Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Cambridge

QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 08 03, 11:52)
laba ryta 4u.gif
As namie tooooki ligoni turiu doh.gif Dieve Dieve,kaip sakoma biggrin.gif MB perpute kakla,nejo i darba,nes nepasuka galvos,tai zinot,geriau jau man skaudetu doh.gif nu toks popa,kad baisu biggrin.gif o dar,atnesk,paduok,paziurek, arsiau mazo vaiko doh.gif
meetas visai sauniai praejo,tik gaila,kad Indre turejo greit islekti,na kita karta vel susiorganizuosim mirksiukas.gif Sniegyne, sakyk kada tu gali ir paorganizuosim,kad visos galetumem  biggrin.gif Buvo ir nauja mamyte,turetu prisijungti ir i tema tuoj 4u.gif vaikai fainiai pasiaute,Matas visa vakara asarojo,kad nori i parka su draugu pazaist doh.gif

O taip su vyrais taip jau buna biggrin.gif na as labai noriu pasimytinti tik nzn kada, sestadieni jau zinosiu savo grafika rugpjucio antros puses tai tikrai galetume pasimeetinti ir kazka padekupazuoti smile.gif laukiu nesulaukiu kaimynes cia prisijungiancios nes st.ives man cia kelios minutes smile.gif
pagaliau sian lyja tokia atgaiva cool.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif Na atrodo i anglija vel sugryzo vasariski karsciai smile.gif tik nezinia kiek ilgam si karta.. Tikiuosi savaitgalis bus sauletas, lekciau prie juros!!
Margo labai tave suprantu, maniskis irgi nepernesa psichologiskai ligu ir skausmo. Jau jei nugara kur pasitempia tai namuose gedulas buna bent pora dienu biggrin.gif oj tie vyrai..
Man tai atostogos tikros, uosviene vaika paziuri tai tinginiauju tongue.gif
Sniegyne prasinesk butinai kada laiko turesi, visos susibegtume, as jau taip noriu padakupazuot.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal man irgi butu laikas su tuo dekupazu susipazinti, gal irgi kazka sukonstruociau biggrin.gif , nes gyvenime laiko tokiems dalykams nebuvo.
As po biski atostogauti ruosiuosi-dar kita savaitele liko ir viskas. Galesiu ir leliaus pirkiniams laiko skirti. Dabar ebay vezimus gaudom mirksiukas.gif
Sniegyne, tai kai zinosi grafika iskart sakyk-prisiderinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Tai ko tokios neaktyvios? biggrin.gif Ka veikinejat?
As galvoju kad butu fainai vel kokiam parkelyje susibegti kita savaite, as jau si kart tikrai pasiskirsiu daugiau laiko kad nereiktu islekti smile.gif Ka manot, kokie jusu planai?
Noriu isnaudoti visas dieneles iki rugsejo 5 dienos, nes tada i full-time darbeli.. sad.gif Kazkaip netiketai greitai pasiseke rasti toki kokio ieskojau tai dabar net liudna pagalvot kad baigsis mano atostogos ir pupyte savo teks isleisti i lopseli ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
orelis puikus, prie zemes traukia doh.gif
QUOTE(indre_uk @ 2011 08 12, 00:45)
Sveikos mamytes  4u.gif  Tai ko tokios neaktyvios?  biggrin.gif  Ka veikinejat?
As galvoju kad butu fainai vel kokiam parkelyje susibegti kita savaite, as jau si kart tikrai pasiskirsiu daugiau laiko kad nereiktu islekti smile.gif Ka manot, kokie jusu planai?
Noriu isnaudoti visas dieneles iki rugsejo 5 dienos, nes tada i full-time darbeli.. sad.gif Kazkaip netiketai greitai pasiseke rasti toki kokio ieskojau tai dabar net liudna pagalvot kad baigsis mano atostogos ir pupyte savo teks isleisti i lopseli  ax.gif

Sveikinu su darbu 4u.gif Zinai, net pavydziu blush2.gif kaip as noriu i darba rolleyes.gif pasiuntinejau CV i mokyklas, tai bus kur kas sunkiau nei maniau,visur praso patirties su vaikais,nors skelbimuose ir raso,kad patirtis nesvarbu verysad.gif
As uz susitikima, tik antradieni negaliu,visas kitas dieneles laisva cool.gif
Atsakyti
QUOTE(indre_uk @ 2011 08 12, 00:45)
Sveikos mamytes  4u.gif  Tai ko tokios neaktyvios?  biggrin.gif  Ka veikinejat?
Noriu isnaudoti visas dieneles iki rugsejo 5 dienos, nes tada i full-time darbeli.. sad.gif Kazkaip netiketai greitai pasiseke rasti toki kokio ieskojau tai dabar net liudna pagalvot kad baigsis mano atostogos ir pupyte savo teks isleisti i lopseli  ax.gif

Sveikinu su darbuku!!!!!!! Kur darbukas? Kembridze?
As nuo kitos sav nebedirbu, tai tik pirm tiksliai negaliu, o kitas dienas kaip ir nieko.

QUOTE(Mrs.Margo @ 2011 08 12, 11:01)
sveikos 4u.gif
orelis puikus, prie zemes traukia doh.gif

Sveikinu su darbu 4u.gif Zinai, net pavydziu blush2.gif kaip as noriu i darba rolleyes.gif pasiuntinejau CV i mokyklas, tai bus kur kas sunkiau nei maniau,visur praso patirties su vaikais,nors skelbimuose ir raso,kad patirtis nesvarbu verysad.gif
As uz susitikima, tik antradieni negaliu,visas kitas dieneles laisva cool.gif

Tikrai orelis nuostabus biggrin.gif
Nieko, rasi ir tu darbuka Margo mirksiukas.gif Bet idomus kokie.....tai is kur ta patirti paimti tik baigus mokslus g.gif
As uztai visai jau dirbti nenoriu biggrin.gif Ir is viso nesuprantu kas ta darba sugalvojo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, as ketvirtadieni visa diena galiu!!!
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 08 04, 10:58)
O taip su vyrais taip jau buna biggrin.gif na as labai noriu pasimytinti tik nzn kada, sestadieni jau zinosiu savo grafika rugpjucio antros puses tai tikrai galetume pasimeetinti ir kazka padekupazuoti smile.gif laukiu nesulaukiu kaimynes cia prisijungiancios nes st.ives man cia kelios minutes smile.gif
pagaliau sian lyja tokia atgaiva  cool.gif

Labutis na va as jau ir prisijungiau prie jusu tai as ir busiu is St ives smile.gif prisijunk prie facebooko mane surasti gali sonata talve galesime papliuprti daugiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegyne @ 2011 08 13, 12:04)
sveikos, as ketvirtadieni visa diena galiu!!!

Tai ka, mergaites? mirksiukas.gif As jauciu, kad galiu ketv..... Kaip kitos?

QUOTE(Sonata89 @ 2011 08 13, 17:03)
Labutis na va as jau ir prisijungiau prie jusu tai as ir busiu is St ives smile.gif prisijunk prie facebooko mane surasti gali sonata talve galesime papliuprti daugiau    thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikute 4u.gif Pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
atėjau į temutę su klausimuku smile.gif tai va,sesutė gyvena Cambridg'e ir trečiadienį švenčia gimtadienį tai pagalvojau galbūt būtų šaunu užsakyt, kad prisstatytų jai gėlių ryte.GAl galit rekomenduot kokį nebrangų variantą blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Man ketvirtadienis irgi tinka, manau galim padakupazuot jei visos sutinka? smile.gif
Margo del darbelio, tai tikiu kad rasi nes mokytoju cia visad trukumas!
Promesse, kaip smagu kad jau atostogauji! galesi dabar sau ramiai ruostis vaikelio gimimui biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na as ytariu,kad nedalyvausiu meete...treciadieni atvaziuoja drauge,liks nakvoti,tai nebus kaip atvaziuoti i meeta ax.gif
Del geliu tai nezinau, neteo naudotis kurjeriu, siaip kiek esu girdejus tai sios paslaugos brangokos, nors nelygu kas kam brangu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.Margo: 14 rugpjūčio 2011 - 15:38