Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Parissiene @ 2010 10 21, 14:14)
Nusipirkau siandien ELDW, tik labai nusivyliau, kad be pompos.  doh.gif

o kaip pati pudra? koki nr pirkote?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 10 21, 20:34)
o kaip pati pudra? koki nr pirkote?

Pati pudra man patinka, gerai maskuoja, nera kaukes efekto, suteikia matini efekta ir labai ilgai issilaiko. Pries savaite nuejau i sarma ir man ipyle pabandymui, gal uzteko kokiem 5 kartams. Siandien nusipirkau sviesiausia numeriuka 1N2 ivory cream. biggrin.gif Tikiuosi poru nekims. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 10 21, 17:08)
as taip pat, ir nepatinka man stikliniai buteliukai, pabaigoj daug kremo lieka, nei iskrapstysi, nei sudauzysi, ismest gaila, isimt neina schmoll.gif

as chanel Teint innocent per nakti laikydavau apversta, rytuo pribegdavo, paskui kisdavau ausu krapstukus ir su jais isgramdydavau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 10 21, 21:06)
as chanel Teint innocent per nakti laikydavau apversta, rytuo pribegdavo, paskui kisdavau ausu krapstukus ir su jais isgramdydavau  doh.gif  biggrin.gif

bandziau pritaikyti Chanel pompa, bet netiko doh.gif
Atsakyti
mano pastebejimas,kad vis del to veidas graziau atrodo su pudrom kurios suteikia toki dregna efekta, kol renkuosi ka isigyti is brangiu firmu nusipirkau po matines borjois healty mix, tai veidukas iskarto tokio sviezumo igavo ir labai naturaliai atrodo,tik kazin kaip cia bus su veido blizgejimu,ar dvigubai neblizgesiu biggrin.gif kadangi pati pudra jau suteikia toki efekta kaip man pvz buna kai prasimusa blizgejimas, visas veidas toks na dregnumo efektas lyg aliejuku padengtas, labai naturaliai atrodo,tokio tipo kaip as vadinu kremukas su spalva, bet vis del to man sis variantas daugiau patinka nei visiskai matine kuri padaro veida negyva, ir dar sausina ir isryskina ko nereikia,net oda pavargsta. be to spalvyte idealiai tinka smile.gif Bet pvz chanel vitalumiere irgi tokio tipo bet man ji visiskai netiko. Na bandysiu rasti kazka dar is geresniu, Dior nude rekomendaciju gavau smile.gif bet va ir norisi tokio efekto sviezumo, bet tuo paciu kad su veido blizgejimu nebutu bedu,bent jau jo nedidintu. Na va pasireiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 15:49)
mano pastebejimas,kad vis del to veidas graziau atrodo su pudrom kurios suteikia toki dregna efekta, kol renkuosi ka isigyti is brangiu firmu nusipirkau po matines borjois healty mix, tai veidukas iskarto tokio sviezumo igavo ir labai naturaliai atrodo,tik kazin kaip cia bus su veido blizgejimu,ar dvigubai neblizgesiu biggrin.gif  kadangi pati pudra jau suteikia toki efekta kaip man pvz buna kai prasimusa blizgejimas, visas veidas toks na dregnumo efektas lyg aliejuku padengtas, labai naturaliai atrodo,tokio tipo kaip as vadinu kremukas su spalva, bet vis del to man sis variantas daugiau patinka nei visiskai matine kuri padaro veida negyva, ir dar sausina ir isryskina ko nereikia,net oda pavargsta. be to spalvyte idealiai tinka smile.gif Bet pvz chanel vitalumiere irgi tokio tipo bet man ji visiskai netiko. Na bandysiu rasti kazka dar is geresniu, Dior nude rekomendaciju gavau smile.gif bet va ir norisi tokio efekto sviezumo, bet tuo paciu kad su veido blizgejimu nebutu bedu,bent jau jo nedidintu. Na va pasireiskiau 4u.gif

man pvz irgi dregnesnes pudros graziau atrodo ir tepasi jos daug maloniau. chanel lift lumiere ir vitalumiere man idealios - labai gyvas veidas su jom atrodo, bet va islenda labai greitai blizgesys...
o pvz uzsitepus ELDWL, kuri matine tai tepasi nelabai maloniai, bet man ji nesausina ir veidas matinis islieka visa diena bet tik uzsitepus ja susidaro ispudis kad lyg truputi negyvas veidas, bet dienos begyje pagyveja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 10 22, 18:42)
man pvz irgi dregnesnes pudros graziau atrodo ir tepasi jos daug maloniau. chanel lift lumiere ir vitalumiere man idealios - labai gyvas veidas su jom atrodo, bet va islenda labai greitai blizgesys...
o pvz uzsitepus ELDWL, kuri matine tai tepasi nelabai maloniai, bet man ji nesausina ir veidas matinis islieka visa diena bet tik uzsitepus ja susidaro ispudis kad lyg truputi negyvas veidas, bet dienos begyje pagyveja  rolleyes.gif

Na va ir man ELDWL tokia pasirode kai meginau,nepatiko visiskai schmoll.gif Nebeatsimenu kaip ten diena buvo lyg ir atkreipiau demesi,kad blizgejimas neislindo bet nepatiko veidas, negraziai atrode su ja.
Atsakyti
merginos sakykit ar su clarins trully matte neislenda blizgesys? (mano oda misri, t zonoj pradeda blizgeti) ax.gif
Atsakyti
PAPILDYMAS
noriu dar pasireiksti biggrin.gif kazkur valandai praejus kai prasidejo prietema paziurejau is tolo i veidrodi ir veidukas atrode labai toks kai buna riebus blizgejimas islindes, (cia kalbu apie healty mix) na ir prie veidrodzio prisedau tai visas veidas atrode tikrai lb blizgus na kaip lb prakaituotas o kai uzsidegiau lempa staline prie veidrodzio doh.gif veide atsispindejo net lempute biggrin.gif na man taip veidas blizga tik vasara kai buna karsta ir tikrai kai prakaituojama ir isimusa riebaliukai, Bet cia toks jos efektas,ta pudra pati tokia yra,nors pvz kai buvo dienos sviesa atrode gerai,bet prie visu lempu jau veidas atrodo lb toks lyg prakaituotas, tai as jei su tokia vakare iseiciau i kluba sakes butu.. aisku vistiek kad ir kaip butu veidas graziau svieziau atrodo su tokia nei negyva matine 4u.gif bet jauciuosi tokia nuplaukusiu veidu. Pvz telefonu bandziau nusifotkinti tai kur lb is arti tai atsispindi ta staline lempa,tada veidas tikrai lb blizgus,is toliau toks svytintis. Va taip ir yra kai nenori blizgios imi matine matine negraziai imi skaistumo teikiancia.o gal imanoma kokia rasti na kuri duotu to gaivumo bet nebutu jau tiek tas veidas istiuniguotas biggrin.gif ta prasme kad atrodo nori sumazinti veido blizgejima ir bijai kad neblizgetum su pudrom, o cia jau pati pudra suteikia toki efekta. aj pasimeciau jau..
Atsakyti
Aš dabar dar Bourjois kompaktinę nusipirkau, perbraukiu ant Healthy Mix viršaus, ir, sakyčiau, tikrai mažiau blizgėjimas lenda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 22, 22:45)
Aš dabar dar Bourjois kompaktinę nusipirkau

Kurią būtent tą juodam įpakavime ar Mineral Radiance?

Pabandžiau šiandien ant rankos MF Xprerience - tekstūra labai maloni, matosi, kad maskuojanti, bet jau nebenoriu MF pirkt, nors kartais ir pagalvoju ar labai skirias pudra už 150 ir 50 Lt, ta prasme jos sudėtis, nes joje, kiek paskaitau tie patys blogieji parabenai ir kiti "gėriai" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 22 spalio 2010 - 22:16
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 16:49)
Bet pvz chanel vitalumiere irgi tokio tipo bet man ji visiskai netiko. Na bandysiu rasti kazka dar is geresniu, Dior nude rekomendaciju gavau smile.gif bet va ir norisi tokio efekto sviezumo, bet tuo paciu kad su veido blizgejimu nebutu bedu,bent jau jo nedidintu. Na va pasireiskiau 4u.gif

o tai gal pabandyk Kanebo sensai, man ji tuo punktu ir patinka, kad yra atseit vandens ir šilko pagrindu ir priduoda šviežumo , su ja veidas tai jau tikrai labai gyvas atrodo , bet ji visai kitokia nei pvz. Chanel Vitalumiere. Tik kad dienos pabaigoj nebus bėdų su blizgėjimu, tai tikrai negaliu duoti garantijų, man tikrai nėra, bet mano oda sausa.
Atsakyti