Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2010 11 12, 16:53)
gal kuriai teko kur nors užsienyje ar pan pamatyti kaip atrodo Guerlain pudryčių 1nr? Pas mus tokių nerasta-šviesiausias 02, yra tik siųstis, tad įdomu būtų sužinoti, kokia ta spalvytė. Internete realių foto neradau  ax.gif

O gal zinot is kur Guerlain pudru be braskiu galima tiesiogiai i lt atsisiusti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 12, 18:27)
O gal zinot is kur Guerlain pudru be braskiu galima tiesiogiai i lt atsisiusti? ax.gif

o kuo braškės blogos? g.gif šiaip ne, nežinau ax.gif
Atsakyti
Aš esu turėjus Guerlain (Parure ar aqua g.gif ) 01 nr. beige pale. Kiek atsimenu nebuvo daug šviesesnė už 02 beige clair g.gif

radau biškuti info:
Guerlain Lingerie de Peau :
user posted image
Foto iš čia

šviesiausias tikrai ne nr. 01, yra dar šviesenių, pvz. paskutinis nr. 31 ambre pale.
Radau, kad šviesiausi numeriai Guerlain Parure yra:
Beige Pale 01
Ambre Pale 31
Ambre Clair 32

info iš čia komentarų.

Guerlain Lingerie de Peau tikrai yra 32 Ambre Clair (ebay parduoda).

paprašiau, kad sesuo nufotkintų 01 nr., dar turi, ryt pasistengs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 12, 19:38)

ačiū labai už viską, thumbup.gif o ką sesuo turi? parure aqua gal? bigsmile.gif
nes kaip tik šią ruošiaus imti smile.gif

net nežinojau kad dar ten visokių ambre spalvų yra biggrin.gif , o gal jų ir pas mus tada yra pirkti?

Ambre pale braškėse kažkokia labai jau tamsi atrodo, bet va dabar galvos skausmas kurią imti- Ambre clair ar Beige pale doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 12 lapkričio 2010 - 19:04
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 12, 18:54)
ačiū labai už viską,  thumbup.gif  o ką sesuo turi? parure aqua gal?  bigsmile.gif
nes kaip tik šią ruošiaus imti  smile.gif

net nežinojau kad dar ten visokių ambre spalvų yra  biggrin.gif , o gal jų ir pas mus tada yra pirkti?

Ambre pale braškėse kažkokia labai jau tamsi atrodo, bet va dabar galvos skausmas kurią imti- Ambre clair ar Beige pale  doh.gif

taip, sesuo turi Parure Aqua, nes aš jai ir atidaviau biggrin.gif
aš irgi iki šiandien nežinojau. Ar yra pas mus negaliu pasakyt, nesidomėjau, buvau įsikirtus, kad man reik 02 arba 01, ir kitų net nežiūrėjau doh.gif
Ambre Clair šviesesnė už Beige pale lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 12, 21:30)
taip, sesuo turi Parure Aqua, nes aš jai ir atidaviau biggrin.gif
aš irgi iki šiandien nežinojau. Ar yra pas mus negaliu pasakyt, nesidomėjau, buvau įsikirtus, kad man reik 02 arba 01, ir kitų net nežiūrėjau  doh.gif
Ambre Clair šviesesnė už Beige pale lyg  g.gif

o jums kažkuo nepatiko parure aqua kad atidavėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 12, 20:46)
o jums kažkuo nepatiko parure aqua kad atidavėt? smile.gif

tas buvo labai seniai ir kiek atsimenu man labai trūko maskavimo g.gif aš net pilnų kiekių nei Extreme, nei Aqua nepirkau, nes jos abi manęs nesužavėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 12, 22:31)
tas buvo labai seniai ir kiek atsimenu man labai trūko maskavimo  g.gif aš net pilnų kiekių nei Extreme, nei Aqua nepirkau, nes jos abi manęs nesužavėjo  ax.gif

Gal Diorskin Nude esat naudojus ir galit palyginti ją su Parure aqua? kuri geriau maskuoja? g.gif
Atsakyti
Dior Nude, tik porą kartų bandžiau.
bet norėjau pirkti visą kiekį, tuo metu parduotuvėje neradau man reikiamo numerio, paskui sugalvojau išbandyt Boujois ir užstrigau ties ja.
Dior Nude labiau maskuoja ir šiaip man ji fainesnė pasirodė.
tiesa man Guerlain dėl jų atspalvių atmuša bandyt ir tą naująją, nes žinau, kad man nr. 02 netinka, o siųstis na ura nenoriu smile.gif
ta proga susiradau savo senas žinutes, radau, kad rašiau, jog su Aqua T zona blizga įdienojus, o Parure giriu biggrin.gif
gal kam bus įdomu:
netiko 02, nes man reik krempudros į geltonumą...
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 21, 13:34)
vakar buvau Kristėj, prisivarvinau Guerlain Parure Extreme: 02 ir 23 numerius
user posted image
ta šviesesnė 02 beige clair, ta tamsi - 23 dore naturel

Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 12, 16:59)
as eisiu siandien pasiziureti collistar silk effect kremines pudros.

nusipirkau ir jau isbandziau, pokolkas paliko tikrai gera ispudi bigsmile.gif
man maskavimo pilnai uztenka, lengvai tepas, ant veido neatrodo kaip kauke, veidas skaistus atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 12 lapkričio 2010 - 23:42
gal kas naudojot Dior Forever Extreme tiek kremine tiek kompaktine pudra... noreciau atsiliepimu apie abi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 13, 00:17)
Dior Nude, tik porą kartų bandžiau.
bet norėjau pirkti visą kiekį, tuo metu parduotuvėje neradau man reikiamo numerio, paskui sugalvojau išbandyt Boujois ir užstrigau ties ja.
Dior Nude labiau maskuoja ir šiaip man ji fainesnė pasirodė.
tiesa man Guerlain dėl jų atspalvių atmuša bandyt ir tą naująją, nes žinau, kad man nr. 02 netinka, o siųstis na ura nenoriu  smile.gif
ta proga susiradau savo senas žinutes, radau, kad rašiau, jog su Aqua T zona blizga įdienojus, o Parure giriu  biggrin.gif
gal kam bus įdomu:
netiko 02, nes man reik krempudros į geltonumą...

viskas aišku, tada liksiu ištikima savo Nude ax.gif man ji superinė bet vis tas smalsumas.. norisi kažką naujo išbandyti biggrin.gif
Atsakyti