Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 29, 00:39)
sake,kad pakoreguos su vietine nejautra.nemanau,kad kainuos gi ne pati norejau rando kreivo doh.gif

galvoju siusti foto daktarui idomu ka pasakys.

gera ideja ,tikrai g.gif idomu ka pasakys jis kai pamatys jau rezultata po gero men. g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na va, man jau paskirta didzioji diena-Lapkričio 30. ax.gif
I ligonine guldis 29 d., kadangi ilga kelione, kad nebutu streso, ir kita diena operuos. ir laikys mane ilgiau. OP antradieni o paleis tik penktad., na sako, del viso pikto, kad tikrai nieko neatsitiktu.

labai fainas tas daktariukas, kazkaip labai maloniai pasibendravom, nors aisku kai vaziavau namo, atsiminiau, kad dar kai ko nepaklausiau, bet nieko tokio, issiaiskinsiu pries OP.

Aisku ir man liepe maksimaliai , kiek galiu numesti svorio, kad gautusi geresnis rezultatas. Dave korseta, ir rekomendavo savaite prie OP pradeti nesioti, kad vidaus organai prisitaikytu prie spaudimo Tai tiek...

Dabar mesiu svori ir ruosiuos OP ax.gif
Atsakyti
primink pas ka OP bus g.gif
Atsakyti
Pas Bagdona, ir kaina man pasirode normali-4500
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 29, 08:26)
Pas Bagdona, ir kaina man pasirode normali-4500

istikruju kaina normali,ir tikrai verta darytis 4u.gif

man vakar buvo menesis ir jau pasimirso tas skausmas ir baisumas biggrin.gif

nors as vaziavau is namu ta pacia diena kai turejo operuoti ir nakti pries labai gerai issimiegojau ir kelionej dar pamiegojau (man 150 km iki KLP.) o ir pacioj ligoninej labai gerai viskas buvo pries op. geriausiai kuo maziau buti isitempusiai kuo maziau raumenukai isitempia 4u.gif gal ir sunkoka ,bet baisiausia tikrai ne pries op o po jos noras greiciau pasitaisyti ax.gif

siunciu laiska daktariukui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.U.D.I.T.A: 29 spalio 2010 - 09:57
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 29, 10:56)
1*istikruju kaina normali,ir tikrai verta darytis 4u.gif

2*man vakar buvo menesis ir jau pasimirso tas skausmas ir baisumas biggrin.gif

3*siunciu laiska daktariukui smile.gif

1* kaina tai tikrai normali,kai pasvajot pries 8 m. galejau tik,dabar ir igivendint galesiu smile.gif

2* thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kazkaip as labai nebijau nei OP nei daktaru,gal kad susidurus buvau nemazai,atspari as jiems biggrin.gif

3* lauksim ziniu ka pasakys g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 29, 09:59)

Dabar mesiu svori ir ruosiuos OP ax.gif

O kiek reik numest? Koks ugis svoris dabar?
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 10 29, 12:46)
O kiek reik numest? Koks ugis svoris dabar?

Ugis mano 168, svoris 66kg.

Kaip minejo geriausia butu numesti 10-15 proc., tai paskaiciavau, jei 15 proc. tai man gaunasi numest 10 kg. Is tikro nelabai issivaizduoju kaip per menesi tiek numest ir nenualint organizmo. Nebet su tuo Modifast. Ji ir daktaras rekomendavo. O kas nors is cia esanciu bandete su juo?
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 29, 12:01)
Ugis mano 168, svoris 66kg.

Kaip minejo geriausia butu numesti 10-15 proc., tai paskaiciavau, jei 15 proc. tai man gaunasi numest 10 kg. Is tikro nelabai issivaizduoju kaip per menesi tiek numest ir nenualint organizmo.  Nebet su tuo Modifast. Ji ir daktaras rekomendavo. O kas nors is cia esanciu bandete su juo?

As esu nusipirkus bandomaja pakuote. Batoneliai skanus, ir dar bandziau avietini kokteili tai man neskanu. Bet atstove sake, reikia ji salta labai gerti. Siulau uzsisakyt bandomaji, tada galesi, kas labiausiai patiks uzsisakyti 2 sav.
Siaip as laikausi Dukano dietos, manau ir tu pabandyk.
Atsakyti
Sveikos

griztu ir as i seima bigsmile.gif

Noreciau foto imest i albuma, bet dar manau kazkiek susitrauks ta mano oda, tai reik dar palaukt, kad realus vaizdas pilvo matytus... Tik kai dare cp vis aikciojo gydytjoa, kad vaje kaip prasiskyres pilvo raumuo doh.gif dar randa kazkodel nauja padare, o ne pjove per senaji ir aisku kokiais dviem cm auksciau mad.gif kazi ar galima bus per pilvo plastikos operacija paprasyt, kad pjautu pr pirmojo cezario randa, o ta naujaji kuri dabar padare nupjautu kartu su ta issitampiusia oda...kaip manot? g.gif

Dar galvoju ar neeina pr op tiesiau to rand padaryt zemai, nes dabar ziuriu tokia ale sypsena visom daro g.gif Ir dar klausimeli Raimutei turiu: ar neisenda randas is po maudymosi kostiumelio? g.gif
Atsakyti
Aj va dar i svorio tema pasisakysiu biggrin.gif

Ugis mano 167, sveriu dabar 58, iki operacijos noreciau svert apie 50, tai va turiu plana chuligana per metu numest 8kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 10 29, 13:29)
Sveikos

griztu ir as i seima  bigsmile.gif

Noreciau foto imest i albuma, bet dar manau kazkiek susitrauks ta mano oda, tai reik dar palaukt, kad realus vaizdas pilvo matytus... Tik kai dare cp vis aikciojo gydytjoa, kad vaje kaip prasiskyres pilvo raumuo  doh.gif  dar randa kazkodel nauja padare, o ne pjove per senaji ir aisku kokiais dviem cm auksciau mad.gif kazi ar galima bus per pilvo plastikos operacija paprasyt, kad pjautu pr pirmojo cezario randa, o ta naujaji kuri dabar padare nupjautu kartu su ta issitampiusia oda...kaip manot?  g.gif

Dar galvoju ar neeina pr op tiesiau to rand padaryt zemai, nes dabar ziuriu tokia ale sypsena visom daro  g.gif  Ir dar klausimeli Raimutei turiu: ar neisenda randas is po maudymosi kostiumelio?  g.gif

Sveika sugrįžus smile.gif
Kiek supratau tau antra cezarį darė ir pjovė per naują vietą g.gif .Man atrą kart pjovė per tą patį randą,kodėl tau naujai darė nesuvokiu schmoll.gif .Po pilvo plastikos cezario pjūvių neliko,liko viena ilga šypsenėlė.Manau pjaunant lanku gražiau oda susisloksniuoja,berods pas BEATUKĄ randas yra netoks išlenktas, daugiau tiesus, bet pas ja yra aukštai padarytas ir vėl negerai unsure.gif .Man iš po maudomo neišlenda kampučiai,bet jei maudomo kelnaites žemos tada tikrai išlenda. Aš prisitaikiau kur reguliuojasi aukštis ir lb.gerai atlaikiau vasarėlę su juo biggrin.gif
Beje tavo svoris kaip ir normaliai,kam tau tiek daug reik numes???Mano ūgis 168cm. ,o svoris 58 ir labai gerai gavosi op.nereikėjo nieko numetinėt.
Atsakyti