QUOTE(naitas @ 2011 02 15, 09:37)
Na, ne saldumyną kepiau, bet istorija apie kepimo laiką
Taigi, užvakar per teliką Lidija Rasutis pasakojo, kaip galima išsikepti česnako galvutę ir kad tai yra skanu. Sėdėjau sau ir galvojau, kad mėgstu česnaką ir dar niekada nebuvau jo kepus. Taigi, Lidija Rasutis pašauna paruoštas kepimui česnako galvutes ir sako:
- Kepti keturiasdešimt minučių.
Pagalvojau, kad labai jau ilgai.. kaip koks pyragas.. o čia tik česnako galvutė.. nu bet jeigu ji sako, ji žino..
Čia pat pasiruošiu ir aš to česnako, pašaunu kepti, vyrui liepiu saugot, o pati išmaunu "ant 40 minučių"..
Praėjo 12 minučių. Vyras atlekia ir sako, kad jam kyla įtarimas dėl to kepinio. Man irgi kyla, nusprendžiam atsidaryt ir pažiūrėt kas ten kiek iškepė..
ir tada suprantu, kokia apgaulinga ta lietuvių kalba.. Įtariu, Lidija Rasutis norėjo pasakyti, kad reikia kepti keturias-dešimt minučių, bet ne keturiasdešimt
ir pabaigai.. kas mėgsta česnaką, tai jis ir keptas skanus. Tik po to labai į orą kelia

Taigi, užvakar per teliką Lidija Rasutis pasakojo, kaip galima išsikepti česnako galvutę ir kad tai yra skanu. Sėdėjau sau ir galvojau, kad mėgstu česnaką ir dar niekada nebuvau jo kepus. Taigi, Lidija Rasutis pašauna paruoštas kepimui česnako galvutes ir sako:
- Kepti keturiasdešimt minučių.
Pagalvojau, kad labai jau ilgai.. kaip koks pyragas.. o čia tik česnako galvutė.. nu bet jeigu ji sako, ji žino..
Čia pat pasiruošiu ir aš to česnako, pašaunu kepti, vyrui liepiu saugot, o pati išmaunu "ant 40 minučių"..
Praėjo 12 minučių. Vyras atlekia ir sako, kad jam kyla įtarimas dėl to kepinio. Man irgi kyla, nusprendžiam atsidaryt ir pažiūrėt kas ten kiek iškepė..
ir tada suprantu, kokia apgaulinga ta lietuvių kalba.. Įtariu, Lidija Rasutis norėjo pasakyti, kad reikia kepti keturias-dešimt minučių, bet ne keturiasdešimt

ir pabaigai.. kas mėgsta česnaką, tai jis ir keptas skanus. Tik po to labai į orą kelia

aš tai irgi supratau, kad kepti keturiasdešimt minučių, bet dar nekepiau, tai gerai, kad čia pasiskaitinėjau