QUOTE(gintirija @ 2010 11 10, 21:44)
na ir kaip sekesi praleisti laika zieminej Antalijoj

nes as ir vyksiu ziema
na buvau tiktai savaite ir oras pasitaike geras, t.y. nelijo, nevejuota, vaiksciojau su lengvu svarkeliu, viena diena atsilo iki trumpu rankoviu net

ta diena turistai (pagrinde vokieciai, skandinavai ) nugule gultus papludymyje. Siaip, bent man, buvo labai smagu istrukti is saltos ir darganotos Lietuvos ir anksciau sutikti bei ikvepti pavasario. bet cia turbut negali buti vienos taisykles, kad tai tinkams metas ar nelabai vykti i Turkija, daug kas priklauso, ka planuojate veikti, koks oras papuls ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Drute @ 2010 11 11, 10:51)
Valgyti duoda THY, Atlasjet duoda val, Onur air arbatos duoda, o Sun Express nepamenu, Pegasus dar neskridau... Taip kad buna gana juokinga ne valandos netrunkanciame skrydyje gauni pavalgyti, o paskui jei skrendi pigesnem oro linijomis turi nusipirkti valgyti, na bet perkant bilietus zinai, kad taip bus ir tiek... Turkai net autobusuose maitina ir girdo, tai jau butu ne lygis jei lektuvuose neduotu nei gerti nei uzkasti.
saunuoliai turkai sioje srityje... o autobusuose dauguma, kaip pasakojo, tai ir televizoriai kiekvienam atskirai priesais sedynes yra, kur gali pasirinkti, ar muzikos pasiklausyti, ar koki filma pasiziureti. Man asmeniskai tie pavalgymai padeda uzmusti laika, ir keliones nebe tokia ilga atrodo