Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(idani @ 2010 10 20, 13:36)
ai nezinau ar baisu, gal toks didelis noras neleidzia galvositi apie blogus dalykus smile.gif su manim po operacijos bus mama. ir mano namai beveik salia klinikos  smile.gif .. jeigu bus blogai pagulesiu dar dienele ten smile.gif

O ka Kaikaris irgi antra diena paleidzia jau g.gif kazkaip nekalbeta apie tai buvo mastau.gif

QUOTE(**Leila** @ 2010 10 20, 13:47)
O kas pacia stabdo?

doh.gif nugis pinigeliai stabdo kas gi daugiau gali stabdyt,dzievuliau tureciau doh.gif jau senai sutarta butu ir vaiksciociau po namus prisipaudus zarnokus su korsetu wacko.gif
as pvz. tokia OP atlikciau tik pasiemus paskolyte,kitaip nikaip,netokie darbai pas mus, kad susitaupyt ir palikimo nieks nepalieka mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 20 spalio 2010 - 13:04
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 20, 14:03)
O ka Kaikaris irgi antra diena paleidzia jau g.gif kazkaip nekalbeta apie tai buvo mastau.gif

taip smile.gif
LEILA, as atsiguliau ant nugaros ir paklausiau ar bus pilvas po operacijos toks kaip guliu kaip atsistosiu hihihi.gif. sake bus geriau ir nusijuoke biggrin.gif . jis labai idomiai aiskino apie gramus , nes lygino su varskes pokeliu lotuliukas.gif . sako:- kur skrandis issisiurbs 2 pok varkes, nuo talijos is sonu po varskes pokeli smile.gif . kur nugara ties liemenuko juosta irgi po pokeli lotuliukas.gif .. ai nuo ranku po pokeli ir neaisku kiek nuo vidiniu slaunu bus, nes paciupinejo sake oda elastinga smile.gif . as jam sakiau, kad neliktu laseku visai.. noriu, kad net nesiliestu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 10 20, 14:09)
Nu as tai nuejau ir bankelio paprasiau biggrin.gif

nu tai taip ir as prasysiu,betgi dar nedirbu wacko.gif o vyrui neduoda schmoll.gif nu palauksiu irnesakyk.gif as kantrus muzikas biggrin.gif

gerai jis cia su tais varskes pokeliais lotuliukas.gif ,bet reikalas tame ,kad vistiek jausies daaaaaauuuuuuuuuug geriau nei dabar doh.gif cia faktas kaip blynas,gal ir negalima ten labai jau "sausai" issiurbt ale gi busi nnnn kartu pati sau grazesne ir kokybe visai kita bus gyvenimo thumb_yello.gif
a tos leskutes gal nesilies bent jau kiek dabar lieciasi mastau.gif man tai visai prie pizutes reiktu pasiurbt ir nesiliestu,kojos kudos pas mane (nu palyginus su tuo ka turiu vapse ant liemens unsure.gif a kur jis yr ................... lotuliukas.gif ) o jai kustu tai vapse kojos sukusta
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 20, 14:26)
nu tai taip ir as prasysiu,betgi dar nedirbu  wacko.gif o vyrui neduoda  schmoll.gif nu palauksiu  irnesakyk.gif as kantrus muzikas biggrin.gif
gerai jis cia su tais varskes pokeliais  lotuliukas.gif ,bet reikalas tame ,kad vistiek jausies daaaaaauuuuuuuuuug geriau nei dabar  doh.gif cia faktas kaip blynas,gal ir negalima ten labai jau "sausai" issiurbt ale gi busi nnnn kartu pati sau grazesne ir kokybe visai kita bus gyvenimo  thumb_yello.gif
a tos leskutes gal nesilies bent jau kiek dabar lieciasi  mastau.gif man tai visai prie pizutes reiktu pasiurbt ir nesiliestu,kojos kudos pas mane (nu palyginus su tuo ka turiu vapse ant liemens unsure.gif a kur jis yr ................... lotuliukas.gif ) o jai kustu tai vapse kojos sukusta

Man irgi nuo koju greit krenta, tai todel ju ir nesiurbsiu. Be to striptizo sokti neketinu, o miniaku vos dengenciu tarpkoji jau pagal mano amziu nedera nesiot 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
NORS CIA NE MANO, BET PASISKOLINAU biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2010 10 20, 14:35)
o miniaku vos dengenciu tarpkoji jau pagal mano amziu nedera nesiot 4u.gif  biggrin.gif

o kiek tau metu? mastau.gif as kaip tik su amzium pradejau minekus nesiot lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va suzinojau, kad savo klinikoj daro tuos tyrimus per pus pigiau biggrin.gif .. taupau tepaliukui randams lotuliukas.gif . Gyd is karto klause kokia cia operacija bus blink.gif . nes tipo pries bet kokia operacija daro siuos tyrimus. turejau pasakyt ax.gif . sake super sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 10 21, 15:55)
nu va suzinojau, kad savo klinikoj daro tuos tyrimus per pus pigiau  biggrin.gif .. taupau tepaliukui randams  lotuliukas.gif . Gyd is karto klause kokia cia operacija bus  blink.gif . nes tipo pries bet kokia operacija daro siuos tyrimus. turejau pasakyt  ax.gif . sake super sekmes  smile.gif

O kokius tepalus pirksi ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 10 21, 16:05)
O kokius tepalus pirksi ir kiek kainuoja?

http://www.dermatix.lt/ apie 140 lt, bet pasiskaiciau, kad giria ji 4u.gif
Atsakyti
J.U.D.I.T.A ir Simoniux butu idomu pamatyt jusu nuotraukeles albume 4u.gif
Atsakyti
Vakar kalbejom su MB apie op.Sake,paimsim paskola ir galesiu pasidaryt clap.gif clap.gif clap.gif O darytis nusprendziau kita rudeni.Nes dabar dar mokinuosi 12 klaseje,tai noriu ramiai sulaukti egzaminu,o ir per vasara nesinori daryt op.Ir tik OPA 2012 metu vasara Ineta nuvaro i pliaza,nusimeta rubukus ir tokia visa seksulka deginasi lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif . skaitau ir galvoju, ***** dar mokosi , tokia jaunute ir negimdzius nori operacijos mastau.gif paskui dar karta kaitau, ogi ziuriu turi 2 vaikiukus biggrin.gif .. smagu kaip turi svajone ir zinai, kad ji issipildys.. sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
12 klase gal ir vakarinej vadinamoj gali but mastau.gif

mano irgi pritaria del mano burbuliavimu,sake vistiek nepakeisiu nieko,kad tik tau geriau butu hihihi.gif
Atsakyti