Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

Tai matai tau netoli sakei Bagdonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 05, 08:57)
Tai matai tau netoli sakei Bagdonas  g.gif

Labas rytas.

Kai noras didelis ,tas atstumas mažiausias stabdis yra. smile.gif Man teko mint 250km. tai per abu galus jau 500km. Bet užtat rezultatas su atstumu nesulyginamas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2010 10 05, 09:22)
Labas rytas.

Kai noras didelis ,tas atstumas mažiausias stabdis yra. smile.gif Man teko mint 250km. tai per abu galus jau 500km. Bet užtat rezultatas su atstumu nesulyginamas biggrin.gif .

tai aisku,kad taip.bet ziuriu ir mano mieste yra neblogu specu,nu ziuresiu dar toli grazu man,bet vistiek viska reik apsneket iki to laiko biggrin.gif
Atsakyti
Labs rytas smile.gif

Mane irgi randai labai gasdina, kkazkaip tikejau, kad tas randas bus tokio pat dydzio kaip po cezario, ot naivuole, ania? biggrin.gif
O kazi kiek kainuoja su lazeriu ji panaikit? gal kas domejotes? g.gif

Siaip apie pilvuko operacija ir as kasdien svajoju, tai labai sunku zinant, kad dar metelius teks palaukt kol mazoji pienuka siurbs... O ji va net nesiruosia gimt vis tempia laika, nors siandien jau 9dienos po termino pagal mmm ir trecia po termino pagal echo doh.gif
Atsakyti
Tuoj tuoj subyresi biggrin.gif

aisku jau kalbeta ir daug turbut buvo apie ta lazeri mastau.gif ,bet zinok jai toks kaip pas raimuta tai dzindzilia irnesakyk.gif ,nors ir pas Beatuka praejus jau trims m. nieko baisaus,ausius nuims ir grazuola bus,tik aisku aukstokai randziuks tokio nenoreciau unsure.gif

kazkaip niekas negazdina,tik laukt sunku as isvis megeja cia ir dabar bigsmile.gif hihihi.gif .....
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 05, 10:54)
kazkaip niekas negazdina,tik laukt sunku as isvis megeja cia ir dabar  bigsmile.gif  hihihi.gif .....

Jeps, butent ir as tokia wink.gif
Atsakyti
Na man irgi iki Bagdono beveik 300 km, jetau kaip ilgai vaziuot reiks.

O jus konsultacijai skambinotes i jo mobiluji, ar i registratuta
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 05, 07:05)
gebene prasitampom abi  mirksiukas.gif

Pabandom rolleyes.gif
Kad tema vel netaptu plepesiais, manau, kad butina numest svorio iki norimo, kad gautusi geras rezultatas, nes pakudus vel oda pakibs g.gif

QUOTE(raimuta @ 2010 10 05, 08:22)

drinks_cheers.gif Man i abu galus 4000km susidaro, taip kad... O dar didelis klaustukas kaip parskrist po op, ar nebus sunku, ar bus galima, nes vistiek slegimas gi kylant ir leidziantis, o namo noresis greit...
Atsakyti
Tai vien paziurejus kaip Bagdonas dirba jau aisku,kad pas ji ir mane tempia ,o dar plius akivaizdus rezultatai fotkese bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 05, 14:17)
Na man irgi iki Bagdono beveik 300 km, jetau kaip ilgai vaziuot reiks.

O jus konsultacijai skambinotes i jo mobiluji, ar i registratuta

Aš gavus jo duomenis skambinausi į mobilų asmeniškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2010 10 05, 14:12)
sutinku Man i abu galus 4000km susidaro, taip kad... O dar didelis klaustukas kaip parskrist po op, ar nebus sunku, ar bus galima, nes vistiek slegimas gi kylant ir leidziantis, o namo noresis greit...

Is kur jau cia taip leksi bigsmile.gif Man irgi atstumas nemazas, bet op. derinsiu pagal savo atostogas ar kita vaziavima i Lt.
As jau minejau, kad po op. skridau atgal, tai nebuvo sunku kylant ar leidziantis, tik sunkoka buvo savo ".." lagamina temptis. Nors ir buvo kaip sakoma tik tas rankinis bagazas doh.gif Bet iskenciau.. ejau paskutine visur, nors ir pradejusi eiti pirma visu kitu doh.gif
Atsakyti
laba ryteli merdzinos smile.gif

o ta gorseta reikia paciai nusipirkt ar duoda g.gif

apei 1 men, reikia ji nesiot g.gif

ka cia dar jsuu paklausus g.gif nakti tiek buvau primascius blink.gif o dabar pamirsau biggrin.gif prisiminsiu paklausiu dar rolleyes.gif
Atsakyti