Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 16, 13:12)
ruosiausi pameginti dior nude, bet nelabai besuprantu kokiai odai ji skirta, pas mane misri i riebuma, nera riebi bet linkusi i blizgejima. O dabar pasiskaiciau,kad sausiaode sita pudra giria, tai kaip suprasti, gal cia as kazko nesuskaiciau per tiek komentaru blink.gif

kiek pastebejau dauguma raso kad nude misriaodem daugiau, manau verta pabandyt. nors mano sausai odai irgi tinka:)
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 11 16, 14:45)
kiek pastebejau dauguma raso kad nude misriaodem daugiau, manau verta pabandyt. nors mano sausai odai irgi tinka:)

mano irgi sausa, puikiai tiko thumbup.gif , šiaip jei oda labai linkus į blizgėjimą, nesiūlyčiau nes ji iš savęs duoda tokio švytėjimo
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 16, 12:12)
ruosiausi pameginti dior nude, bet nelabai besuprantu kokiai odai ji skirta, pas mane misri i riebuma, nera riebi bet linkusi i blizgejima. O dabar pasiskaiciau,kad sausiaode sita pudra giria, tai kaip suprasti, gal cia as kazko nesuskaiciau per tiek komentaru blink.gif

Pas mane oda mišri, tinkia puikiai. wub.gif Blizgėjimas neišlenda visą dieną. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 11 15, 19:55)
o kuri geriau maskuoja clarins  truly mat ar guerlain? kokia guerlain kaina?

maskuoja gal guerlain geriau, bet tik siek tiek. Guerlain kaina apie 170 ax.gif
Atsakyti
kaip tik norejau tikslintis ar nude suteikia ta skaistuma, bet ziuriu cia jau paminejo, mano oda,kad ir linkusi i blizgesi, vis del to man visiskai matines pudros nepatinka, bet norisi kad nebutu dvigubas blizgejimas smile.gif tiek prisiskaitynejau net nebezinau kuria isirinkti reikes. uzfiksavau tokias is kuriu rinktis: dior nude, ysl teint resist, clarins truly matte, givenchy photo perfextion, ir guerlain de peau lingeria, lyg ir viskas, o kuri geriausia blink.gif nors uz pudra beveik 200 gal butu gaila leisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 16, 19:35)
kaip tik norejau tikslintis ar nude suteikia ta skaistuma, bet ziuriu cia jau paminejo, mano oda,kad ir linkusi i blizgesi, vis del to man visiskai matines pudros nepatinka, bet norisi kad nebutu dvigubas blizgejimas smile.gif tiek prisiskaitynejau net nebezinau kuria isirinkti reikes. uzfiksavau tokias is kuriu rinktis: dior nude, ysl teint resist, clarins truly matte, givenchy photo perfextion, ir guerlain de peau lingeria, lyg ir viskas, o kuri geriausia blink.gif nors uz pudra beveik 200 gal butu gaila leisti g.gif

Guerlain Lingerie gal labiau tiktų jums nes ji mažiau blizga nei Dior Nude, man tai ji per daug sausa, bet tikrai nėra visiškai matinė, jei rasit tinkamą nr, siūlyčiau bandyti Guerlainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 16, 19:46)
Guerlain Lingerie gal labiau tiktų jums nes ji mažiau blizga nei Dior Nude, man tai ji per daug sausa, bet tikrai nėra visiškai matinė, jei rasit tinkamą nr, siūlyčiau bandyti Guerlainą  smile.gif

o kaip manot kaip ji laikytu siltuoju sezonu? kadangi ruosiuosi izvykti tai man aktualu isirinkti tokia pudryte kuri gerai laikytu vasaros klimate smile.gif
Atsakyti
Ar gali taip but , kad Europoje ir Amerikoj to pacio gamintojo pudru atspalviai skiriasi? Vienose foto tas pats pudros nr labai sviesus, kitose jau vidutiniskas
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 16, 19:49)
o kaip manot kaip ji laikytu siltuoju sezonu? kadangi ruosiuosi izvykti tai man aktualu isirinkti tokia pudryte kuri gerai laikytu vasaros klimate smile.gif

sunku pasakyti, nes nežinau kokio riebumo jūsų oda. smile.gif Bet jei minėjote, kad norite kartu matinės ir gaivios pudros, šią tikrai būtų vertą išbandyti.
Jei sutvirtintumėte ją gera fiksuojamąja pudra, manau gerai laikytų ir per karštą orą.

O patarimas ne į temą būtų tas pats kaip jau jums berods kažkada minėjau - rinkitės birią mineralinę - ir pamaskuos ir duos matiškumo ir nenuplauks taip greit nuo veido, nes juk tai - birus, sausas produktas.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 16, 21:18)
sunku pasakyti, nes nežinau kokio riebumo jūsų oda.  smile.gif Bet jei minėjote, kad norite kartu matinės ir gaivios pudros, šią tikrai būtų vertą išbandyti.
Jei sutvirtintumėte ją gera fiksuojamąja pudra, manau gerai laikytų ir per karštą orą.

O patarimas ne į temą būtų tas pats kaip jau jums berods kažkada minėjau - rinkitės birią mineralinę - ir pamaskuos ir duos matiškumo ir nenuplauks taip greit nuo veido, nes juk tai - birus, sausas produktas.

Nera riebi mano oda, cia as tik taip isireiskiu biggrin.gif kadangi yra misri ir linkusi i blizgejima, ir dazniausiai viskas nuplaukia nuo veido arba jei uzdedi pudra kokia tai veidas ima blizgeti taip lyg butu aliejum isteptas. Aha atsimenu, dabar jau priminet, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 16, 19:35)

Nesirink Gyvenchy pudros, ji labiau sausai odai. Mano vasara oda pasidaro misri, tai nuplaukdavo, o ziema pats tas thumbup.gif

Merginos, gal kuri turejote sia Smashbox pudra ? Idomu kokie butu atsiliepimai, mane sudomino, kad ji Oil Free.
http://www.smashbox....Y-FX-FOUNDATION
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 11 15, 18:18)
Mane irgi domintu atsiliepimai apie sia rolleyes.gif
user posted image

Man labai patiko, lengva, gaivi. Mano oda misri, vietomis pasausejusi, tai puikiai tiko Tik, deja, ji isimta is prekybos. Dior Nude turetu ja pakeisti, bet Pure Light man buvo geresne. Vis dar ieskau pamainos sita pudrai.
Atsakyti