Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(dier @ 2010 10 08, 12:42)
Baltike, o kaip ji klijuojama? palei visa grindu perimetra ant blokeliu? kad betonas nesiliestu su blokeliais? ar taip?

Ji neklijuojama, o tiesiog polisterolu prispaudžiama prie blokelių. Dedama palei visą grindų perimetrą, įskaitant ir durų slenksčius.
Atsakyti
na ir galite mane pasveikinti, gavau pirma nuobauda supermamoj uz spaminima biggrin.gif biggrin.gif temoje apie duris paprasiau, kad zmogus man i az apie duris parasytu biggrin.gif gaila temoj tas zinutes istryne doh.gif tai jau po sios zinutes gal ir uzblokuos mane,liksiu tik skaitytoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skubanti @ 2010 10 08, 12:20)
Yra kurui specialios talpos. Pas mus katilinej jos trys. Tik nezinau kiek kuro tilps, nepamenu. Dabar turim baisiai daug veiklos tai man su atmintim sunkiai doh.gif

trys talpos blink.gif po kiek litru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 08 spalio 2010 - 12:08
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 08, 13:06)
na ir galite mane pasveikinti, gavau pirma nuobauda supermamoj uz spaminima  biggrin.gif  biggrin.gif temoje apie duris paprasiau, kad zmogus man i az apie duris parasytu  biggrin.gif gaila temoj tas zinutes istryne  doh.gif  tai jau po sios zinutes gal ir uzblokuos mane,liksiu tik skaitytoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oho.............. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 08, 14:15)
na ir galite mane pasveikinti, gavau pirma nuobauda supermamoj uz spaminima  biggrin.gif  biggrin.gif temoje apie duris paprasiau, kad zmogus man i az apie duris parasytu  biggrin.gif gaila temoj tas zinutes istryne  doh.gif  tai jau po sios zinutes gal ir uzblokuos mane,liksiu tik skaitytoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
trys talpos  blink.gif po kiek litru  g.gif

O tai kas cia blogo kad paprasei jog i az parasytu g.gif nelabai as cia matyt dar to spaminimo suprantu tongue.gif

Baltike, bet ziuriu su maze ir tinkuotojai linksmai gyvenate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Turek omeny, mes jau pasveike seniai, tik kazkaip per tuos darbus retai beprisedu prie kompo doh.gif doh.gif doh.gif o siandien dar ir i baliuska isvarom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 08, 14:15)

o tai ka negalima info i AZ prasyti blush2.gif

i tema - laukiam kada atvaziuos mums laiptataki betonuoti, bet panasu kad bus is tos serijos kad savaitej 21 diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek mokat už plytelių klijavimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 10 08, 19:10)
Kiek mokat už plytelių klijavimą?  g.gif

50-60 litu i diena biggrin.gif

O cia vonios facebooke:
http://www.facebook....j...wall&ref=ts
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 10 09, 10:11)
50-60 litu i diena biggrin.gif
O cia vonios facebooke:
http://www.facebook....j...wall&ref=ts

uz diena pinigus gaudami suinteresuoti ''smaukytis'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 10 09, 13:21)
uz diena pinigus gaudami suinteresuoti ''smaukytis''  biggrin.gif

Siaip jo, bet pas mus vienas dirba nuo pernai rugpjucio. Pusmeti uz darba gavo, po to MB jam pasiule i diena. Pirmas dvi dienas puole jis durniu voliot, tai MB dave 30 litu, sako, tiek tepadarei, tai nuo tada baigesi durniaus voliojimas, o be to jis su MB kartu daug darbuojas. Jie dviese sudejo visus profilius (opas mus jie ant visu lubu ir visu sienu), visa gipskartoni (lyg 1500 kvadratu), polistirolas, betonavimai, vatos ir t.t. Kita savaite turetume klijuot mazosios vonioj plyteles.
Atsakyti
Labas vakaras merginos smile.gif

Norejau paklausti, gal labiau, kas gyvena vienaauksciame namuke.. Kokio aukscio darete lubas? Standartas 2,7m, ar visgi leidote sau pasiaukstinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 10 09, 21:45)
Labas vakaras merginos smile.gif

Norejau paklausti, gal labiau, kas gyvena vienaauksciame namuke.. Kokio aukscio darete lubas? Standartas 2,7m, ar visgi leidote sau pasiaukstinti? smile.gif

Siais laikais patarciau pasiaaukstint. Nes daug kas megsta det ileidziamus svistuvus, halogenus. Plius daro paslepta apsvietima, o tai ir "suvalgo lubu auksti"
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 10 09, 21:17)
Siais laikais patarciau pasiaaukstint. Nes daug kas megsta det ileidziamus svistuvus, halogenus. Plius daro paslepta apsvietima, o tai ir "suvalgo lubu auksti"

Dar labai suvalgo auksti ventiliacijos sistemos.
Atsakyti