Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(angelk @ 2011 07 18, 01:20)
Vejai... tai turbut tie patys, kurie ir kitus lietuvius cia atpute smile.gif))
Vyras rado cia darba, na ir mes su dukryte is paskos. Lietuvoj priprate prie judejimo, daug veiklos, daug vaiku, draugu. O cia sad.gif( Menesi kaip cia, ir jau taip truksta visu. Tai vat ir ieskau kompanijos sau ir dukrytei.

As irgi cia neseniai, 4 men. Irgi kompanijos ieskojau cia, nes drauges Londone arba lt. Tai padarem kelios meeta ir vis smagiau thumbup.gif Manau, rasi ir dukrytei draugu,reikia gi jiems mirksiukas.gif Mano veikejai tai vienas jau per didelis, kitas dar per mazas biggrin.gif Didiji, dabar atskridau i lt pasiimti, bet jam jauciu reiks paciam kompanija susirast biggrin.gif
Planuoji cia dirbti?
Atsakyti
QUOTE(angelk @ 2011 07 17, 23:20)
Vejai... tai turbut tie patys, kurie ir kitus lietuvius cia atpute smile.gif))
Vyras rado cia darba, na ir mes su dukryte is paskos. Lietuvoj priprate prie judejimo, daug veiklos, daug vaiku, draugu. O cia sad.gif( Menesi kaip cia, ir jau taip truksta visu. Tai vat ir ieskau kompanijos sau ir dukrytei.

Sveika prisijungusi 4u.gif Labai suprantu kaip jautiesi nes ir man buvo panasi situacija kai persikeliau i Cambridge is Londono, pamatysi atsiras ir cia veiklos bei pazystamu su laiku, na ir musu nedideliam rately manau iseis prasiblaskyti smile.gif
As siuo metu gyvenu prie Newmarket, dukrytei 1.2metuku.
Atsakyti
laba diena 4u.gif
kuo uzsieme g.gif
Angelk,sveika prisijungus 4u.gif
mes sergam doh.gif visi doh.gif kazkoki virusa pasigavom,kostim kai sunys, tempos nera,gerkles skauda doh.gif O siandien dar Matas skundziasi kad ausi skauda...zodziu nekas cia pas mus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 07 19, 20:58)
laba diena 4u.gif
kuo uzsieme g.gif
Angelk,sveika prisijungus 4u.gif
mes sergam doh.gif visi doh.gif kazkoki virusa pasigavom,kostim kai sunys, tempos nera,gerkles skauda doh.gif O siandien dar Matas skundziasi kad ausi skauda...zodziu nekas cia pas mus unsure.gif

Laba, na tai liudna girdeti kad ligos kamuoja.. Dar gerai kad tempos nera. Tikiuosi Matui tas ausytes skausmas praeis, man nuo kosejimo visad ausis uzgula ir paskauda tai gal ir jam kas panasaus unsure.gif Sveikit jus visi!
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 07 20, 11:50)
Laba, na tai liudna girdeti kad ligos kamuoja.. Dar gerai kad tempos nera. Tikiuosi Matui tas ausytes skausmas praeis, man nuo kosejimo visad ausis uzgula ir paskauda tai gal ir jam kas panasaus  unsure.gif  Sveikit jus visi!

dekui 4u.gif tikiuosi apseisim be daktaru,nenoriu labai antibiotiku vaikui doh.gif nors jo kiekviena sloga pasibaigia antibiotikais doh.gif siandien dar nesake, kad ausi skauda, gali buti kad ir gerkle skauda kai rija seiles ir atrodo kad ausis...na zodziu stebiu unsure.gif
klausykit, del dekupazo-kai uztepi abu sluoksnius dvikomponencio ir itrini suskilimus reikia uzlakuoti dar karta g.gif pamirsau jau... as zadu itrinti biriais akiu seseliais, tai galvoju,gal reik uzlakuot,kad neisbyretu per laika g.gif bet jei teptuku,tai visi tie seseliai prilips prie jo,o purskiamo lako neturiu doh.gif ka pasiulysit, kuo dar galima ytrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 07 20, 10:20)
dekui 4u.gif tikiuosi apseisim be daktaru,nenoriu labai antibiotiku vaikui doh.gif nors jo kiekviena sloga pasibaigia antibiotikais doh.gif siandien dar nesake, kad ausi skauda, gali buti kad ir gerkle skauda kai rija seiles ir atrodo kad ausis...na zodziu stebiu unsure.gif
klausykit, del dekupazo-kai uztepi abu sluoksnius dvikomponencio ir itrini suskilimus reikia uzlakuoti dar karta g.gif pamirsau jau... as zadu itrinti biriais akiu seseliais, tai galvoju,gal reik uzlakuot,kad neisbyretu per laika g.gif bet jei teptuku,tai visi tie seseliai prilips prie jo,o purskiamo lako neturiu doh.gif ka pasiulysit, kuo dar galima ytrinti g.gif

del dakupazo tai nesu eksperte tikrai, bet neseniai pati dvikomponenti itryniau seseliais tai as ruzo placiu sepetuku itryniau o po to skudureliu merliniu nuvaliau kad svarus pavirsius liktu, nes laku tai reikia lakuoti. as 3 kartus perlakavau, na bet manau ir vieno uztenka jei lygus pavirsius.
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
as jau pradedu ruostis namucio, mano didysis kudikis irgi jau nusiteikes vaziuoti. Ir dar pasigirsiu-gavom mokykloj vieta, pacioj pirmoj kur parasiau, arti namu thumbup.gif
Tik idomu kodel ta moteriske kur skambino pasake kad susitikimas su head teacher 8 rugsejo, o kur atsiunte e-mail is county counsil parasyta, kad vieta nuo 6 rugs g.gif Na, bet dar sake atsius laiska kur visa informacija del mokyklos arba skambinsiu. Nes noriu issiaiskint kaip bus su kalba, ar yra kokia programa dar nelabai gerai kalbantiems angliskai g.gif Na, tikiuosi per sita men prasilaus jis, bet vistiek neramu......
Kaip jus leidziate laika? Kada meeeta darom? Gal ir Angelk prisijungtum? Sniegyne vel prapuole..... g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(indre_uk @ 2011 07 20, 20:29)
del dakupazo tai nesu eksperte tikrai, bet neseniai pati dvikomponenti itryniau seseliais tai as ruzo placiu sepetuku itryniau o po to skudureliu merliniu nuvaliau kad svarus pavirsius liktu, nes laku tai reikia lakuoti. as 3 kartus perlakavau, na bet manau ir vieno uztenka jei lygus pavirsius.

paskutini karta uzsiemiau dekupazu ph34r.gif kazkokia nelaime doh.gif sugalvojau vienaip padaryt, tada puse dezes uzklijavus,pamaciau kad netinka man virsutinis paveikslelis prie apacios doh.gif pati kalta,kad nepasitikrinau pries darydama doh.gif be to dvikomponentis pasirodo pats smulkiausias, nors buvau isitikinus kad pirkau stambu skilinejima doh.gif zodziu,gavosi didele geda cool.gif bet jau nesveisiu, nemano nervam...gales stovet sau sekmingai po lova cool.gif
QUOTE(Promesse @ 2011 07 21, 09:22)
as jau pradedu ruostis namucio, mano didysis kudikis irgi jau nusiteikes vaziuoti. Ir dar pasigirsiu-gavom mokykloj vieta, pacioj pirmoj kur parasiau, arti namu
Tik idomu kodel ta moteriske kur skambino pasake kad susitikimas su head teacher 8 rugsejo, o kur atsiunte e-mail is county counsil parasyta, kad vieta nuo 6 rugs Na, bet dar sake atsius laiska kur visa informacija del mokyklos arba skambinsiu. Nes noriu issiaiskint kaip bus su kalba, ar yra kokia programa dar nelabai gerai kalbantiems angliskai  Na, tikiuosi per sita men prasilaus jis, bet vistiek neramu......
Kaip jus leidziate laika? Kada meeeta darom? Gal ir Angelk prisijungtum? Sniegyne vel prapuole.....

o kaip faina del mokyklos thumbup.gif gal kazka sumise g.gif
nezinau ar sakiau, bet mes buvom susipazinti su mokykla, mokytoja ir vaikais, tai kaip nekeista,maniskiui patiko,nors nicnieko nesuprato ir su kitais vaikais nezaide,bet vos namo issitysiau thumbup.gif kai paklausiau kas labiausiai ptiko tai vienareiksmiskai KOMPAS doh.gif rytoj eisim(jei nesijausim dar blogiau) vel ir paliksim valandai vienus su mokytoja.Labai laukia, bet itariu kad po sio vizito i mokykla nebenores jau unsure.gif o mane tik graudulys ima verysad.gif pirma karta kai buvom,vos asaras suvaldziau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Promesse @ 2011 07 21, 07:22)
as jau pradedu ruostis namucio, mano didysis kudikis irgi jau nusiteikes vaziuoti. Ir dar pasigirsiu-gavom mokykloj vieta, pacioj pirmoj kur parasiau, arti namu thumbup.gif 
Tik idomu kodel ta moteriske kur skambino pasake kad susitikimas su head teacher 8 rugsejo, o kur atsiunte e-mail is county counsil parasyta, kad vieta nuo 6 rugs g.gif Na, bet dar sake atsius laiska kur visa informacija del mokyklos arba skambinsiu. Nes noriu issiaiskint kaip bus su kalba, ar yra kokia programa dar nelabai gerai kalbantiems angliskai g.gif  Na, tikiuosi per sita men prasilaus jis, bet vistiek neramu......
Kaip jus leidziate laika? Kada meeeta darom? Gal ir Angelk prisijungtum? Sniegyne vel prapuole..... g.gif

Sveikute, sveikinu gavus norima vieta i mokyklele! na tai jau bus ko laukt tavo vyriokui smile.gif Del kalbos tai tikrai nepergyvenk, vaikai greit prisitaiko netruks nei pusmetis ir puikiai susikalbes su visais.
Papildyta:
[quote=Mrs.Margo,2011 07 21, 10:43]
sveikos 4u.gif
paskutini karta uzsiemiau dekupazu ph34r.gif kazkokia nelaime doh.gif sugalvojau vienaip padaryt, tada puse dezes uzklijavus,pamaciau kad netinka man virsutinis paveikslelis prie apacios doh.gif pati kalta,kad nepasitikrinau pries darydama doh.gif be to dvikomponentis pasirodo pats smulkiausias, nors buvau isitikinus kad pirkau stambu skilinejima doh.gif zodziu,gavosi didele geda cool.gif bet jau nesveisiu, nemano nervam...gales stovet sau sekmingai po lova cool.gif

Praeis kiek laiko issitrauksi ir nusveisi, pamatysi smile.gif as remelius sugadinau, nes nesugebejau islaukti kol dvikomponencio pirmas sluoksnis isdzius tai pafenavau, oj kaip baisiai gavosi.. dabar per naujo viska. O stambesni skilima gali gauti storiau uztepus pirmaji dvikomponencio sluoksni mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms smile.gif

sveika prisijungus Angelk smile.gif

Nedingus as niekur tik atostogauti buvom isleke pas tevus, dbr vel jau gryzom i ritma vel reikia i darbeli ..

Kada pasimatom?? smile.gif

Del dekupazo ir as per atostogas jau sugalvojau kaip pabaigsiu daiktadeze, kilo ideju pagaliau smile.gif jei kas nesigauna galiu pabandyti padeti o gal kada ir sugalvosim meeta ilgesni padaryti su dekupazo tema smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nu as avis kaip reta doh.gif praziopsojau vaiko susitikima mokykloj doh.gif buvau isitikinus, kad penktadieni, pasiziuriu,kad buvo treciadieni doh.gif
as ant dekupazo vis dar pykstu biggrin.gif nors jau niezti nagus viska lupt lauk, bet labai gaila ryzinio popieriaus,kuris graziai uzsiklijavo, bei virsui pati pritapiau, tai gaila darbo biggrin.gif blogiausia, kad tai daiktadeze ir nusveist tai butu ka veikt biggrin.gif o dar blogiau,kad vyriai neissiima doh.gif
as labai noreciau meeto,gal net dekupazo atsiprasyciau biggrin.gif bet,kad mes vis dar sergam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 07 21, 12:43)
o kaip faina del mokyklos thumbup.gif gal kazka sumise g.gif
nezinau ar sakiau, bet mes buvom susipazinti su mokykla, mokytoja ir vaikais, tai kaip nekeista,maniskiui patiko,nors nicnieko nesuprato ir su kitais vaikais nezaide,bet vos namo issitysiau thumbup.gif kai paklausiau kas labiausiai ptiko tai vienareiksmiskai KOMPAS doh.gif rytoj eisim(jei nesijausim dar blogiau) vel ir paliksim valandai vienus su mokytoja.Labai laukia, bet itariu kad po sio vizito i mokykla nebenores jau unsure.gif o mane tik graudulys ima verysad.gif pirma karta kai buvom,vos asaras suvaldziau unsure.gif

Issiaiskinsiu del mokyklos kita sav, be to pazadejo laiska su visa informacija atsiusti, gal tame laiske viskas ir bus, nes dabar man milijonas kl kyla: ar reikia ka pirkti, jei pirkti tai ka, ar yra kokie klasiu aukletojai ar kazkas tokio g.gif ....na issiaiskinsiu.
Na, tavo vaikiukui, manau dar visokiu nusivylimu ir atradimu bus su ta mokykla, nikeo jau cia nepadarysi mirksiukas.gif Mano kai pradejo eiti tai turbut keletas men praejo kol dasilo, kad cia ne darzelis ir viskas vyksta kitaip, nors is pradziu norejo ir lauke. A mirksiukas.gif Aisku, kokioj trecioj klasej praejo noras eiti i mokykla biggrin.gif
Tas graudulys, pamenu, ir mane eme. Galvojau, kad neseniai snekejom kaip toli dar ta mokykla, o cia -va ir yra..

[quote=indre_uk,2011 07 21, 17:27]
Sveikute, sveikinu gavus norima vieta i mokyklele! na tai jau bus ko laukt tavo vyriokui smile.gif Del kalbos tai tikrai nepergyvenk, vaikai greit prisitaiko netruks nei pusmetis ir puikiai susikalbes su visais.

Aciu labai!!!! Laukia jis jau rimtai, tik pasakiau, kas skambino is mokyklos tai tuoj nubego savo tevui skambint ir diedukui pasigirt. Dabar pergyvena, kad nusimoke kol manes nebuvo ir bijo, kad i mokykla nepriims biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na, zinau, kad moka jis kazkiek ta anglu nes kai reikia ir pasako ir klausia, bet zinai.....
Pasiemiau tokia gera labai anglu gramatika turejau is senu laiku, tai ir man pravers ir jam. Bandysim kartu mokytis, abiems nauda bus.
Rytoj skrendu namo!!!!!!!!!
Margo, sveikit!!!!!! Meeta darysim!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Promesse: 22 liepos 2011 - 14:59