Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 10 10, 18:39)
sveikos,

kokius gyvatukus renkates- metalinius ar baltus? As savo vonioje noreciau balto, bet MB piestu stojasi,kad ilgai toks nelaikys  doh.gif siaip ne be pagrindo- pas mane bute buvo baltas gyvatukas  wub.gif, bet pries 3metus pakeitem,nes atsirado skyles ir pradejo vandeni leisti  doh.gif bet kiek man aiskino, tai tik butuose su senu vamzdynu tokia beda, o name,o dar ir filtrai bus, gal nieko tokio tie balti  g.gif

Pas mus dabar baltas. Tik tiek , kad jis yra elektrinis. Bute turejom metalini, tai ir nelaikydavo-leisdavo vandeni. Siaip bute pas mus ir kranai nelaikydavi, nes "ziaurus" vanduo buvo. Tad nemanau, kad name, kur bus filtrai, baltui gyvatukui gali kas nutikti. Man asmeniskai balti ir graziau ziurisi. Metalinis man tiktu moderniam interjerui, kur blizgetu blizgus pavirsiai smile.gif Bet kaip sakant del skonio nesigincijama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 10, 17:39)
sveikos,

kokius gyvatukus renkates- metalinius ar baltus? As savo vonioje noreciau balto, bet MB piestu stojasi,kad ilgai toks nelaikys  doh.gif siaip ne be pagrindo- pas mane bute buvo baltas gyvatukas  wub.gif, bet pries 3metus pakeitem,nes atsirado skyles ir pradejo vandeni leisti  doh.gif bet kiek man aiskino, tai tik butuose su senu vamzdynu tokia beda, o name,o dar ir filtrai bus, gal nieko tokio tie balti  g.gif

baltas vonioje pas mane.Pirkdami apie vandens pralaiduma butent baltu gyvatuku nesu nieko girdejus, jei taip atsitiks, zinosiu.....

bute buvo metalinis, idetas pries 10 metu darant remonta, gyvatukas nei karto neleido vandens, ir dabar dar tebestovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 10 spalio 2010 - 17:11
Pagaliau gavome trūkstamo tinko (tinkami orai, tai iš visur iššluotas buvo - ne tik tinkuotojų šefas, bet ir mes patys per sandėlius skambijomės doh.gif ), tai darbininkai net ir savaitgalį prie mūsų namuko darbavosi. Beliko paskutinė siena, tikiuosi, pribaigs jau šiandien. ax.gif Iš to, kas padaryta, tai vaizdelis namo visai kitas. Ir spalva kaip seniai čia buvus - net nesitikėjau, kad taip "prilips".

Dar viena pastaba dėl patalpų aukščio - atsižvelkite ir į patalpų plotus. Man mūsų 2, 65m visur atrodo normaliai, o bendroje erdvėje, kurios plotas beveik 60kv.m, prie tokio aukščio reikėjo ilgai pratintis. Net ir 2,75m, kurie buvo, kol lubos nebuvo įrengtos buvo mažoka, nors erdvė ir suskaidyta (U formos).

QUOTE(ausra101 @ 2010 10 10, 10:10)
beje kas turit dielius langus susideje, nesigailit  g.gif atsirado pora zmoniu, kurie bando irodyti, kad dideli langai labai leidzia salti siema ir, kad uz keliu metu labai gailesimes  blink.gif

Pas mus Ia. bendroje erdvėje du dideli langai (į pietus ir į vakarus). Nesigailiu nė lašo - praleisdami daugiau saulės šviesos jie veikia netgi kaip papildomas šildymo šaltinis: paleidžiame grindinio cirkuliaciją ir šyla net ir tos namų vietos, kur saulė nepasiekia. O kad žiemą labai šalčio nesijustu, tai ties langais šiek tiek tankinome grindinio šildymo kontūrą. Nesiginčiju, kad šilumos nuostoliai kiek didesni, bet realiai to nejaučiu. Mes gi dar šildymo sezono name nepradėjome: ryte, jei vėsiau, židinuką pasikuriame, o vėliau jau saulytė prišildo tiek, kad ir vėdintis tenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 11 spalio 2010 - 07:38
Baltike, kokios firmos tinkas? Kada nuotraukytės bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 10 11, 08:37)
Baltike, kokios firmos tinkas? Kada nuotraukytės bus?  smile.gif

Tinkas HUFGARD OPTOLITH - kaip jau sakiau, pasirinkimo nelabai turėjome, čiupom, ką pavyko gauti. O nuotraukos būtinai bus, kai pabaigs - kaip tik fasadinės pusės trūksta, tai nelabai išeina pafotografuoti biggrin.gif .
Atsakyti
Laba diena, statybininkės,

Gal kas rekomenduotumėte kokią brigadėlę betonuotojų? Turim 140 m2 grindų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 11 spalio 2010 - 09:31
QUOTE(Namų Fėja @ 2010 10 11, 10:30)
Laba diena, statybininkės,

Gal kas rekomenduotumėte kokią brigadėlę betonuotojų? Turim 140 m2 grindų  ax.gif

turiu pusseseres sunu, kuris tuo uzsiima, kontaktus atsiusiu i a.z.
Papildyta:
idedu lauko zidinuko foto, gal kam bus idomu...
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 10 10, 17:48)
Pas mus dabar baltas. Tik tiek , kad jis yra elektrinis. Bute turejom metalini, tai ir nelaikydavo-leisdavo vandeni. Siaip bute pas mus ir kranai nelaikydavi, nes "ziaurus" vanduo buvo. Tad nemanau, kad name, kur bus filtrai, baltui gyvatukui gali  kas nutikti. Man asmeniskai balti ir graziau ziurisi. Metalinis man tiktu moderniam interjerui, kur blizgetu blizgus pavirsiai  smile.gif Bet kaip sakant del skonio nesigincijama smile.gif

QUOTE(edituke @ 2010 10 10, 18:09)
baltas vonioje pas mane.Pirkdami apie vandens pralaiduma butent baltu gyvatuku nesu nieko girdejus, jei taip atsitiks, zinosiu.....

bute buvo metalinis, idetas pries 10 metu darant remonta, gyvatukas nei karto neleido vandens, ir dabar dar tebestovi.

aciu 4u.gif siaip man ir tos metalines kopeteles neblogos, ypac jei kokios "mandresnes", o ne tas vienas susuktas vamzdis, bet kad ta mano vonia bus visa balta balta, tai tas metalinis gyvatukas nelabai...
pa mus bute tos baltos kopeteles apie 7 metus atlaike, o vienais metais per kucias iki pat 4 ryto sedejom prie to prakiurusio gyvatuko doh.gif tai MB net pagalvoti nenori apie juos daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
dier, nu grazumelis thumbup.gif wub.gif kada ikurtuviu mesyte kepsim ax.gif
Papildyta:
Sonata B, o tu buvai Madam w tapetu ziureti? kaip ten kainos, na nuo kiek prasideda... vakar vaziavom pro sali, tai languose neblogu maciau, tik bauginuosi iejusi kainas suzinoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 11 spalio 2010 - 10:06
QUOTE(Baltike @ 2010 10 11, 09:28)
Tinkas HUFGARD OPTOLITH - kaip jau sakiau, pasirinkimo nelabai turėjome, čiupom, ką pavyko gauti. O nuotraukos būtinai bus, kai pabaigs - kaip tik fasadinės pusės trūksta, tai nelabai išeina pafotografuoti biggrin.gif .

negirdėtas pavadinimas. lauksim fotkių
Atsakyti
Nusipirkau vakar aulinius, nu bet salta su jais doh.gif (tik namie vaiksciojau). Galvoju ar pasilikt juos g.gif . A reik prie namo auliniu? O gal geriau su pasiltinimu pirkt g.gif , gal zinot kur tokiu yra ax.gif ???
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 10 11, 10:50)
turiu pusseseres sunu, kuris tuo uzsiima, kontaktus atsiusiu i a.z.
Papildyta:
idedu lauko zidinuko foto, gal kam bus idomu...

grazu labai.......
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 10 11, 16:36)
grazu labai.......

aciu 4u.gif

INDRUCIUK, kepsim ta mesyte butinai, bet dar negreit verysad.gif
Atsakyti