Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2010 11 07, 22:46)
Aš irgi mėginau naująją MaxFactor Xperience-neblogai maskuoja, vidutiniškai sakyčiau, pusiau matinis efektas, gerai išlieka, bet čia buvo tik iš smalsumo, nes ilgiau naudojama bet kuri MF pudra suerzina mano odą  ax.gif

Norisi isbandyt sia MF pudra, bet jei oda l. problematiska, gal geriau neeksperimentuot, gal kemsa poras ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 11 08, 00:04)
Norisi isbandyt sia MF pudra, bet jei oda l. problematiska, gal geriau neeksperimentuot, gal kemsa poras ? g.gif

vienaip ar kitaip jai ant veido atviros poros jas beabejo siek tiek kims, manyciau nera tokiu pudru kad nekemsa, o kas liecia naujaja MF kremine pudra tai man labai nepatiko (mano oda misri i riebuma vietomis siek tiek pasausejus)tai matiskumo praktiskai nebuvo ji tokia uztepus su blyzgesiu, na man nepatiko
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 08, 11:16)
vienaip ar kitaip jai ant veido atviros poros jas beabejo siek tiek kims, manyciau nera tokiu pudru kad nekemsa, o kas liecia naujaja MF kremine pudra tai man labai nepatiko (mano oda misri i riebuma vietomis siek tiek pasausejus)tai matiskumo praktiskai nebuvo ji tokia uztepus su blyzgesiu, na man nepatiko

tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 08, 12:16)

Buvau siandien Sarmoj apziuret atspalviu, niekas netiko(dienos sviesoj pasirode arba per sviesi arba ryza).

Gal isbandyt Bourjois healthy mix, bet pas mane oda riebi, tai turbut netiks. Bet ji man patinka jog turi svytejimo, su matinemis pudromis veidas atrodo negyvas .
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 07, 23:46)
Aš irgi mėginau naująją MaxFactor Xperience-neblogai maskuoja, vidutiniškai sakyčiau, pusiau matinis efektas, gerai išlieka, bet čia buvo tik iš smalsumo, nes ilgiau naudojama bet kuri MF pudra suerzina mano odą  ax.gif

Aš irgi bandžiau šitą, tai pamaskuoja, pakankamai gaiviai ant veido atrodo, turi lyg spindesio sveiko (ne blizgučių), tik atspalvis man gerokai per tamsus pasitaikė doh.gif Aš irgi bandžiau tik iš smalsumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 lapkričio 2010 - 21:27
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 18:04)
labai daug buvo diskutuota apie sit pudra  4u.gif

Kokios isvados buvo prieitos, verta pirkti??? 4u.gif

As norečiau kazkokios kuri siek tiek sveikai švytėtų iš saves, gal ka dar galėtumėt pasiūlyti?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2010 11 09, 07:51)
Kokios isvados buvo prieitos, verta pirkti???  4u.gif

As norečiau kazkokios kuri siek tiek sveikai švytėtų iš saves, gal ka dar galėtumėt pasiūlyti?? 4u.gif

Kiek pamenu, dauguma Bourjois Healthy Mix labai gyrė. mirksiukas.gif Pati irgi ją turiu. Bet dabar nebenaudoju. cool.gif
Šiaip tikrai smagi pudra. Suteikia sveiką švytėjimą, maloniai dengiasi, pamaskuoja vidutiniškai sakyčiau. Pakankamai lengva. Puiki pudra už tokią kainą. smile.gif
P.S. mano oda mišri, dabar jau i normalią sakyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 09 lapkričio 2010 - 09:43
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 11 08, 18:02)

Gal isbandyt Bourjois healthy mix, bet pas mane oda riebi, tai turbut netiks. Bet ji man patinka jog turi svytejimo, su matinemis pudromis veidas atrodo negyvas .

Na kiek mačiau pas kelias drauges, riebiaodes tai išlysdavo tas riebumas po kelių val ir nelabai gražiai veidas atrodė... schmoll.gif
Man vienintelė MF Miracle touch nepadaro veiduko matinio bet ir neleidžia blizgėti veidui. ją bandėte? smile.gif Mano reikalavimas pagrindinis - kad atrodytų veidas gyvas, kiek įmanoma gaivesnis smile.gif
Atsakyti
o ką manot , jei mano oda riebi, tačiau nusipirkčiau revlon colorstay pudrą ne riebiai, o sausai odai ?
skaičiau, jog kai kurios merginos taip daro, nes pudra sausai odai lengviau tepasi ir nesausina bei neišryškina sausų vietų g.gif
pas mane kartais išsausėja skruostai, tačiau T zona riebi g.gif kažin ar sulaikytų blizgesį ?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 11 09, 16:24)
o ką manot , jei mano oda riebi, tačiau nusipirkčiau revlon colorstay pudrą ne riebiai, o sausai odai ?
skaičiau, jog kai kurios merginos taip daro, nes pudra sausai odai lengviau tepasi ir nesausina bei neišryškina sausų vietų  g.gif
pas mane kartais išsausėja skruostai, tačiau T zona riebi  g.gif  kažin ar sulaikytų blizgesį ?

nu mano galva tikrai ne, tiesiog pradesi blizget laaaabai greit 4u.gif
as turejau sita misriai riebiai , tai man labai nepatiko, tai gulejo ilgokai ir iskeliavo i siuksline doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 11 08, 18:02)
Gal isbandyt Bourjois healthy mix, bet pas mane oda riebi, tai turbut netiks.

manau kad netiks jums nes labai greit islys blizgesys, ir pudra bus tokia kaip nuplaukusi (o jei vis del to norit kad skaistintu pudra ir neislystu blizgesys, rinkites veidui kremuka maziau riebesni mirksiukas.gif as pati kai pakeiciau krema veidui i kita man artdeco hydra silk pudryte kur kas ilgiau issilaiko, jau dienos pabaigoj beislenda blizgesys mirksiukas.gif )

QUOTE(agnite @ 2010 11 09, 15:15)
Man vienintelė MF Miracle touch nepadaro veiduko matinio bet ir neleidžia blizgėti veidui. ją bandėte?  smile.gif  Mano reikalavimas  pagrindinis - kad atrodytų veidas gyvas, kiek įmanoma gaivesnis  smile.gif

kokia pudryte dabar nusipirkot? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 09, 16:54)
nu mano galva tikrai ne, tiesiog pradesi blizget laaaabai greit  4u.gif
as turejau sita misriai riebiai , tai man labai nepatiko, tai gulejo ilgokai ir iskeliavo i siuksline  doh.gif

o kodėl nepatiko ? g.gif tiek daug gerų atsiliepimų... aš tiesiog bijau, kad man gali būti per sunki ir palikti kaukės efektą unsure.gif
Atsakyti