QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 19:28)
Vat butent, kad viskas

ir man toks ispudis susidare, kai mums Ulupinare atnese ivairios mesos kalna leksteje
O koks tas mano stilius? Siaip tai man maisto ragavimas kelioneje prilygsta visokiu piliu, gamtos grozybiu lankymui
Paskaiciau taviskes ataskaita Kazkokia neskani ji (ataskaita)

O keptu kukuruzu as nevalgiusi, tik virtus, bet juos, taip jau sekesi, kad valgiau visur kur buvau

Net lenkijoje siemet man drauge atitempe pliaze, sake, ejau, pamaciau, negalejau tau nenupirkti As juos dievinu su druskyte, primena vaikyste

maciau ir Kemere nesioja, bet vat tikriausiai vienintele vieta, kur as ju nepirkau, Bodrume nesugebejau praeiti Kastonu neragavusi, noreciau, nes pupos man patinka

Siaip gera vieta pavalgymui reikia is tolo uzuosti, man kazkaip sekasi

Nors didmiesciuose manau visada yra sudetingiau kazka gero atrasti. Tiesa, tavo fotoreportazai niekada nebuna be nuotrauku prie stalo. Man tai patinka, labai idemiai apziuriu
Oi net neprimink Ulupinariumo skanaus maisto,viskas tiesiog tirpo burnoje

mes 2 seimos ragavome skirtingos patiekalus
Cobre,man irgi patiekalu ragavimas sveciose salyse yra butinas dalykas
O virta kukuruza valgome mes irgi visur ir visada,cia jau MB megsta tai ir as i kompanija-Kemere irgi valgeme

skanus,net mano dukra sukirto visa
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 19:34)
na bet ir ne stambule juk buvai

o ir sako, kad prasideda nuo 2 liru
Siaip bet kas su mielu noru manau pavalgytu skaniai ir pigiai, tik jei nezinai ir netycia nepataikai, tai zinai, rasti kazka tokio nerealaus, nenukrypstant nuo marsruto keliolika km i sona manau sunkoka, o nusukimams gaila laiko ir jegu, nes ir taip nemazai ju prireikia tiek apkeliauti.
kol kas nebuvau,tikiuosi ateityje pabuvoti.Bet toje pacioje Antalijoje centre kebabai 10 lyru,o ten kur mes valgem,tokiu kainu nera

todel mums ir patinka po ju neturistinias vietas pavaikstineti

nesvarbu kur bebutume,kokioje salyje ar kokiame mieste.