Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(indre_uk @ 2011 03 21, 16:35)
Cia gera mintis Margo su tuo atsizymejimu  biggrin.gif  O del leliaus tai manau tas noras gali labai greit but igyvendintas jei uzsimintum savo brangiausiajam  mirksiukas.gif

aga biggrin.gif bet kad as visko noriu doh.gif ir leliuko ir dirbt ir rankdarbiu planuose milijonas,o ir mokytis si ta laaaabai noriu...neuzteks viskam laiko doh.gif tai sese pirksim po poros meteliu ax.gif
Atsakyti
Aga Narutike laukiasi, jau greit leliukas bus rankose smile.gif

o mes dar nesikraustom Indre.. buvo apziureti maniskis tai sako aplinka, rajonas tikrai lb super, bet vidus ne itin tai ko ieskom, tad pasimetem, dar bandysiu ryt huntingdone pravaziuoti pasto lentas, paruotuviu skelbimu lentas gal kazka rasim..
Atsakyti
sveikos, as atsizymiu smile.gif
gerai Indre sake, as tik svajoju apie leliuka, bet nesilaukiu smile.gif
as nedalyvavau uzgavenese ir i dekupazo pamokele nenuejau, jauciuosi dabar nepilnaverte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet butinai dar sudalyvausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 03 21, 22:33)
*sveikos, as atsizymiu smile.gif
**gerai Indre sake, as tik svajoju apie leliuka, bet nesilaukiu smile.gif
***as nedalyvavau uzgavenese ir i dekupazo pamokele nenuejau, jauciuosi dabar nepilnaverte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

* ot ko reiks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
** blush2.gif
*** bus dar visokiu renginiu mirksiukas.gif sudalyvausim dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 03 21, 20:33)
sveikos, as atsizymiu smile.gif
gerai Indre sake, as tik svajoju apie leliuka, bet nesilaukiu smile.gif
as nedalyvavau uzgavenese ir i dekupazo pamokele nenuejau, jauciuosi dabar nepilnaverte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sveikute, tai kur dingus buvai?? Kaip tavo darbo paieskos sekasi?
Labai gerai kad atsizymi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 03 22, 13:20)
Sveikute, tai kur dingus buvai?? Kaip tavo darbo paieskos sekasi?
Labai gerai kad atsizymi  biggrin.gif

na kaip ir nedingus, tiesiog nepasireiksdavau..
darbo paieskos nelabai sekmingos, bet jau galvoju apie savanoriavima... galvoju db kol sedziu namie, galiu ir nemokamai padirbet, o paskui gal vietele apmokama atsilaisvins ir priims...reikia tik kalba dar pasispaust, tai mokinuos dbar itemptai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milena_uk @ 2011 03 22, 16:17)
na kaip ir nedingus, tiesiog nepasireiksdavau..
darbo paieskos nelabai sekmingos, bet jau galvoju apie savanoriavima... galvoju db kol sedziu namie, galiu ir nemokamai padirbet, o paskui gal vietele apmokama atsilaisvins ir priims...reikia tik kalba dar pasispaust, tai mokinuos dbar itemptai  smile.gif

tai kodel nepasireiksdavai ?? smile.gif)) pabandyk i crowne plaza nuekeliauti turetu paskambinti wink.gif as kur dirbau viesbuti iskart priimtu, bet ten reik daug nervu..

apie koki savanoriavima kalbi??
Atsakyti
Sveikutes, as irgi atsizymiu.Rankdarbiuose dabar paskendus, prisisiunciau tiek karoliuku, kad kol nesunaudosiu jauciu rankos nieztes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 03 22, 15:02)
tai kodel nepasireiksdavai ?? smile.gif)) pabandyk i crowne plaza nuekeliauti turetu paskambinti wink.gif as kur dirbau viesbuti iskart priimtu, bet ten reik daug nervu..

apie koki savanoriavima kalbi??

na jei savanoriauti, tai bent pagal specialybe, kad patirties cia tureciau
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ka veikinejat? Tai kaip jums vasariskas anglijos oras? biggrin.gif Man tai nesitiki kad taip greit atsilo, viskas suzydejo! Sakiau eisiu gal pasideginti i sodeli ar ka lotuliukas.gif Kazkaip jauciu cia neilgam toks oro pagerejimas, reikia kiekviena minute isnaudoti smile.gif
Atsakyti

sveikos 4u.gif

QUOTE(indre_uk @ 2011 03 24, 17:34)
Sveikutes  4u.gif  Ka veikinejat? Tai kaip jums vasariskas anglijos oras?  biggrin.gif  Man tai nesitiki kad taip greit atsilo, viskas suzydejo! Sakiau eisiu gal pasideginti i sodeli ar ka  lotuliukas.gif  Kazkaip jauciu cia neilgam toks oro pagerejimas, reikia kiekviena minute isnaudoti smile.gif

Tuoj nagus užsigrausiu is pavydo unsure.gif pas mus vejas visa savaite nezmoniskas, o siandien nuo ankstaus ryto slapiu sniegu drebia umn.gif nors kita vertus taip ir geriau biggrin.gif man savaite liko pabaigt bakalaurini, tai tokiu oru pats rasymas, o kai silta tai ir namie nesisedi doh.gif
Tai ka veikiat? ar jau pradet nuobaudas rasyt? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 03 24, 15:34)
Sveikutes  4u.gif  Ka veikinejat? Tai kaip jums vasariskas anglijos oras?  biggrin.gif  Man tai nesitiki kad taip greit atsilo, viskas suzydejo! Sakiau eisiu gal pasideginti i sodeli ar ka  lotuliukas.gif  Kazkaip jauciu cia neilgam toks oro pagerejimas, reikia kiekviena minute isnaudoti smile.gif

jo, Indre, man irgi toks oras labai patinka...ypac kai sis pavasaris man pirmas britanijoje...lyginu dar su lietuva, kur kovo menesi visada dar salta buna... ziuriu jau visi nusirengineja po truputi, bet man neiprasta, as dar truputi uzsivynioju smile.gif
Atsakyti