Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 07, 13:31)
...o dieta (kuri man buvo sudaryta) tau i a.z jai tik noro turesi ir valios numesi

o man ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 07, 14:31)
Nejamk tu i galva tokio oro nebus ,nu nebent kai jau busim visos apsipjauste ir jau speja pavaiksciot grazuolem po si svieta biggrin.gif amen....,o dieta (kuri man buvo sudaryta) tau i a.z jai tik noro turesi ir valios numesi

Nu ir dieta blush2.gif Uz ka tu manes taip nekenti? biggrin.gif

O del oro, tai jau vasara sake, kad maziausiai -40 tikrai bus salcio, o db va sako daugiau.
Atsakyti
blink.gif vo *** ka bloga liuks tiesiog,per 3 kart (su tarpais) numeciau savo teslaini liuksiskai biggrin.gif nu tai cia sm paziurek,gal rasi ka tinkamo hihihi.gif mastau.gif

Aš nutariau laikytis iškart trijų dietų....
Kodėl trijų?????
todėl ,kad nuo vienos nepavalgau
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 07 spalio 2010 - 14:05
Parasiau Bagdonui.

Atsiuskit kuri ir man ta dieta i AZ? Aciu.
Atsakyti
**Leila**
dek savo figurka greit i fotki g.gif
Atsakyti
Oi, siaubinga dieta. Tikrai ne man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 07, 14:56)
1. blink.gif vo *** ka bloga liuks tiesiog,per 3 kart (su tarpais) numeciau savo teslaini liuksiskai  biggrin.gif nu tai cia sm paziurek,gal rasi ka tinkamo  hihihi.gif  mastau.gif

2. Aš nutariau laikytis iškart trijų dietų....
Kodėl trijų?????
todėl ,kad nuo vienos nepavalgau
  lotuliukas.gif

Tai kiek tas tavo teslainis svere? Ir kiek laiko truko tie trys kartai?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Negaliu idet, nes kompas fotiko nepriima 4u.gif

Klausykit, kuri cia pas B vaziuoja po dvieju sav. su virsvoriu?
Atsakyti
Siaubinga biggrin.gif visai ne,aisku jai nedaug reikia tai tikrai nekris tik kankinsies.Jau rasiau ,kad po pirmo vaiko 22kg prieauglio turejau,mazdaug per metus numetojau juos,bet su visokiais nuklydimais ir t.t.bet jai laikydavaus sitos tai grieztai cool.gif

idani man rodos dar nenumetus tiek kiek nori varo pas B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 07 spalio 2010 - 15:26
oi smagu kaip cia biggrin.gif

ir man nepadorus klausimas iskylo

o kada po OP galima jau ir imtymiau su vyru lovoje susitikt? Na ir tuo metu ka su tuo korsetu reikia but?smile.gif
nes as dabar, tai savo vyra psichologiskai ruosiu, kad esu auka, kad labai ilgai teks korseta nesiot ir t.t.

o his kaip ir vyras tik akis blink.gif

Na zodziu
P.s.
O Liepa99 gal jau daresi op, nes ziuriu panasi jos situacija kaip mano

Ir tos stebuklingos dietos ir as noreciau i Az 4u.gif
Aciuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 07 spalio 2010 - 17:35
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 07, 18:34)
oi smagu kaip cia biggrin.gif

ir man nepadorus klausimas iskylo

o kada po OP galima jau ir imtymiau  su vyru lovoje susitikt? Na ir tuo metu ka su tuo korsetu reikia but?smile.gif
nes as dabar, tai savo vyra psichologiskai ruosiu, kad esu auka, kad labai ilgai teks korseta nesiot ir t.t.

o his kaip ir vyras tik akis blink.gif

Na zodziu
P.s.
O Liepa99 gal jau daresi op, nes ziuriu panasi jos situacija kaip mano

Ir tos stebuklingos dietos ir as noreciau i Az 4u.gif
Aciuks

lotuliukas.gif cia tai gerulis dalykas ir as eisiu bazara sumest ,kad auka busiu biggrin.gif

nestebuklinga jis ,kad visos cia bijo jos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 07 spalio 2010 - 18:40
QUOTE(Beatuk @ 2010 10 06, 09:19)
Is kur jau cia taip leksi  bigsmile.gif  Man irgi atstumas nemazas, bet op. derinsiu pagal savo atostogas ar kita vaziavima i Lt.
As jau minejau, kad po op. skridau atgal, tai nebuvo sunku kylant ar leidziantis, tik sunkoka buvo savo ".." lagamina temptis. Nors ir buvo kaip sakoma tik tas rankinis bagazas  doh.gif  Bet iskenciau.. ejau paskutine visur, nors ir pradejusi eiti pirma visu kitu  doh.gif

Na aisku smile.gif Dekui uz atsakyma smile.gif Is uk as smile.gif
Aga, geras klausimas, kada su b bus galima po op? blush2.gif
Papildyta:
Dar del dietu... Pritariu, kad vis tik laukia operacija, kaip ten bebutu... Tikrai nesilaikyciau drastisku dietu schmoll.gif Kraujas, imunitetas ir visa kita - juk viskas kris, pabloges g.gif Gali liudnai baigtis, nemanot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2010 10 07, 21:02)
Na aisku smile.gif Dekui uz atsakyma smile.gif Is uk as  smile.gif
Aga, geras klausimas, kada su b bus galima po op?  blush2.gif
Papildyta:
Dar del dietu... Pritariu, kad vis tik laukia operacija, kaip ten bebutu... Tikrai nesilaikyciau drastisku dietu  schmoll.gif Kraujas, imunitetas ir visa kita - juk viskas kris, pabloges  g.gif Gali liudnai baigtis, nemanot?  g.gif

Uztat B ir rekomendavo modifasta 4u.gif
Atsakyti