi tarp pensininku pabuti, senstu matyt  blush2.gif  ech, pasimasazinciau, ramiai pavakarociau...

vat ko nenoriu,to nenoriu i Turkija ziema(kzkada norejau,bet kai lietingu oru pabuvau viesbutyje tai noras praejo biggrin.gif ) mano seniems kaulams matyt silumos reikia biggrin.gif ir veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 10 lapkričio 2010 - 19:49
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 10, 19:54)
kiek kainavo kebabai?idomu kainas pasilyginti ax.gif nes valgeme neturistiniame rajone ir mateme kainas turistiniame rajone biggrin.gif

Nu kas yra kebabas ? smile.gif Jis ir restorane imantriai patiektas ir i blyna kioskelyje ivyniota mesa bei darzoves. Viskas ten jiems kebabas. Kioske nusipirkti ir ant suoliuko gali pavalgyti uz 2 liras ir daugiau. beje visai skaniai. Totaliam senamiestyje restoranai prie gatves maitina nuo 15 liru iki 40, Toliau nuo gatves arba 5 minutes pesciomis nuo senamiescio nuo 10 liru. Pvz vistienos kebabas (vistiena pakepta ant iesmo, ryziai ir darzoves) kelios minutes nuo pagrindio senamiescio - 10 liru. Mums ir viso kainu skaiciai pasirode tokios kaip Kaune, tik liromis. Parduotuvej Efesas - 2,65 liros

Mano zmona pasistenge ivertinti visus maistus Cobres stiliumi biggrin.gif http://www.supermama...?...&p=41938968

Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 10, 19:04)
Nu kas yra kebabas ? smile.gif Jis ir restorane imantriai patiektas ir i blyna kioskelyje ivyniota mesa bei darzoves. Viskas ten jiems kebabas. Kioske nusipirkti ir ant suoliuko gali pavalgyti uz 2 liras ir daugiau. beje visai skaniai. Totaliam senamiestyje restoranai prie gatves maitina nuo 15 liru iki 40, Toliau nuo gatves arba 5 minutes pesciomis nuo senamiescio nuo 10 liru. Pvz vistienos kebabas (vistiena pakepta ant iesmo, ryziai ir darzoves) kelios minutes nuo pagrindio senamiescio - 10 liru. Mums ir viso kainu skaiciai pasirode tokios kaip Kaune, tik liromis. Parduotuvej Efesas - 2,65 liros

Mano zmona pasistenge ivertinti visus maistus Cobres stiliumi biggrin.gif http://www.supermama...?...&p=41938968

oho kaip brangu blink.gif mes daugiau nei uz 3 lyras nepirkome schmoll.gif o turistiniame rajone tai taip is karto nuo 10 lyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 10, 22:04)
Viskas ten jiems kebabas.

Vat butent, kad viskas biggrin.gif ir man toks ispudis susidare, kai mums Ulupinare atnese ivairios mesos kalna leksteje biggrin.gif
O koks tas mano stilius? biggrin.gif Siaip tai man maisto ragavimas kelioneje prilygsta visokiu piliu, gamtos grozybiu lankymui rolleyes.gif
Paskaiciau taviskes ataskaita biggrin.gif Kazkokia neskani ji (ataskaita) biggrin.gif O keptu kukuruzu as nevalgiusi, tik virtus, bet juos, taip jau sekesi, kad valgiau visur kur buvau biggrin.gif Net lenkijoje siemet man drauge atitempe pliaze, sake, ejau, pamaciau, negalejau tau nenupirkti biggrin.gif As juos dievinu su druskyte, primena vaikyste rolleyes.gif maciau ir Kemere nesioja, bet vat tikriausiai vienintele vieta, kur as ju nepirkau, Bodrume nesugebejau praeiti biggrin.gif Kastonu neragavusi, noreciau, nes pupos man patinka biggrin.gif Siaip gera vieta pavalgymui reikia is tolo uzuosti, man kazkaip sekasi rolleyes.gif Nors didmiesciuose manau visada yra sudetingiau kazka gero atrasti. Tiesa, tavo fotoreportazai niekada nebuna be nuotrauku prie stalo. Man tai patinka, labai idemiai apziuriu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 10, 22:15)
oho kaip brangu blink.gif mes daugiau nei uz 3 lyras nepirkome schmoll.gif o turistiniame rajone tai taip is karto nuo 10 lyru biggrin.gif

na bet ir ne stambule juk buvai biggrin.gif o ir sako, kad prasideda nuo 2 liru mirksiukas.gif
Siaip bet kas su mielu noru manau pavalgytu skaniai ir pigiai, tik jei nezinai ir netycia nepataikai, tai zinai, rasti kazka tokio nerealaus, nenukrypstant nuo marsruto keliolika km i sona manau sunkoka, o nusukimams gaila laiko ir jegu, nes ir taip nemazai ju prireikia tiek apkeliauti.
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 10, 22:30)
labai ilgas postas, kuris net netelpa i SM standarta  biggrin.gif

na, as nestandartine, tai ir postai mano tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 19:28)
Vat butent, kad viskas  biggrin.gif  ir man toks ispudis susidare, kai mums Ulupinare atnese ivairios mesos kalna leksteje  biggrin.gif
O koks tas mano stilius?  Siaip tai man maisto ragavimas kelioneje prilygsta visokiu piliu, gamtos grozybiu lankymui  rolleyes.gif
Paskaiciau taviskes ataskaita  Kazkokia neskani ji (ataskaita) biggrin.gif  O keptu kukuruzu as nevalgiusi, tik virtus, bet juos, taip jau sekesi, kad valgiau visur kur buvau  biggrin.gif Net lenkijoje siemet man drauge atitempe pliaze, sake, ejau, pamaciau, negalejau tau nenupirkti  As juos dievinu su druskyte, primena vaikyste rolleyes.gif  maciau ir Kemere nesioja, bet vat tikriausiai vienintele vieta, kur as ju nepirkau, Bodrume nesugebejau praeiti   Kastonu neragavusi, noreciau, nes pupos man patinka  biggrin.gif Siaip gera vieta pavalgymui reikia is tolo uzuosti, man kazkaip sekasi  rolleyes.gif Nors didmiesciuose manau visada yra sudetingiau kazka gero atrasti. Tiesa, tavo fotoreportazai niekada nebuna be nuotrauku prie stalo. Man tai patinka, labai idemiai apziuriu  thumbup.gif  biggrin.gif

Oi net neprimink Ulupinariumo skanaus maisto,viskas tiesiog tirpo burnoje blush2.gif mes 2 seimos ragavome skirtingos patiekalus wub.gif
Cobre,man irgi patiekalu ragavimas sveciose salyse yra butinas dalykas drinks_cheers.gif thumbup.gif
O virta kukuruza valgome mes irgi visur ir visada,cia jau MB megsta tai ir as i kompanija-Kemere irgi valgeme thumbup.gif skanus,net mano dukra sukirto visa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 19:34)
na bet ir ne stambule juk buvai  biggrin.gif o ir sako, kad prasideda nuo 2 liru 
Siaip bet kas su mielu noru manau pavalgytu skaniai ir pigiai, tik jei nezinai ir netycia nepataikai, tai zinai, rasti kazka tokio nerealaus, nenukrypstant nuo marsruto keliolika km i sona manau sunkoka, o nusukimams gaila laiko ir jegu, nes ir taip nemazai ju prireikia tiek apkeliauti.

kol kas nebuvau,tikiuosi ateityje pabuvoti.Bet toje pacioje Antalijoje centre kebabai 10 lyru,o ten kur mes valgem,tokiu kainu nera schmoll.gif todel mums ir patinka po ju neturistinias vietas pavaikstineti mirksiukas.gif nesvarbu kur bebutume,kokioje salyje ar kokiame mieste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 10 lapkričio 2010 - 20:37
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 10, 22:34)
Oi net neprimink Ulupinariumo skanaus maisto,viskas tiesiog tirpo burnoje blush2.gif mes 2 seimos ragavome skirtingos patiekalus wub.gif
Cobre,man irgi patiekalu ragavimas sveciose salyse yra butinas dalykas drinks_cheers.gif  thumbup.gif
O virta kukuruza valgome mes irgi visur ir visada,cia jau MB megsta tai ir as i kompanija-Kemere irgi valgeme thumbup.gif skanus,net mano dukra sukirto visa biggrin.gif

Aha, mes irgi pataikeme gerai issirinkti patiekalus, kokybiskas ir skanus maistas buvo. tik ne Ulupinariumas, o Ulupinaras mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 19:37)
Aha, mes irgi pataikeme gerai issirinkti patiekalus, kokybiskas ir skanus maistas buvo. tik ne Ulupinariumas, o Ulupinaras  mirksiukas.gif  smile.gif

taip,taip drinks_cheers.gif apie delfinariuma galvojau todel ir Ulupinariumu taip pavadinau hihihi.gif bet ne tik maistas man ten patiko,bet ir aplinka ir pravesta ekskursija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 10, 22:39)
taip,taip drinks_cheers.gif apie delfinariuma galvojau todel ir Ulupinariumu taip pavadinau  hihihi.gif bet ne tik maistas man ten patiko,bet ir aplinka ir pravesta ekskursija thumbup.gif

ai, aplinka tai man kaip aplinka, mes dar paplepejom, kad ir Lietuvoje ir Rusijoje bet kokiame upelyje taip padaryti galima biggrin.gif aisku, kai jau viskas padaryta, tai labai faina,
mes botanike buvom.
Atsakyti