Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(idani @ 2010 10 22, 14:56)
drinks_cheers.gif . skaitau ir galvoju, ***** dar mokosi , tokia jaunute ir  negimdzius nori operacijos mastau.gif paskui dar karta kaitau, ogi ziuriu turi 2 vaikiukus  biggrin.gif .. smagu kaip turi svajone ir zinai, kad ji issipildys.. sveikinimai  4u.gif

Aciuks 4u.gif .Jop vakarine lankau.17 metu pagimdziau,tai ir nebaigiau mokslu,dabar baigineju.Gerai,kad proto igavau biggrin.gif Man 26
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 10 22, 15:13)
Aciuks 4u.gif .Jop vakarine lankau.17 metu pagimdziau,tai ir nebaigiau mokslu,dabar baigineju.Gerai,kad proto igavau biggrin.gif Man 26

Saunuole, thumbup.gif Mokytis niekada nevelu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos,kur dingot visos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 10 26, 09:53)

as tai sergu juodai doh.gif .. nuo vaiku pasigavau kosulio zaraza doh.gif . pradejau gert antibiotikus, kad speciau pasveikt iki operacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 10 26, 07:53)

nz bet tikrai tylu cia g.gif
as juo toliau juo labiau isitikinu ,kad reikes pataisymo man verysad.gif
beja siandien jau 4 savaites po op ir jau nuo vakar dirbantis zmogus esu biggrin.gif
ir jau kremuku teplioju randa smile.gif
klausimas jau po op tas sutinimas tai virs pjuvio i virsu matosi?ta prasme pats pilvas?ir masaziukus neitu pasidaryti paciai su tokiu aparatu kur nuo celiulito su infrarojo spinduliais? g.gif

http://www.solac.com...SCULPTURAL.html[B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.U.D.I.T.A: 26 spalio 2010 - 09:12
QUOTE(idani @ 2010 10 26, 10:05)
as tai sergu juodai  doh.gif .. nuo vaiku pasigavau kosulio zaraza  doh.gif . pradejau gert antibiotikus, kad speciau pasveikt iki operacijos  biggrin.gif

Sveik, gi nedaug iki op liko 4u.gif

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 26, 10:05)
nz bet tikrai tylu cia  g.gif
as juo toliau juo labiau isitikinu ,kad reikes pataisymo man  verysad.gif
beja siandien jau 4 savaites po op ir jau nuo vakar dirbantis zmogus esu biggrin.gif
ir jau kremuku teplioju randa smile.gif

Tai kas ten negerai? Labai aukstai randas? Buk zmogus imesk foto...
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif ..
as pradedu susidaryt nuomone, kad visas cia skundziasi del rando ir pataisymu mastau.gif. noreciau, kad nereiktu del nieko stresuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 10 26, 12:28)
aciu  mirksiukas.gif ..
as pradedu susidaryt nuomone, kad visas cia skundziasi del rando ir pataisymu mastau.gif. noreciau, kad nereiktu del  nieko stresuot  blush2.gif

Sveika, kaip tau su svoriu? Meti, ar dzin biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 10 26, 12:48)
Sveika, kaip tau su svoriu? Meti, ar dzin biggrin.gif ?

doh.gif ant dienu turiu susirgt, tai issiputus kaip varle lotuliukas.gif .. nu labai stengiuos, bet suds hihihi.gif. sutartyje parasyta, kad likus operacijai menesiui jokiu badavimu ir dietu .. tai raminu save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 10 26, 12:52)
doh.gif  ant dienu turiu susirgt, tai issiputus kaip varle  lotuliukas.gif .. nu labai stengiuos, bet suds hihihi.gif. sutartyje parasyta, kad likus operacijai menesiui jokiu badavimu ir dietu .. tai raminu save  biggrin.gif

Rimtai negalima? Bet juk dieta dietai nelygu. .. Vakar radau tokia Dunkano dieta , tai ji man viskainormaliai atrodo, neturetu kraujas nusilpt doh.gif http://www.supermama...howtopic=649140
As tai labai bijau vieno, kad po op. sukusiu ir pilvas atrodys vel baisiai verysad.gif Nzn ar pasiryzciau dar karta tokiai operacijai.
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 10 26, 12:28)
aciu  mirksiukas.gif ..
as pradedu susidaryt nuomone, kad visas cia skundziasi del rando ir pataisymu mastau.gif. noreciau, kad nereiktu del  nieko stresuot  blush2.gif

Nu pas tave bus visai kitas daktariukas tai gal viskas ciki bus g.gif

QUOTE(idani @ 2010 10 26, 12:52)
doh.gif  ant dienu turiu susirgt, tai issiputus kaip varle  lotuliukas.gif .. nu labai stengiuos, bet suds hihihi.gif. sutartyje parasyta, kad likus operacijai menesiui jokiu badavimu ir dietu .. tai raminu save  biggrin.gif

yess.gif va cia tai man patinka
Atsakyti
Panos eikit i albuma, jame yra info po paskutine fotke paskutiniam albume.
Atsakyti