Apie si zmogu tik geriausi atsiliepimai. Tariausi su ja del gimdymo ir pagimdziau be jokiu komplikaciju, plysimu ir pan., visa darba atliko Linute, gydytojas tik salia pastovejo. Po gimdymo labai rupinosi, bet kada galejau pasiskambinti, padejo del maitinimo, turejau 3 kartus kruties uzdegima, nuvaziuodavau, pamasazuodavo, patardavo ka daryti, skambinti galejau net nakti. Prie jos pagimdziau abu vaikus, gimdyciau ir trecia

QUOTE(Linutas @ 2011 07 13, 14:53)
Tai va gi maziukas jau ant ranku, kaip ir rasiau, gimdziau su sia akusere. ir tikrai nesigailiu, nes ji ne tik super profesionale, bet ir labai fainas siltas zmogus

nors ir plysau (greiciausiai pati kalta, nes nei girdejau, nei maciau ka ji sake

gimdziau vos pries kelias dienas, vaziavau nesitarusi ir pakliuvau pas sia NUOSTABIA moteryte
super zmogus

O kaip atrodo Linute? Tenka ten lankytis ir maciau keleta akuseriu, bet jos visos be vardiniu koreteliu

QUOTE(cionge @ 2011 09 15, 15:30)
O kaip atrodo Linute? Tenka ten lankytis ir maciau keleta akuseriu, bet jos visos be vardiniu koreteliu 

zema, kiek stamboka, sviesiais plaukais

Jau teko susipazinti su Linute
Na tikrai nuostabi moteris, ir svelni, ir rupestinga
Tikiuos, mano leliukas pasibels, kai bus jos darbo pamaina

Auksinis zmogus, be galo atsidavusi siam darbui, abi dukrytes pas ja gimdziau, ir jauciausi rami, nes zinojau, kad Linute salia ir viskas bus gerai

Man tai ji akušerė kaip ir visos.Nieko aš ten stebuklingo joje nemačiau
Galbūt gavus pinigų ir kitaip elgtūsi

Oi kokia tema atradau
Gimdziau pirmaja mergaite su ja ir dabar vel tarsiuos tik su ja kiek tai bekainuotu
Nu visi geriausi zodziai jau aprasyti apie ja
Rupestinga,svelni,maloni,na tokia kaip mama
Taip pat galejau konsultuotis telefonu bet kuriuo paros metu del maitinimo
O isleist is ligonines atejo is namu savo atostogu metu ir dave paskutinius nurodymus,kaip elgtis po epiduro,kaip maitint,ka daryt jei krutys kietes ir t.t. apakus buvau
Apsikabino ir pabuciavo,kaip geriausia drauge
Sakysit smulkmena,bet labai malonu,kai tavo psichine busena nenusakoma,o salia svelnus,siprantantis zmogus,kurio gali klaust ka nori

Tas pats gydytojas negali buti visiems tik geras, arba negeras, daug kas nuo aplinkybiu, nuo situacijos priklauso. Manau ne vieno nera stebukladario

Pasigimdziau antraja mergaite su Linute
Mano nuomone nepasikeite,o ir ji per 6 metus nepasikeite
Svelni,rupestinga,supratinga.Daug konsultavo del maitinimo,dave leidima skambint bet kuriuo paros metu,jei beda nutiktu,zodziu nuostabus zmogus

Super akusere,jei ne jinai,tai buciau turbut gydytoja nuspyrus,Nors vienas normalus zmogus buvo gimdymo metu,kuris ne tik supranta savo darba,bet ir moraliskai palaiko gimdyve.Didelis jai aciu