Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Linutė

Gal kuri neseniai gimdėte, prižiūrint Linutei? Ar ji tebedirba antroj ligoninėj g.gif
Atsakyti
Ar cia kalba eina apie Kavaliuniene?
Atsakyti
QUOTE(Neringaitte @ 2013 08 20, 17:30)
Ar cia kalba eina apie Kavaliuniene?

O vat pavardės ir nežinau blush2.gif Šviesi, žemesnio ūgio.
Atsakyti
Lina Rockiene akusere apie kuria kalbam. Specialiste ji gal ir gera, bet labiau primena verslininke. Kadangi girdejau daug geru atsiliepimu tai gimdyti nusprendziau pas ja ir pas rekomenduota gydytoja. Lankiausi iki gimdymo, matavo vaikelio sirdies tonus, dave patarimu kada vykti i ligonine, ka daryti paruosiamuju saremiu metu ir t.t. Ispudis liko tikrai geras. Nors vyrui ji nepatiko iskart, bet kadangi gimdyti man, tai nutariau nepaisyti.Kadangi gimdymas velavo tai gydytoja nurode atvykti konkrecia diena i ligonine. Kadangi Linute atostogavo 3 d., bet pazadejo atvykti, laukiau ramiai TO pirmadienio. Jam atejus paskambinau Linai ir ji pasake, kad 18 val. atvyks i ligonine man padeti. Gydytoja taip pat jos lauke, nes buvo sutarta. Mane jau pagulde ir i gimdykla, ir nuleido vandenis, o Linutes kaip ner taip ner. Tada vyras jai paskambino ir ji pasaske, kad jai ant rytojaus visa para dirbti ir ji neatvaziuos. Tai vat toks mano atsiliepimas butu apie sia moteri. Visu konsultaciju metu atsilyginau ir buvome sutare del atsilyginimo jai atvykus. Kas ja rinksites zinokit, kad gali ir taip atsitikti. Konsultaciju metu zadejo netgi is namu paimti jei nebutu kam nuvezti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasasul: 05 lapkričio 2013 - 17:02
Gal kas galetumet i az atsiusti sios akuseres tel:.nr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasasul @ 2013 11 05, 18:00)
. Mane jau pagulde ir i gimdykla, ir nuleido vandenis, o Linutes kaip ner taip ner. Tada vyras jai paskambino ir ji pasaske, kad jai ant rytojaus visa para dirbti ir ji neatvaziuos. Tai vat toks mano atsiliepimas butu apie sia moteri.

ziauru...
Atsakyti
Gal dar kas turi kokiu atsiliepimu? Sunku patiketi, kad ji galejo sitaip pavesti.. g.gif Pirmaji vaikuti pries tris metus pas ja gimdziausi tai viskas kaip ir super buvo thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri gimde neseniai su sia akusere? Gal galite pasidalinti nuomone? 4u.gif
Atsakyti