QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 10 29, 13:29)
Sveikos
griztu ir as i seima
Noreciau foto imest i albuma, bet dar manau kazkiek susitrauks ta mano oda, tai reik dar palaukt, kad realus vaizdas pilvo matytus... Tik kai dare cp vis aikciojo gydytjoa, kad vaje kaip prasiskyres pilvo raumuo

dar randa kazkodel nauja padare, o ne pjove per senaji ir aisku kokiais dviem cm auksciau

kazi ar galima bus per pilvo plastikos operacija paprasyt, kad pjautu pr pirmojo cezario randa, o ta naujaji kuri dabar padare nupjautu kartu su ta issitampiusia oda...kaip manot?
Dar galvoju ar neeina pr op tiesiau to rand padaryt zemai, nes dabar ziuriu tokia ale sypsena visom daro

Ir dar klausimeli Raimutei turiu: ar neisenda randas is po maudymosi kostiumelio?
O geras!

O tu susitarusi buvai su gydytojais? Ar planinis cezaris buvo? Ar paaiskino, kodel antra randa padare?
Palauk gal kelis menesiukus, kol susitrauks pilvukas - tik 17 dienu mizeris.
Daug skanaus pienuko ir ramaus miegucio tavo atzalelei
Papildyta:
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2010 10 29, 10:56)
istikruju kaina normali,ir tikrai verta darytis
man vakar buvo menesis ir jau pasimirso tas skausmas ir baisumas
nors as vaziavau is namu ta pacia diena kai turejo operuoti ir nakti pries labai gerai issimiegojau ir kelionej dar pamiegojau (man 150 km iki KLP.) o ir pacioj ligoninej labai gerai viskas buvo pries op. geriausiai kuo maziau buti isitempusiai kuo maziau raumenukai isitempia

gal ir sunkoka ,bet baisiausia tikrai ne pries op o po jos noras greiciau pasitaisyti
siunciu laiska daktariukui
Cia korekcija del rando kreivumo ar del kazko kito? Jei tik del to, tai nzn, ar verta...