QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 07 21, 12:43)
o kaip faina del mokyklos

gal kazka sumise
nezinau ar sakiau, bet mes buvom susipazinti su mokykla, mokytoja ir vaikais, tai kaip nekeista,maniskiui patiko,nors nicnieko nesuprato ir su kitais vaikais nezaide,bet vos namo issitysiau

kai paklausiau kas labiausiai ptiko tai vienareiksmiskai KOMPAS

rytoj eisim(jei nesijausim dar blogiau) vel ir paliksim valandai vienus su mokytoja.Labai laukia, bet itariu kad po sio vizito i mokykla nebenores jau

o mane tik graudulys ima

pirma karta kai buvom,vos asaras suvaldziau
Issiaiskinsiu del mokyklos kita sav, be to pazadejo laiska su visa informacija atsiusti, gal tame laiske viskas ir bus, nes dabar man milijonas kl kyla: ar reikia ka pirkti, jei pirkti tai ka, ar yra kokie klasiu aukletojai ar kazkas tokio

....na issiaiskinsiu.
Na, tavo vaikiukui, manau dar visokiu nusivylimu ir atradimu bus su ta mokykla, nikeo jau cia nepadarysi

Mano kai pradejo eiti tai turbut keletas men praejo kol dasilo, kad cia ne darzelis ir viskas vyksta kitaip, nors is pradziu norejo ir lauke. A

Aisku, kokioj trecioj klasej praejo noras eiti i mokykla
Tas graudulys, pamenu, ir mane eme. Galvojau, kad neseniai snekejom kaip toli dar ta mokykla, o cia -va ir yra..
[quote=indre_uk,2011 07 21, 17:27]
Sveikute, sveikinu gavus norima vieta i mokyklele! na tai jau bus ko laukt tavo vyriokui

Del kalbos tai tikrai nepergyvenk, vaikai greit prisitaiko netruks nei pusmetis ir puikiai susikalbes su visais.
Aciu labai!!!! Laukia jis jau rimtai, tik pasakiau, kas skambino is mokyklos tai tuoj nubego savo tevui skambint ir diedukui pasigirt. Dabar pergyvena, kad nusimoke kol manes nebuvo ir bijo, kad i mokykla nepriims
Na, zinau, kad moka jis kazkiek ta anglu nes kai reikia ir pasako ir klausia, bet zinai.....
Pasiemiau tokia gera labai anglu gramatika turejau is senu laiku, tai ir man pravers ir jam. Bandysim kartu mokytis, abiems nauda bus.
Rytoj skrendu namo!!!!!!!!!
Margo, sveikit!!!!!! Meeta darysim!!!!