Ka galetumet parekomenduot i sausuma linkusiai odai? Turiu sarmos ceki, ieskausi kremines pudros, bet sunku issirinkti
.

QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 23, 11:35)
O tai neuzsimaskuoja visas pudros teikiamas efektas? na ta pudra teikianti dregna efekta ir jei pvz tinka tos efektas tai kaip isivaizduoju uzdejus ka ant virsasu veidas tiesiog matinis palieka ir nebeatrodo toks sviezus ar ne?

bet žinokit pavyzdžiui mano oda sausoka, ir aš visvien negaliu visą dieną išbūti tik su kremine pudra- net sakyčiau ne todėl ,kad blizgėjimas išlenda( sausai odai tai nelabai aktualu), bet net kokybiškiausia pudra paskui nuplaukia. O jei jūsų oda mišri, tai jūs turbūt gyvenime nerasite kreminės pudros, kuri paskaistintų ,bet viena ir visą dieną atlaikytų , ir šviežiai atrodytų. Ant viršaus uždėjus kokią labai matinę pudrą, tikrai bus matinis negyvas efektas, bet yra daugybė ypač birių lengvų pudrų, kurios tik užtvirtina kreminę pudrą, bet bendro vaizdo nepakeičia. Iš kompaktinių man tokia vienintelė yra trispalvė Dior kompaktinė pudra , Bourjois kažkada bandžiau, bet kiek atsimenu ji man kažkokio labai gero įspūdžio nepaliko.
Papildyta:
QUOTE(Ramune_lt @ 2010 10 24, 22:41)
Ka galetumet parekomenduot i sausuma linkusiai odai? Turiu sarmos ceki, ieskausi kremines pudros, bet sunku issirinkti
.

Sarmose tikrai būna nebloga Collistar sausai odai skirta gana lengva pudra silk effect , šita:

Dar minėta kanebo gana lengva ir tinka sausokai odai, bet jei oda labai labai sausa, abejoju, ar tiks, be to Kanebo turbūt ne visose Sarmose būna ( bent jau Vilniuje Gedimino 9 tikrai yra)
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 24, 23:35)
Jo, tik siustis Revlon... Per sviesia spalva isigijau, tai dabar laukiu vienu tonu tamsesnes
Sviesiaja parduodu. As is tu brangiuju galeciau prilyginti su Guerlain parure extreme, man jos vienoda efekta dave, o kaina zymiai skiriasi. Nu aisku gal jums netiks, bet siaip oda man kaip is reklamos pudru atrodo
Kazkas sake, kad ji sunki, nu nezinau, jokio sunkumo nepajutau, nors visad naudodavau mineralines, sios jausmas ant odos nieko nesiskiria, gal netgi maloniau, nes nesijauciau kad blizgesys lenda ir viskas bega 
Man labai patiko sis video, nes is arti viskas matosi ir kokybe gera, gal noresit paziureti (gale mergina parodo kaip tepa si pagrinda ir koks galutinis rezultatas):
http://www.youtube.c...h?v=sJ2cnMvEUX4

Man labai patiko sis video, nes is arti viskas matosi ir kokybe gera, gal noresit paziureti (gale mergina parodo kaip tepa si pagrinda ir koks galutinis rezultatas):
http://www.youtube.c...h?v=sJ2cnMvEUX4
tai jau matos kad veidas iskart blizga lyg riebaluotas, o dar visa diena prabut, be to matos kad kaukes efekta suteikia is tolo gal ne taip, bet is arti tai tikrai..
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 24, 23:12)
bet žinokit pavyzdžiui mano oda sausoka, ir aš visvien negaliu visą dieną išbūti tik su kremine pudra- net sakyčiau ne todėl ,kad blizgėjimas išlenda( sausai odai tai nelabai aktualu), bet net kokybiškiausia pudra paskui nuplaukia. O jei jūsų oda mišri, tai jūs turbūt gyvenime nerasite kreminės pudros, kuri paskaistintų ,bet viena ir visą dieną atlaikytų , ir šviežiai atrodytų. Ant viršaus uždėjus kokią labai matinę pudrą, tikrai bus matinis negyvas efektas, bet yra daugybė ypač birių lengvų pudrų, kurios tik užtvirtina kreminę pudrą, bet bendro vaizdo nepakeičia. Iš kompaktinių man tokia vienintelė yra trispalvė Dior kompaktinė pudra , Bourjois kažkada bandžiau, bet kiek atsimenu ji man kažkokio labai gero įspūdžio nepaliko.
Papildyta:
Papildyta:
Labai ačiū uz toki išsamų komentara

QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 25, 11:09)
Labai ačiū uz toki išsamų komentara
Del to turbut ir gaunasi dvigubas blizgejimas, tarkim mano veido oda naturaliai tiek neblizga kiek su kremine pudra,su ja atrodo kad oda butu riebut riebutele, o ji misri ir tirkai nera riebi. Tai cia gaunasi gal ne tiek riebaus veido blizgeijimas,kiek pudros nuplaukimas,kuri vadinam veido blizgejimu
Apie kuria dior snekat? gal apie skulpt,kur blizgi dalis yra viena ar dvi?

Turėjau omenyje dior Natural Glow Sculpting Powder

Man iš kompaktinių ji geriausiai patinka, nes ne tik kad matinio efekto neduoda, bet dar ir paskaistaina

QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 25, 13:12)

Man iš kompaktinių ji geriausiai patinka, nes ne tik kad matinio efekto neduoda, bet dar ir paskaistaina
Nors dabar dažniausiai kreminę pudrą sutvirtinu Kanebo biria pudra, ji man iš viso jokio pašalinio efekto neduoda, bet užtat kai ryte pasidažau, išvaikštau iki pat vakaro , kas vien tik su kremine pudra nesitikiu kad pavyktų.

O ši Dior turi blizgučių kažkiek?
QUOTE(Elegant @ 2010 10 25, 13:20)
O ši Dior turi blizgučių kažkiek?
Mus turbūt iškraustys į kompatinių pudrų temą

QUOTE(GITALE @ 2010 10 25, 08:30)
tai jau matos kad veidas iskart blizga lyg riebaluotas, o dar visa diena prabut, be to matos kad kaukes efekta suteikia is tolo gal ne taip, bet is arti tai tikrai..
Pati ja turiu ir isvis jokio kaukes efekto nera, nezinau is kur istrauket, nei viena pazystama net nepastebejo, kad su pudra esu, visos tik giria, kad pailsejus labai atrodau... Video reikia ne tik ziureti bet ir klausyti, nes si mergina pabrezia, kad su si pudra issilaiko visa diena, be jokio touch up

Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 22:45)
Uzisakiau is ebay,co.uk, nes ten labiausiai kazkaip radau, kad apsimoka. Gavosi kazkur 55-60lt. Manau, kad ilgai ja naudosiu, nes uztenka tik laselio jos visam veidui man

Na, isitrepsiu siek tiek i tema
Naudoju siuo metu EL DW L pudryte, tai man ji isvis nieko gero...kazkaip pastebejau, kad daug kas ja cia giria
Nesakau, nera ji tokia prasta, tikrai begalo lengva, taciau turbut ne mano odai, ji mano veido oda net balina...nors naudoju 3 nr, 4 jau butu per tamsus (tai paskutinis nr). Galbut del to, kad mano oda sausoka, o si pudra labai sausina. Na, kai su kremuku riebesniu pasitepu, ant jo pudryte si gal ir nieko, na ji pamaskuoja, bet man noretusi kazkiek tokio sveiko rudumo isryskinimo, o ji tik pabalina, beto maskuoja tikrai prastokai...man ji tik gera kasdienai teptis, greitai pateplioji, ji lengva, bet jei i vakareli koki, na ozdziu, kai reikia vakarinio makiazo tai tikrai ne....

Naudoju siuo metu EL DW L pudryte, tai man ji isvis nieko gero...kazkaip pastebejau, kad daug kas ja cia giria

Nesakau, nera ji tokia prasta, tikrai begalo lengva, taciau turbut ne mano odai, ji mano veido oda net balina...nors naudoju 3 nr, 4 jau butu per tamsus (tai paskutinis nr). Galbut del to, kad mano oda sausoka, o si pudra labai sausina. Na, kai su kremuku riebesniu pasitepu, ant jo pudryte si gal ir nieko, na ji pamaskuoja, bet man noretusi kazkiek tokio sveiko rudumo isryskinimo, o ji tik pabalina, beto maskuoja tikrai prastokai...man ji tik gera kasdienai teptis, greitai pateplioji, ji lengva, bet jei i vakareli koki, na ozdziu, kai reikia vakarinio makiazo tai tikrai ne....

QUOTE(Femme Fatale @ 2010 10 25, 14:45)
Na, isitrepsiu siek tiek i tema

Tikrai sutinku ,mano sausai odai ji labai netiko, gerai, kad gavau mėginuką išbandyti..

QUOTE(Elegant @ 2010 10 25, 15:48)
Tikrai sutinku ,mano sausai odai ji labai netiko, gerai, kad gavau mėginuką išbandyti.. 

Tai vat, jums dar pasiseke, o as nuejau i douglas panoramoj, tai ta ale vizaziste "parinko" man ...

zodziu, o dar pati sake, kad issausejusi mano veido oda, bet vat isiule sia krempudra, negaliu, kai tokios nekompetetingos dirba...

QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 25, 13:12)

Nors dabar dažniausiai kreminę pudrą sutvirtinu Kanebo biria pudra, ji man iš viso jokio pašalinio efekto neduoda, bet užtat kai ryte pasidažau, išvaikštau iki pat vakaro , kas vien tik su kremine pudra nesitikiu kad pavyktų.

Taip ir supratau,kad cia si,nes jau domejausi ja. DAr ziurint kokia kremine, jei labaiu matine tai ilgiau nenuplaukia, o jei tokia skaistinanti tai ir keliu val.uztenka,zdz daug islaidu laukia