Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Rethimna @ 2010 11 14, 22:41)
O kokia jūsų oda?

Mano oda misri (T zona riebi)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 14, 21:19)
sąrašas:
o nuo savęs pridėčiau, kad man sausai odai patiko labiausiai Lancome Photogenic, paskui Dior Sculpt ir Chanel Vitalumiere.

Bourjois Healthy mix sausai odai vis dėl nerekomenduočiau  smile.gif

o as nuo saves pridesiu kad mano sausai odai tiko dior nude, o visiskai netiko ir nepatiko guerlain aqua rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 14 lapkričio 2010 - 21:47
QUOTE(Portishead @ 2010 11 14, 22:46)
o as nuo saves pridesiu kad mano sausai odai tiko dior nude, o visiskai netiko ir nepatiko guerlain aqua  rolleyes.gif

kodėl Guerlainas nepatiko? palyginkit, jei nesunku su Nude 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 11 13, 22:31)
Siandien dar karteli isbandziau ir nusipirkau naujaja[b] Chane Vitalumiere Aqua

As taip pat butent sia bandziau siandien ant veido - isipyliau Douglase pasibandymui ax.gif Man pasirode labai komfortiska ant odos, bet antroje dienos puseje T zona labai blizgejo (mano oda normali/misri), tad vis tik manau, kad si pudra skirta butent sausai odai, ziema, kai issauses oda - tikrai pirksiu, nes patiko dengimas ir atspalvis. Maskavimas vidutinis/lengvas, ant veido atrodo pakankamai nepastebimai, lengvai ir lygiai dengiasi.
Beje, ar atkreipet demesi, kad sia pudra butina suplakti pries vartojima? Galbut del to ir pasirode, kad meginelis ir pati pudra skirasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 11 13, 22:31)
Siandien dar karteli isbandziau ir nusipirkau naujaja Chanel Vitalumiere Aqua user posted image
Man jos maskavimo pakanka, bet ji tikrai labai lengva, skysta, ant veiddo visai nesijaucia, isigeria ir veidas lieka matinis, kaip visai be pudros. Kadangi sviesiausias gelsvas atspalvis man netiko, tai emiau rausva - BR10 (Beige rose-pastel). Man jis tinka idealiai, veidas svieziai atrodo, toks pailsejes smile.gif Daugiau galesiu pasakyt po ilgesnio naudojimo, bet kol kas man ji patinka. Kas keista, kad mano turetas sios pudros meginys gerokai skyresi, kalbu apie konsistencija, - jis buvo daug tirstesnis, daugiau maskavo.

o koks jusu odos tipas ? as irgi dabar mastau pirkti sia arba nauja guerlain
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 14, 21:58)
kodėl Guerlainas nepatiko? palyginkit, jei nesunku su Nude  4u.gif

man aqua buvo nepakankamai drekinanti, ir kazkodel lyg jautesi ant odos. nepatiko kaip pasiskirstydavo ant odos, matesi tokie "druziai", del to reikejo ilgiau tepti. ir dar nelabai tiko atspalvis, nes buvo i ruzavuma, o koks nr jau neatsiminsiu, 2 ar 3, senokai tas buvo g.gif
Nude patinka konsistencija, smagiai dengiasi, labai lengva, ir su atspalviais kazkaip problemos nera. plius mano sausai odai butent nude ir tiko, nors nuo salcio buna ir paserpetojimu ir oda tempia. aqua jokiu budu nekartuociau, pardaviau sm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 11 14, 23:57)
Parašykit komentarus kai daugiau panaudosit      mirksiukas.gif

Po kokios savaites naudojimo, pasidalinsiu ispudziais smile.gif Siandien galiu pasakyti, kad po kokiu 6-7 val. slindo toks dar pakenciamas, vos matomas blizgesiukas. Net nzn ar tai galiu blizgejimu vadinti, nes veidas neatrode riebus, bet ir nebe matinis. Ant veido pudra visur tolygiai issilaike, nenuplauke.

QUOTE(KRISTELA @ 2010 11 15, 00:20)
As taip pat butent sia bandziau siandien ant veido - isipyliau Douglase pasibandymui ax.gif  Man pasirode labai komfortiska ant odos, bet antroje dienos puseje T zona labai blizgejo (mano oda normali/misri), tad vis tik manau, kad si pudra skirta butent sausai odai, ziema, kai issauses oda - tikrai pirksiu, nes patiko dengimas ir atspalvis. Maskavimas vidutinis/lengvas, ant veido atrodo pakankamai nepastebimai, lengvai ir lygiai dengiasi.
Beje, ar atkreipet demesi, kad sia pudra butina suplakti pries vartojima? Galbut del to ir pasirode, kad meginelis ir pati pudra skirasi... ax.gif

Man patiko, kad jos galima tept kelis sluoksnius, jei reikia kazkur pamaskuoti, nesijaucia kaukes ant veido, tikrai labai malonus, lengvas pojutis.
Taip atkreipiau demesi, kad reikia suplakti, nes jos nesuplakus isbega atskirai pudra ir toks kaip aliejus/vanduo. O ant meginio buvo taip pat pazymeta, kad pries atidarant reikia paspaudineti paketeli, kad susimaisytu pudra. Bet ji nebuvo kazkokia nesusimaisius, tiesiog tirstesne, ir truputi skyresi rezultatas kai buvau is meginio pasitepus ir jau su nusipirkta pudra.

QUOTE(Jorky @ 2010 11 15, 01:01)
o koks jusu odos tipas ? as irgi dabar mastau pirkti sia arba nauja guerlain

Odos tipas misrus (i riebuma).
As taip pat rinkausi tarp siu naujienu smile.gif bet emiau Chanel, nes radau atspalvi, kuris man labiau tiko. (Guerlain sviesiausias skyresi nuo mano odos spalvos). Siaip nesigailiu kol kas, nors Guerlain daugiau maskuotu, bet man tai nera labai aktualu.

Tai tiek ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bakopa @ 2010 11 14, 19:50)
sveikos mergaites, kaip  Diorskin pure light?
ar maskuoja, kokiai odai, ar neuzkemsa?

Mane irgi domintu atsiliepimai apie sia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
As apie tris savaites naudoju Clarins Teint eclat confort autofocus spf 15 pudryte (spalvyte sviesi - 02). Ji skirta sausai/ misriai odai. Nera matine, veidukas atrodo toks sviezias biggrin.gif Maskuoja vidutiniskai, galima sluoksniuoti. turi gan stipru kvapa.
Mano pacios oda misri i sausuma. Siek tiek problemine, paberta kakta, smakras. Kad kimstu nepastebejau.

user posted image

Taip pat turiu likuti is pavasario likusios clarins trully matte. (04 spalvyte) (zadu pribaigti greitu metu biggrin.gif ) tuo metu, kai naudojau mano oda buvo siek tiek riebesne, tai tiko puikiai. Dabar, kai veidas labiau pasausejes, tai isryskina tuos pasausejimus. Sakyciau si pudra labiau misriaodems i riebuma. Veidas su ja daug matiskesnis, nei su teint eclat confort.

user posted image

Na o vasara naudojau Guerlain parure extreme (02 spalvyte) Sakyciau puikiai laikosi ant veiduko, net per karscius thumbup.gif Maskuoja gerai, tik beda, kad pasirinkimas spalvu nekoks. Antras numeriukas man tinka tik vasara, dabar per tamsus.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 15, 19:55)

o kuri geriau maskuoja clarins truly mat ar guerlain? kokia guerlain kaina?
Atsakyti
as isbandziau Dior, Chanel. Clinique ir tt man idealiausia pudryte kuria dabar atradau Kanebo, bent siuo momentu nekeisciau, maskuoja pakankamai, ant veido nera kaukes efekto, laikosi gerai visa diena, zodziu vieni pliusai wub.gif
Atsakyti
ruosiausi pameginti dior nude, bet nelabai besuprantu kokiai odai ji skirta, pas mane misri i riebuma, nera riebi bet linkusi i blizgejima. O dabar pasiskaiciau,kad sausiaode sita pudra giria, tai kaip suprasti, gal cia as kazko nesuskaiciau per tiek komentaru blink.gif
Atsakyti