Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Laura81r @ 2010 10 06, 20:48)
as irgi parsinesiau viena,tik dar vienas ziedelis yra likes.rozine spalva.tai kai pamate MB tai pasake,kad man jau cia LIGA.daugiau nekomentavo...o pardaveja,pati savininke buvo parduotuves,tai trasu padovanojo orchidejom.paskui imesiu foto,parodysiu pacias trasas  smile.gif  sake jinai,kad as apsesta.zodziu,siandien du zmones pasake mano diagnoze  doh.gif

nekreipk demesio, man irgi taip sako.. ir drauges ir mama ir draugas, bet as nepasiduodu... lotuliukas.gif nieko jie nesupranta irnesakyk.gif
Atsakyti
va,sitas trasa padovanojo ax.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
gal kas bandete?koki atsiliepimai?
o va cia pati gelyte.zinoma,nera kuo girtis,bet kai uz puse kainos,tai paemiau 4u.gif labai saknys ir lapai sveikai atrodo
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 10 06, 20:51)
o va cia pati gelyte.

šis prekinis ženklas su liūto galva geras, jų stiprūs augalai, turėtų gerai augti.
Man jau "lomkės", norisi žiedų, namie tik citrininė žydi, o darbe - baltas debdrobis nuo vasaros... , įpratau būt apsupta žiedų.., kol manieji pasireikš, ateis ir nauji metai..
Nžn, panos, jaučiu neiškęsiu, šeštadienį trauksiu "į medžioklę" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 10 07, 08:07)
šis prekinis ženklas su liūto galva geras, jų stiprūs augalai, turėtų gerai augti.
Man jau "lomkės", norisi žiedų, namie tik citrininė žydi, o darbe - baltas debdrobis nuo vasaros... , įpratau būt apsupta žiedų.., kol manieji pasireikš, ateis ir nauji metai..
Nžn, panos, jaučiu neiškęsiu, šeštadienį trauksiu "į medžioklę"  blush2.gif

o tai niekas nesiruošia žydėti?
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 10 07, 08:16)
o tai niekas nesiruošia žydėti?

ruošiasi katlėja, raibuolė, falenopsiai žiedkočius auginasi, na, bet vistiek norisi ko nors.. blush2.gif
Papildyta:
ai, dar pamiršau, cimbidis du žiedkočius auginasi..
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 10 07, 08:31)
ruošiasi katlėja, raibuolė, falenopsiai žiedkočius auginasi, na, bet vistiek norisi ko nors..  blush2.gif
Papildyta:
ai, dar pamiršau, cimbidis du žiedkočius auginasi..

na nežinau, tas "kas nors" bus, taigi dvi katlėjas gausi smile.gif gal pataupyk pavasario siuntimuisi.... Kalėdoms... smile.gif šitiek žiedų greitu laiku pamatysi.

Tiesa, kokia raibuolė ruošias?
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 10 07, 08:45)
Tiesa, kokia raibuolė ruošias?

na ta pati.. malipoense.. Gal rasčiau pirkt Pinocchio, dabar raibuolių žydėjimo metas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 07 spalio 2010 - 07:53
QUOTE(lark @ 2010 10 07, 08:51)
na ta pati.. malipoense.. Gal rasčiau pirkt Pinocchio, dabar raibuolių žydėjimo metas..

aš irgi dar pinoccio noriu kažkodėl smile.gif man jis toks mielas...

o mano va panaši į šitą ruošiasi... tik kad labai jau lėtai
http://www.orchidson...e02.preview.jpg
Atsakyti
bus gražu thumbup.gif
Atsakyti
as tris phaneolopsias nupirkau jau prazydejusias, dabar noreciau parasyti patarimu kaip man jas atgaivinti. blush2.gif turiu purskala saknims, kaip jas laistyti? ar galima persodinti.. em, pas jei sauleta lauke, saule sviecia iki 11valandos smile.gif tai va.. manau jus daug labaiu patyrusios ir galetummet padovantot patarimu, aciukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garry @ 2010 10 07, 10:13)
as tris phaneolopsias nupirkau jau prazydejusias, dabar noreciau parasyti patarimu kaip man jas atgaivinti.

prašom http://www.supermama...howtopic=646740
Atsakyti
Maximoj dendrobiu neblogu nukainuotu maciau, bet kai prisiminiau kokie baisus jie susene, tai ir nepirkau. Tiek tos...
Atsakyti