QUOTE(Rethimna @ 2010 11 14, 23:57)
Parašykit komentarus kai daugiau panaudosit
Po kokios savaites naudojimo, pasidalinsiu ispudziais

Siandien galiu pasakyti, kad po kokiu 6-7 val. slindo toks dar pakenciamas, vos matomas blizgesiukas. Net nzn ar tai galiu blizgejimu vadinti, nes veidas neatrode riebus, bet ir nebe matinis. Ant veido pudra visur tolygiai issilaike, nenuplauke.
QUOTE(KRISTELA @ 2010 11 15, 00:20)
As taip pat butent sia bandziau siandien ant veido - isipyliau Douglase pasibandymui

Man pasirode labai komfortiska ant odos, bet antroje dienos puseje T zona labai blizgejo (mano oda normali/misri), tad vis tik manau, kad si pudra skirta butent sausai odai, ziema, kai issauses oda - tikrai pirksiu, nes patiko dengimas ir atspalvis. Maskavimas vidutinis/lengvas, ant veido atrodo pakankamai nepastebimai, lengvai ir lygiai dengiasi.
Beje, ar atkreipet demesi, kad sia pudra butina suplakti pries vartojima? Galbut del to ir pasirode, kad meginelis ir pati pudra skirasi...
Man patiko, kad jos galima tept kelis sluoksnius, jei reikia kazkur pamaskuoti, nesijaucia kaukes ant veido, tikrai labai malonus, lengvas pojutis.
Taip atkreipiau demesi, kad reikia suplakti, nes jos nesuplakus isbega atskirai pudra ir toks kaip aliejus/vanduo. O ant meginio buvo taip pat pazymeta, kad pries atidarant reikia paspaudineti paketeli, kad susimaisytu pudra. Bet ji nebuvo kazkokia nesusimaisius, tiesiog tirstesne, ir truputi skyresi rezultatas kai buvau is meginio pasitepus ir jau su nusipirkta pudra.
QUOTE(Jorky @ 2010 11 15, 01:01)
o koks jusu odos tipas ? as irgi dabar mastau pirkti sia arba nauja guerlain
Odos tipas misrus (i riebuma).
As taip pat rinkausi tarp siu naujienu

bet emiau Chanel, nes radau atspalvi, kuris man labiau tiko. (Guerlain sviesiausias skyresi nuo mano odos spalvos). Siaip nesigailiu kol kas, nors Guerlain daugiau maskuotu, bet man tai nera labai aktualu.
Tai tiek