Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 07, 12:59)
neeee, pirk pirk, poto vistiek pirksi  biggrin.gif

aga, jau perpratai mane smile.gif , orchidėjų perdaug nebūna, tik pinigų visada mažai ax.gif
Atsakyti
o jau pavasrį kaip pirksiu, kaip pirksiu assa.gif
Atsakyti
aš taip pat galiu pasigirti naujais mini phaleanopsiais, per pora dienu isigyjeu net tris, viena gavau nemokamai, kitus pirkau, uz viena is ju esu dekinga seseilgakasei mirksiukas.gif stai visos 3 mano naujos augintines: http://www.part.lt/i...1693e8cb112.JPG zydi kolkas tik vienas is ju smile.gif http://www.part.lt/i...081ea626980.JPG
Atsakyti
Paskaiciau siandien knygoj, kad stanhopea zydi labai trumpai, kartais tik keleta dienu sad.gif Ar tai tiesa, gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 10 07, 16:32)
Paskaiciau siandien knygoj, kad stanhopea zydi labai trumpai, kartais tik keleta dienu sad.gif Ar tai tiesa, gal zinot?

taip, tiesa. Maximum 3 paras. O dažniausiai dvi smile.gif

sineriuke, trecias phalaenopsis man į midi panašus, o ne į mini. Nors ir anų dydžių foto nėra su kuo palyginti smile.gif
Atsakyti
Parodysiu ir as savo daugevaike motina- 52 ziedai+ leidzia 2 naujus ziedkocius , ir atgaivino nemazai mieganciu akiu doh.gif . Reiks papildomai remti saka, jau tikrai netlaikys

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Dar va tokia zydi, bet man atrodo , kad jos ziedukai turetu buti ryskesni g.gif . Ji buvo tik su 3 orinem saknytem tokios po 1 cm, kai pradejau krautis ziedus, tai sakau gal per silpna. Dabar jau sparciai prisiaugino ju

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herma: 07 spalio 2010 - 16:02
Herma- grazuoles... wub.gif o rausvoji tai thumbup.gif ( 4u.gif galetu nuotraukos but truputi mazesnes)
as nuo siol visad paremsiu sakeles..nes baltas didziaziedis kai nulauze savo sakas pasimokiau.. doh.gif

sineriuke- turbut cia pirmos... smile.gif (ieis jos i jusu ligos istorija mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 07 spalio 2010 - 16:21
QUOTE(evers @ 2010 10 07, 17:20)
  ( 4u.gif galetu nuotraukos but truputi mazesnes)

Atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Herma @ 2010 10 07, 16:45)
Parodysiu ir as savo daugevaike motina- 52 ziedai+ leidzia 2 naujus ziedkocius , ir atgaivino nemazai mieganciu akiu  doh.gif . Reiks papildomai remti saka, jau tikrai netlaikys

Herma pasakiškai atrodo wub.gif

Pas mane tai kol kas daug salotų, tai net neturiu ką rodyti ax.gif bet jau 7-ios naujus žiedkočius leidžia (kai kurios iš karto po 2), tai jau gal greitai ir aš džiaugsiuosi
Atsakyti
Herma, įspūdingas žydėjimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 10 07, 06:35)
taip, tiesa. Maximum 3 paras. O dažniausiai dvi smile.gif

Tai trumpai, idomu ar apsimoka tokia auginti, kai beveik istisus metus bus salota g.gif Turiu viena, bet dar maza...
Herma, nuostabus phaleonopsis. O as siandien isroviau du, kurie man jau pusmeti stovi be gyvybes zenklu. Atsibodo ziuret, galvoju, reikia padaryt revizija. Tai radau beveik be saknu doh.gif Auginasi po viena grazia zalia sakni, o visas kitas teko nukirpt. Atrodo karta i 10 dienu laistau, ir tai joms per dregna, kad supuvo unsure.gif
Atsakyti