Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Cobre @ 2010 11 10, 19:48)
ai, aplinka tai man kaip aplinka, mes dar paplepejom, kad ir Lietuvoje ir Rusijoje bet kokiame upelyje taip padaryti galima  biggrin.gif aisku, kai jau viskas padaryta, tai labai faina,
mes botanike buvom.

aplinka man primine savotiskas dziungles biggrin.gif o apie padaryma LT as irgi pagalvojau,kad ner kas veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nodux @ 2010 11 10, 19:20)
Skridau kaip tik siais metais vasario menesi i Antalija is Rygos per Stambula su THY (jungiamasis skrydis), tai lagamino Stambule atsiimti ir vel priduoti nereikejo, permete patys, tik va registruotis is naujo domestic terminale prie langelio t.y. gauti lektuvo bilieta visgi reikejo.  Taip pat grizinejau ir atgal, tai Antalijoje jau iskarto padave abu bilietus Antalija-Stambulas ir Stambulas-Ryga, tad islipus Stambule tereikejo praejus pasu patikrinima eiti tiesiai prie kitu ilaipinimo vartu. Patiko man THY avialinijos, skaniai valgyti dave abiejuose skrydziuose ir uz bagaza jokiu papildomu mokesciu nereikejo moketi.

Aciu uz informacija, tuomet zinosiu, kad renkantis THY nereiks patiems visko ridenti...
Atsakyti
Pritariu thumbup.gif
Kiek kartu buvom visada thumbup.gif griztam labai patenkinti ax.gif

QUOTE(vasarė @ 2010 11 08, 12:11)
as siulyciau Turkija del serviso kokybes  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 10, 21:39)
Kebabu ?  ax.gif

panasiai wink.gif jei kam idomu, tai buvo - per ilgaji skrydi Stambulas - Ryga arba Ryga - Stambulas: salotos, karstas patiekalas (pasirinktinai is keliu siulomu: su vistiena ar jautiena), desertas (pyrago gabalelis, ar pudingas) na ir gerimai nuo sulciu, coca colos iki alaus, vyno. Antra karta dar pravaziavo siulydami kavos arba arbatos. O per trumpaji Stambulas- Antalija arba Antalija-Stambulas, ryte skrendant dave sumustini, jogurta, kava ar arbata, sultis, o vakare salotos su sumustiniu ir gerimas. va tiap ...
Atsakyti
QUOTE(Nodux @ 2010 11 11, 08:44)
panasiai wink.gif jei kam idomu, tai buvo - per ilgaji skrydi Stambulas - Ryga arba Ryga - Stambulas: salotos, karstas patiekalas (pasirinktinai is keliu siulomu: su vistiena ar jautiena), desertas (pyrago gabalelis, ar pudingas) na ir gerimai nuo sulciu, coca colos iki alaus, vyno. Antra karta dar pravaziavo siulydami kavos arba arbatos. O per trumpaji Stambulas- Antalija arba Antalija-Stambulas, ryte skrendant dave sumustini, jogurta, kava ar arbata, sultis, o vakare salotos su sumustiniu ir gerimas. va tiap ...

Valgyti duoda THY, Atlasjet duoda val, Onur air arbatos duoda, o Sun Express nepamenu, Pegasus dar neskridau... Taip kad buna gana juokinga ne valandos netrunkanciame skrydyje gauni pavalgyti, o paskui jei skrendi pigesnem oro linijomis turi nusipirkti valgyti, na bet perkant bilietus zinai, kad taip bus ir tiek... Turkai net autobusuose maitina ir girdo, tai jau butu ne lygis jei lektuvuose neduotu nei gerti nei uzkasti.
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2010 11 10, 21:44)
na ir kaip sekesi praleisti laika zieminej Antalijoj smile.gif  ax.gif nes as ir vyksiu ziema

na buvau tiktai savaite ir oras pasitaike geras, t.y. nelijo, nevejuota, vaiksciojau su lengvu svarkeliu, viena diena atsilo iki trumpu rankoviu net wink.gif ta diena turistai (pagrinde vokieciai, skandinavai ) nugule gultus papludymyje. Siaip, bent man, buvo labai smagu istrukti is saltos ir darganotos Lietuvos ir anksciau sutikti bei ikvepti pavasario. bet cia turbut negali buti vienos taisykles, kad tai tinkams metas ar nelabai vykti i Turkija, daug kas priklauso, ka planuojate veikti, koks oras papuls ir pan.

Papildyta:
QUOTE(Drute @ 2010 11 11, 10:51)
Valgyti duoda THY, Atlasjet duoda val, Onur air arbatos duoda, o Sun Express nepamenu, Pegasus dar neskridau... Taip kad buna gana juokinga ne valandos netrunkanciame skrydyje gauni pavalgyti, o paskui jei skrendi pigesnem oro linijomis turi nusipirkti valgyti, na bet perkant bilietus zinai, kad taip bus ir tiek... Turkai net autobusuose maitina ir girdo, tai jau butu ne lygis jei lektuvuose neduotu nei gerti nei uzkasti.

saunuoliai turkai sioje srityje... o autobusuose dauguma, kaip pasakojo, tai ir televizoriai kiekvienam atskirai priesais sedynes yra, kur gali pasirinkti, ar muzikos pasiklausyti, ar koki filma pasiziureti. Man asmeniskai tie pavalgymai padeda uzmusti laika, ir keliones nebe tokia ilga atrodo wink.gif
Atsakyti
Va tau ir Kapadokia Tik truputi itartina, kad tik dabar pradejo garsiai kalbeti. Kalnai tai jau daug seniau pupso unsure.gif
Atsakyti
Kas zino kaip dabar ten Turkijos rivjeroje?
nes draugai sugalvojo lapkricio gale lekti i Turkija, bet MB sako kad bus tuscia nes ne sezonas. Bet kiek matau tai vokieciai organizuoja keliones pilnu tempu dar ir gruodi.
Tai kaip ten su tuo sezonu???...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 11 lapkričio 2010 - 11:31
Vaziuoju i antalya antradieni 2savaitem skrendam is UK cia skraidina istisus metus .Busim Kremlin Palace tikiuosi nenusivilsim.Apziurejau orus neblogi turetu buti.Na kaip su vaikais tai karsciu man nereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 11 11, 11:30)
nes draugai sugalvojo lapkricio gale lekti i Turkija, bet MB sako kad bus tuscia nes ne sezonas. Bet kiek matau tai vokieciai organizuoja keliones pilnu tempu dar ir gruodi.

Mes prieš porą savaičių grįžom, vokieciu tai pilna, bet ekskursijos jau nevyksta jokios beveik, nebent rasit viešbutį visus metus dirbantį, tada gal ir bus smagu, tik man nepatiko lietus, nes vis niaukdavosi dieną, o ir vakarai vėsoki jau, beveik striukės reikėjo
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2010 11 11, 11:07)
Vaziuoju i antalya antradieni 2savaitem skrendam is UK cia skraidina istisus metus .Busim Kremlin Palace tikiuosi nenusivilsim.Apziurejau orus neblogi turetu buti.Na kaip su vaikais tai karsciu man nereikia tongue.gif

mes ir is uk skrisim vasari,ieskausi viesbucio smile.gif sutinku su vaikais tu karsciu nebutina,isvargintu labiau verysad.gif kokia kaina uzsisaket sita viesbutuka? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nodux @ 2010 11 11, 07:04)
na buvau tiktai savaite ir oras pasitaike geras, t.y. nelijo, nevejuota, vaiksciojau su lengvu svarkeliu, viena diena atsilo iki trumpu rankoviu net wink.gif ta diena turistai (pagrinde vokieciai, skandinavai ) nugule gultus papludymyje. Siaip, bent man, buvo labai smagu istrukti is saltos ir darganotos Lietuvos ir anksciau sutikti bei ikvepti pavasario. bet cia turbut negali buti vienos taisykles, kad tai tinkams metas ar nelabai vykti i Turkija, daug kas priklauso, ka planuojate veikti, koks oras papuls ir pan.

Papildyta:
saunuoliai turkai sioje srityje... o autobusuose dauguma, kaip pasakojo, tai ir televizoriai kiekvienam atskirai priesais sedynes yra, kur gali pasirinkti, ar muzikos pasiklausyti, ar koki filma pasiziureti. Man asmeniskai tie pavalgymai padeda uzmusti laika, ir keliones nebe tokia ilga atrodo wink.gif

na mes siam kartui kitokio pobudzio isvykimui susiruose,aktualu butu viesbutis su atrakcijom ir pan,nes kazkur ekskursaut tai nelabai smile.gif tik iki delfinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nodux @ 2010 11 11, 09:04)

Papildyta:
o autobusuose dauguma, kaip pasakojo, tai ir televizoriai kiekvienam atskirai priesais sedynes yra, kur gali pasirinkti, ar muzikos pasiklausyti, ar koki filma pasiziureti. Man asmeniskai tie pavalgymai padeda uzmusti laika, ir keliones nebe tokia ilga atrodo wink.gif

taip ilgesniu atstumu autobusai su kiekvienam keleiviui irengtu ekranu, gausus filmu, muziskos, zaidimu pasirinkimas, tokiuose aisku ir bevielis internetas buna. Zodziu Lietuvai dar toli iki pervezimo serviso kokybes, taip pat buna autobusu, kur vienoje puseseje porines sodynes, kitoje tik po viena, zodziu tiems kam nesinori sedeti salia nepazistamojo ir norisi daugiau erdves galima ir toki rinkti, BET as mieliau rinkciausi nemaitinama ir negirdoma skrydi is Stambulo i Antalija per valanda, nei 14 val kelione autobusu... (sia jau ismeginau savo uzpakaliu, reikejo dvieju dienu paskui atsigauti)...

QUOTE(TomaKa @ 2010 11 11, 11:30)

orai permaningi, taip sakant tai pensininku sezonas...
Atsakyti