Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Vakar neatsispyriau ir isigijau Bourjois Healthy Mix pudryte ir esu ziauriai patenkinta thumbup.gif Veidukas is tiesu atrodo pailsejes ir toks sviezutelis wub.gif wub.gif wub.gif Dengiasi ir pasiskirsto labai lengvai, maskavimo man pakanka, spalvyte ideali, o ko daugiau reikia smile.gif Tai tikrai pudryte, lenkianti daugeli kitu mano bandytu brangiu pudru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 10 20, 14:05)
merginos kas turite Vishy dermablend 25 spalvyte nude, ar spalva labiau i geltonuma ar raudonuma?

Aš turiu..man gal greičiau į geltonumą.. Iš tikrųjų, labai nebloga spalva
Atsakyti
buvau kristej ziuret clarins truly matte, tai turejo gal tik 4 spalvas, trys is ju i ruzavuma ir tik viena ciut i gelsvuma bet per sviesi, paprasius panadymui ipilt, pasake kad ju politika neleidzia niekur nieko pilt doh.gif idomu ar yra tos pudrytes siek tiek tamsesniu i gelsvuma atspalviu ar visi i ruzavuma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 20, 17:24)
buvau kristej ziuret clarins truly matte, tai turejo gal tik 4 spalvas, trys is ju i ruzavuma ir tik viena ciut i gelsvuma bet per sviesi, paprasius panadymui ipilt, pasake kad ju politika neleidzia niekur nieko pilt  doh.gif idomu ar yra tos pudrytes siek tiek tamsesniu i gelsvuma atspalviu ar visi i ruzavuma  unsure.gif

Kazkada norejau pirkti sita pudra, tai vienintelis normalus numeriukas pasirode 07 kiti visi kazkokie nenaturalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 19, 21:27)
Borjois naujiena atsirado. Kremine pudryte
user posted image
Atseit naturaliu ingridientu, angliskai radau, kad free oil nors sudeti yra simondsiju aliejus.
Pati nemeginau dar sios firmos nieko,tai daugiau negaliu komentuoti nezinau kokybes 4u.gif

mhm kazkas naujo cool.gif reiks ir ja isbandyt (mano odytei svarbu kad neislystu blizgesys ir kad nebutu kaip kauke su healthy mix islysdavo)
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 10 20, 17:24)
buvau kristej ziuret clarins truly matte, tai turejo gal tik 4 spalvas, trys is ju i ruzavuma ir tik viena ciut i gelsvuma bet per sviesi, paprasius panadymui ipilt, pasake kad ju politika neleidzia niekur nieko pilt  doh.gif idomu ar yra tos pudrytes siek tiek tamsesniu i gelsvuma atspalviu ar visi i ruzavuma  unsure.gif

Oi ne, tikrai ne visi i ruzavuma atspalviai, bandziau 4, 5, 7 ir 9 ant rankos ir visi buvo labai neblogi atspalviai, neturi jokio ruzavumo, grazus smeliniai atspalviai tik kad tonai skiriasi. Pati turiu 5 numeriuka, idealiai tinka drinks_cheers.gif 4 pasirode siek tiek sviesokas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 20 spalio 2010 - 19:48
Aš ir supratau, kad naujoji Bourjois jau yra. Aš tai dabar vėl nusipirkau Healthy Mix'ą ir Guerlain Parure Extreme wub.gif Bet naująją Bourjois jau mačius buvau puslapyje ir patiko aprašymas smile.gif Reikės išbandyt. Man Healthy Mixas šeip labai patinka, bet blizgėjimas taip greit galėtų ir nelįst..
Atsakyti
jau antra karta testuoju Bourjois naujaja BIO detox pudra, na, nelabai (dar kol kas neradau labai patinkancios naturalesnes sudeties krempudros ax.gif ). Maskuoja vidutiniskai, ryskesniu spuogeliu nepaslepia. Man pasirode, kad ji greitokai dziusta, todel reikia greitai blendinti. Dengiau Mac sepeteliu. Dengiant pirstais ar kempinele gal kitaip... rolleyes.gif Turiu sviesiausia atspalvi light vanilla, tai, sakyciau, sviesi spalva, bet i geltonuma. Mano sviesiai odai tinka. Nors man tinka ir i ruzavuma pudros. Viskas butu gerai, bet bet bet nuseda man ji i poras ir kazkiek nuplaukia. Nera taip, kad visai dingtu pudra nuo veido, bet to kad ir minimalaus maskavimo nelabai belieka. Mano oda misri, beje. Gal kitokiai odai ji labiau tinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 10 20, 22:36)
jau antra karta testuoju Bourjois naujaja BIO detox pudra, na, nelabai (dar kol kas neradau labai patinkancios naturalesnes sudeties krempudros ax.gif ). Maskuoja vidutiniskai, ryskesniu spuogeliu nepaslepia. Man pasirode, kad ji greitokai dziusta, todel reikia greitai blendinti. Dengiau Mac sepeteliu. Dengiant pirstais ar kempinele gal kitaip... rolleyes.gif Turiu sviesiausia atspalvi light vanilla, tai, sakyciau, sviesi spalva, bet i geltonuma. Mano sviesiai odai tinka. Nors man tinka ir i ruzavuma pudros. Viskas butu gerai, bet bet bet nuseda man ji i poras ir kazkiek nuplaukia. Nera taip, kad visai dingtu pudra nuo veido, bet to kad ir minimalaus maskavimo nelabai belieka. Mano oda misri, beje. Gal kitokiai odai ji labiau tinka. 4u.gif

Toki pat aprasyma skaiciau anglu kalboje biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien ELDW, tik labai nusivyliau, kad be pompos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 10 20, 14:05)
merginos kas turite Vishy dermablend 25 spalvyte nude, ar spalva labiau i geltonuma ar raudonuma?

Spalva tikrai i geltonuma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2010 10 21, 14:14)
Nusipirkau siandien ELDW, tik labai nusivyliau, kad be pompos.  doh.gif

as taip pat, ir nepatinka man stikliniai buteliukai, pabaigoj daug kremo lieka, nei iskrapstysi, nei sudauzysi, ismest gaila, isimt neina schmoll.gif
Atsakyti