Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *31 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 07, 20:51)
Man tai tuoj širdis išoks, taip jaudinaus, negaliu į save žiūrėt  doh.gif  Linamog, SS juk pažįstat mane realybėį, negi aš rimtai taip tyliai ir nedrąsiai kalbu?  biggrin.gif

Nea, realybej tu drasesne. Nu matai, tokio tipo laidoj didelei saviraiskai erdves nedaug. ax.gif Bet man pasirodei rimta, motyvuota ir intelektuali dalyve. Bet ne sausa. ax.gif
Atsakyti
Na va kadangi visai nežiūriu TV, tai ir Doriforės pasirodymo deja, nemačiau. O plius šiandien sunki diena, daug teisinės medžiagos reikėjo įsisavinti, rytoj seminaras doh.gif Žinoma, labai gaila, kad nepavyko pažiūrėt... unsure.gif
Atsakyti
Pradejau skaityt Kalifo rumus 4u.gif na pakol kas nieko ypatingo, paprasta istorija ax.gif ziuresim toliau.
Atsakyti
Aš irgi pražiopsojau Doriforę doh.gif doh.gif doh.gif Priminkit dar, kada kartoja? rolleyes.gif

Dabar nepaleidžiu iš rankų (na, paleidžiu trumpam, nes namų darbų kalnai blink.gif ) "Virpėjimą". Iš tikro, nieko ypatingo, meilė-seilė, bet kabina, vis norisi toliau versti puslapius bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Norėjau ir aš pažiūrėti, bet tv neradau, gal nėra rasta tarp kanalų... doh.gif

O visgi ką darom dėl meet'o ?
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 10 07, 19:42)
oho, žiūrėjau tą laidą neatsitraukdama  bigsmile.gif tikrai buvo įdomu ir pamatyti, ir išgirsti Doriforę  smile.gif šaunuolė, labai šauniai pasirodei, išgarsinai mūsų 'ligą'  biggrin.gif

Aš irgi pažiūrėjau drinks_cheers.gif Liuks thumbup.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 07, 19:54)
Pastebėjau, kad tikrai tokia tyli ir nedrąsi wink.gif
Bet suprantama, ne kas dieną laidose filmuojiesi  lotuliukas.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 07, 19:58)
Paziurejau ir as  4u.gif  kai as taves nepazistu ir nemacius, tai man pasirodei tokia kukli rami ir gal truputi susijaudinus.

Kadangi tave virtualiai pažįstam (o kai kurios ir gyvai), tikrai, palyginus pasirodei rami ir nedrąsi smile.gif Čia pažįstam tave daug šustresnę mirksiukas.gif tongue.gif Kameros daro savo, aš tai būčiau matyt žodžio nepralemenusi blush2.gif Beje, jei nebūčiau žinojusi, kad ten tu, iš TV lygindama su įdėtomis į fotoalbumą nuotraukomis gal nebūčiau ir atpažinusi smile.gif Atrodei gražiai ir kažkaip solidžiau, nei kad tave įsivaizduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 07, 22:46)
Aš irgi pažiūrėjau drinks_cheers.gif  Liuks thumbup.gif
Kadangi tave virtualiai pažįstam (o kai kurios ir gyvai), tikrai, palyginus pasirodei rami ir nedrąsi smile.gif  Čia pažįstam tave daug šustresnę mirksiukas.gif  tongue.gif  Kameros daro savo, aš tai būčiau matyt žodžio nepralemenusi blush2.gif  Beje, jei nebūčiau žinojusi, kad ten tu, iš TV lygindama su įdėtomis į fotoalbumą nuotraukomis gal nebūčiau ir atpažinusi smile.gif Atrodei gražiai ir kažkaip solidžiau, nei kad tave įsivaizduoju mirksiukas.gif

O as praziopsojau unsure.gif Buvau isitikinus, kad veliau rodo, apie 23 val doh.gif
Atsakyti
Tiesa, ir Doriforės tatoo man telike geriau žiūrėjosi, nei kad foto.
Žodžiu, pasirodymas buvo šaunus thumbup.gif Ypač patiko ta vieta, kai nurodei 3 tatoo reiškmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 07, 20:58)
o apie palikuonis vistiek kazka kalbi, ane  tongue.gif

Pirma, aš nesakiau, kad NIEKADA neturėsiu vaikų, kadanors GAL biggrin.gif Antra, o ką manai aš ten turėjau sakyt? Aiškint, kaip jų nenoriu lotuliukas.gif Nebuvo, kur dingti blush2.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 07, 21:24)
Na visai ne tokią Doriforę įsivaizdavau iš postų. smile.gif  Gaila, kad daugiau neparodė (tiek Doriforės, tiek to su sraigėm), man tai būtų įdomu pasiklausyti dalyvių išsamiau.

Aš irgi save geriau įsivaizdavau biggrin.gif O šiaip tai smagiai žiūrėt, kai žinai užkulisius. Tas sraiges, kai vaišino, laukėm gal 20min kol viršuj montažinėj mikrobangėj jas pašildys biggrin.gif Jau net žiūrovai sakė, nu greičiau duokit tiems detektyvams pavalgyt ir toliau filmuojam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 10 07, 21:30)
Nea, realybej tu drasesne. Nu matai, tokio tipo laidoj didelei saviraiskai erdves nedaug. ax.gif Bet man pasirodei rimta, motyvuota ir intelektuali dalyve. Bet ne sausa. ax.gif

Bet žinok daugelis man tą sakė po laidos blush2.gif Kad atrodžiau kultūringai, rimtai, intelektualiai ir bla bla ax.gif Nu bent jau gėdos nepasidariau. blush2.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 07, 21:33)
Na va kadangi visai nežiūriu TV, tai ir Doriforės pasirodymo deja, nemačiau.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 10 07, 22:19)
Aš irgi pražiopsojau Doriforę  doh.gif  doh.gif  doh.gif Priminkit dar, kada kartoja?  rolleyes.gif

Kartos rytoj net du kartus, ryte ir vakare. O paskui ir nete įrašas laidos bus, tad nieko nepraradot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 07, 22:46)
Aš irgi pažiūrėjau drinks_cheers.gif  Liuks thumbup.gif
Kadangi tave virtualiai pažįstam (o kai kurios ir gyvai), tikrai, palyginus pasirodei rami ir nedrąsi smile.gif  Čia pažįstam tave daug šustresnę mirksiukas.gif  tongue.gif 

Aš ir esu šustresnė, SS neleis sumeluot biggrin.gif Nežinau, aks ten buvo, atrodo ir jaučiausi tikrai jaukiai, nejutau to jaudulio ax.gif Šiandien gi kalbėjom telefonu, man rodos ir tai drąsiau šnekėjom biggrin.gif Nors kitą vertus, kai reikia rimtai pakalbėti, aš visada pasidarau solidi ax.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 07, 22:52)
Tiesa, ir Doriforės tatoo man telike geriau žiūrėjosi, nei kad foto.
Žodžiu, pasirodymas buvo šaunus thumbup.gif  Ypač patiko ta vieta, kai nurodei 3 tatoo reiškmes smile.gif

Žinok man irgi, aš labai bijojau, kad atrodys negražiai, bet patiko vaizdas, geriau tikrai nei foto thumbup.gif O dėl prasmių, tai buvau gi minėjus čia, nebuvo naujiena gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 07, 23:21)
Žinok man irgi, aš labai bijojau, kad atrodys negražiai, bet patiko vaizdas, geriau tikrai nei foto  thumbup.gif O dėl prasmių, tai buvau gi minėjus čia, nebuvo naujiena gi  ax.gif

Gal gali dar pasakyti, kaip ten su tuo Bowie-apie ką ir kokias jis dvi dainas sukūrė (čia aš apie tatuiruotę)?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 07, 22:21)
Žinok man irgi, aš labai bijojau, kad atrodys negražiai, bet patiko vaizdas, geriau tikrai nei foto  thumbup.gif O dėl prasmių, tai buvau gi minėjus čia, nebuvo naujiena gi  ax.gif

Prasmes žinojau, atsiminiau. Bet žiūrint per TV bendram kontekste, ypač nežinantiems tų prasmių, skambėjo įtikinančiai smile.gif Na kad ne šiaip sau paveikslėlis, o su gilia mintim.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 07, 23:26)
Gal gali dar pasakyti, kaip ten su tuo Bowie-apie ką ir kokias jis dvi dainas sukūrė (čia aš apie tatuiruotę)?

na mano tatto yra skaičiai 1984, kurie reiškia mano gimimo metus, Orwell knygą "1984". O David Bowie yra mano mėgstamas muzikantas, jis sukūrė dvi dainas pagal šį Orwell kūrinį. Kaip sakau, visi keliai veda į šį skaičių ax.gif
Bowie daina http://www.youtube.c...h?v=gH9WnSOISv0
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 07, 23:29)
Prasmes žinojau, atsiminiau. Bet žiūrint per TV bendram kontekste, ypač nežinantiems tų prasmių, skambėjo įtikinančiai smile.gif Na kad ne šiaip sau paveikslėlis, o su gilia mintim.

Ačiū wub.gif Kaip ir per TV sakiau, tai ne vaikiška užgaida, dariausi tada, kai pribrendau jau tam ir tikrai žinojau, kad noriu ax.gif
Atsakyti