del parduotuves,tai taip,rusas man nepatinka,chimicina jis ten su datom,kiek kartu su MB buvom skrandzius padeje
sveikos
atsigavimas po savaitgalio
as reikaluose paskendusi
vaikas vel serga
bakalaurinio destytoja primygtinai "praso" keisti tema, t.y siaurinti......paciu laiku,kai liko menesis
kaip as noriu isnykt is cia
del parduotuves,tai taip,rusas man nepatinka,chimicina jis ten su datom,kiek kartu su MB buvom skrandzius padeje
as pas ji nebeapsipirkineju.Mes lenku parduotuvej apsiperkam,nors ir mazesnis pasirinkimas,bet nors sviezia
lenko parde yra chesterton road. kampine parduotuve,international (jei nemaisau) vadinasi, o pries ja bus anglisko maisto parduotuve irgi kampine, iskart pamatysi
cia bus arciau ziedo tokio nedidelio
labuka, kaip dienele visoms prabego? ir vel siandien grazi diena buvo kai isibegejo 
o medaus torta kepiau is SM saldumynu temos tik ne Cipciuko receptu bet kitu, man toks labiau patiko
o medaus torta kepiau is SM saldumynu temos tik ne Cipciuko receptu bet kitu, man toks labiau patiko
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 09, 16:41)
lenko parde yra chesterton road. kampine parduotuve,international (jei nemaisau) vadinasi, o pries ja bus anglisko maisto parduotuve irgi kampine, iskart pamatysi
cia bus arciau ziedo tokio nedidelio 
aciu, paieskosiu kai eilini karta iseisiu pasivaiksciot
siandien kazkaip oras ne toks, o maniau jau pavasaris atejo
QUOTE(Milena_uk @ 2011 02 10, 15:10)
aciu, paieskosiu kai eilini karta iseisiu pasivaiksciot 
aga lietutis kazkaip atejo i musu miesta
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 09, 16:14)
sveikos
atsigavimas po savaitgalio
as reikaluose paskendusi
vaikas vel serga
bakalaurinio destytoja primygtinai "praso" keisti tema, t.y siaurinti......paciu laiku,kai liko menesis
kaip as noriu isnykt is cia
as pas ji nebeapsipirkineju.Mes lenku parduotuvej apsiperkam,nors ir mazesnis pasirinkimas,bet nors sviezia 
Vagsiuke.. Persalo tavo ziogelis? Tu nepergyvenk del bakalaurinio, siauresne tema visad lengviau tad jeigu nesi ipusejusi su rasymu tai gal ir gera mintis pasiaurinti, po to gintis lengviau bus kai tema konkretesne.
Man ir patinka ta lenku parduotuve, ir dar viena yra parduotuvyte kur lietuvisku prekiu galima gauti su nepakeistom datom
laba diena
ech,as tik dejuoju,bet nieko nerasau
pirmadieni vaziuosiu pas destytoja,ziuresiu kaip ir kas.
gavau as botus.....nepatinka
na nera bisus,bet nuotrukoj daug grazesni
o ir per blauzda noretusi laisvesniu,nes dabar labai apsitempe
reiks grazint jauciu,o taip norejau
o ta parde mill road tai babajaus ane? buvo ir lenko ten netoli,bet sake lyg uzsidare jau
nera nuotaikos
ka gero veikiat?
QUOTE(indre_uk @ 2011 02 11, 01:19)
Vagsiuke.. Persalo tavo ziogelis? Tu nepergyvenk del bakalaurinio, siauresne tema visad lengviau tad jeigu nesi ipusejusi su rasymu tai gal ir gera mintis pasiaurinti, po to gintis lengviau bus kai tema konkretesne.
Man ir patinka ta lenku parduotuve, ir dar viena yra parduotuvyte kur lietuvisku prekiu galima gauti su nepakeistom datom
Mill road 83, bet ten tikrai mazute.
o ta parde mill road tai babajaus ane? buvo ir lenko ten netoli,bet sake lyg uzsidare jau
nera nuotaikos
ka gero veikiat?
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 02 11, 12:49)
laba diena
pirmadieni vaziuosiu pas destytoja,ziuresiu kaip ir kas.
na nera bisus,bet nuotrukoj daug grazesni
o ir per blauzda noretusi laisvesniu,nes dabar labai apsitempe
reiks grazint jauciu,o taip norejau
nera nuotaikos
ka gero veikiat?
nera nuotaikos
ka gero veikiat?
Laba
Gaila kad batai netiko, man tokie fainuciai pasirode nuotraukoj, mat kaip gali apsigauti. kazkaip isivaizduoju kad botai turetu laisvesni buti arba bent jau neaptempti blauzdu, idomus tie ju modeliai.. Mano tai net per daug laisvi buvo pamenu. Tai aisku grazink.
Aha babajaus ta parduotuve, laabai skanus ten arbuzai buna sezono metu
Labuka visoms kur pradingusios? kaip savaitgalis?
Visas su Valentino diena! kiekvienai po baliona
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 14, 16:21)
Sveikos,
aciu uz baliona
pas mane savaitgalis neblogas, bet nelb idomus buvo
o valentino diena, nors ir nesiruosem bet truputi atsventem
o kaip kitos? ar svenciat ta vaikiska, bet kartais visai malone svente?
QUOTE(sniegyne @ 2011 02 14, 16:21)
Aciu uz sveikinimus
Man savaitgalis prabego nepastebimai, buvom su brangiausiu i Londona draugu aplankyti, tik oras kazkaip paskutiniu metu nelepina.. kada gi nurims tas saltas vejas!