Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Linutė

Apie si zmogu tik geriausi atsiliepimai. Tariausi su ja del gimdymo ir pagimdziau be jokiu komplikaciju, plysimu ir pan., visa darba atliko Linute, gydytojas tik salia pastovejo. Po gimdymo labai rupinosi, bet kada galejau pasiskambinti, padejo del maitinimo, turejau 3 kartus kruties uzdegima, nuvaziuodavau, pamasazuodavo, patardavo ka daryti, skambinti galejau net nakti. Prie jos pagimdziau abu vaikus, gimdyciau ir trecia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 07 13, 14:53)
Planuoju ir as gimdyti pas sia akusere  thumbup.gif

Tai va gi maziukas jau ant ranku, kaip ir rasiau, gimdziau su sia akusere. ir tikrai nesigailiu, nes ji ne tik super profesionale, bet ir labai fainas siltas zmogus wub.gif Net po gimdymo sake dar telefona jos tureti ir jei ka konsultuotis thumbup.gif
nors ir plysau (greiciausiai pati kalta, nes nei girdejau, nei maciau ka ji sake doh.gif ), bet atrodo gerai sulope lotuliukas.gif
Atsakyti
gimdziau vos pries kelias dienas, vaziavau nesitarusi ir pakliuvau pas sia NUOSTABIA moteryte wub.gif thumbup.gif super zmogus wub.gif
Atsakyti
O kaip atrodo Linute? Tenka ten lankytis ir maciau keleta akuseriu, bet jos visos be vardiniu koreteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2011 09 15, 15:30)
O kaip atrodo Linute? Tenka ten lankytis ir maciau keleta akuseriu, bet jos visos be vardiniu koreteliu  smile.gif

zema, kiek stamboka, sviesiais plaukais mirksiukas.gif kiek prisimenu, nes man tuo metu ne i daktarus dairytis buvo aktualiausia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau teko susipazinti su Linute smile.gif Na tikrai nuostabi moteris, ir svelni, ir rupestinga 4u.gif Tikiuos, mano leliukas pasibels, kai bus jos darbo pamaina biggrin.gif
Atsakyti
Auksinis zmogus, be galo atsidavusi siam darbui, abi dukrytes pas ja gimdziau, ir jauciausi rami, nes zinojau, kad Linute salia ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Man tai ji akušerė kaip ir visos.Nieko aš ten stebuklingo joje nemačiau ax.gif Galbūt gavus pinigų ir kitaip elgtūsi rolleyes.gif
Atsakyti
Oi kokia tema atradau wub.gif Gimdziau pirmaja mergaite su ja ir dabar vel tarsiuos tik su ja kiek tai bekainuotu ax.gif Nu visi geriausi zodziai jau aprasyti apie ja thumbup.gif Rupestinga,svelni,maloni,na tokia kaip mama wub.gif Taip pat galejau konsultuotis telefonu bet kuriuo paros metu del maitinimo thumbup.gif O isleist is ligonines atejo is namu savo atostogu metu ir dave paskutinius nurodymus,kaip elgtis po epiduro,kaip maitint,ka daryt jei krutys kietes ir t.t. apakus buvau blink.gif Apsikabino ir pabuciavo,kaip geriausia drauge wub.gif Sakysit smulkmena,bet labai malonu,kai tavo psichine busena nenusakoma,o salia svelnus,siprantantis zmogus,kurio gali klaust ka nori thumbup.gif
Atsakyti
Tas pats gydytojas negali buti visiems tik geras, arba negeras, daug kas nuo aplinkybiu, nuo situacijos priklauso. Manau ne vieno nera stebukladario ax.gif
Atsakyti
Pasigimdziau antraja mergaite su Linute thumbup.gif wub.gif Mano nuomone nepasikeite,o ir ji per 6 metus nepasikeite thumbup.gif Svelni,rupestinga,supratinga.Daug konsultavo del maitinimo,dave leidima skambint bet kuriuo paros metu,jei beda nutiktu,zodziu nuostabus zmogus wub.gif
Atsakyti
Super akusere,jei ne jinai,tai buciau turbut gydytoja nuspyrus,Nors vienas normalus zmogus buvo gimdymo metu,kuris ne tik supranta savo darba,bet ir moraliskai palaiko gimdyve.Didelis jai aciu 4u.gif
Atsakyti