Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

pokahonta,aga,smulkus ziedeliai.panasi i tavo,bet maniskes spalva svelnesne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 08, 23:35)
sveikos  4u.gif
maniškis netikėtų kad už dyką biggrin.gif

tegu ir netiki,koks skirtumas??, faktas tas,kad pasiaiskinimas yra ir gele namuose lotuliukas.gif man tai forumieciai kartais atiduoda,paaiskinimas toks,ner vietos, tiek daug turi ,kad naujoviu neturi kur deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 08, 22:35)
sveikos  4u.gif
maniškis netikėtų kad už dyką biggrin.gif

čia faktas, kad netiki, bet neesmė ir priežastis ir pykt tada jau nėra kaip lotuliukas.gif
QUOTE(egis11 @ 2010 10 09, 07:44)
tegu ir netiki,koks skirtumas??, faktas tas,kad pasiaiskinimas yra ir gele namuose lotuliukas.gif man tai  forumieciai kartais atiduoda,paaiskinimas toks,ner vietos, tiek daug turi ,kad naujoviu neturi kur deti lotuliukas.gif

būtent thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
stoties turguje yra cimbidžių, morkinių, baltų, kreminių ir gelsvų su bordo viduriukais. Po 55lt...

zigopetalum vėl neparvežė sad.gif o taip laukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 10 09, 09:09)
stoties turguje yra cimbidžių, morkinių, baltų, kreminių ir gelsvų su bordo viduriukais. Po 55lt...

zigopetalum vėl neparvežė sad.gif o taip laukiau doh.gif

jei neklystu, tai zygopetalų per metus buvo užvežę tik 2 kartus, o paskutinį kartą vasario mėnesį verysad.gif pirkau tada , superiniai augalai buvo thumbup.gif
Atsakyti
o man tai patiktu kad mano vyras taip namo geles temtu.. thumbup.gif kazi ar klausciau kiek ir iskur... biggrin.gif
Papildyta:
ax.gif bet turbut dvieju tokiu nebuna...
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2010 10 08, 17:35)
o pačio molo maximoj atvežė panašių kaip ši  http://public.fotki....s/100-4318.html , tik baltos spalvos daugiau, ir pats augalas nemažas, lygtais po 45 4u.gif

man sita viena is graziausiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tokiu ir silainiu maximoj yra jei kas norite 4u.gif
Papildyta:
o cia keletas mano ziedeliu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raun'a: 09 spalio 2010 - 14:39
Anokia aš čia pagyrūnė,bes vistiek parodysiu ką nusipirkau blush2.gif Na kai kurios jau čia profesionalės šios srities ,tai gal pasirodys mano pirkinukas nekoks blush2.gif Na bet man pradžiamokslei, tai puikus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Rauna,tokia ir as turiu rolleyes.gif
Vanile,nereikia kuklintis mirksiukas.gif pirkinukas tikrai labai grazus!ir labai mielas 4u.gif
Atsakyti
vanile thumbup.gif
Laura drinks_cheers.gif
Atsakyti
Raun'a -saunumelis wub.gif ...laukiu kada mano ziedeliai pasipils...
Vanilė- grazi...atrodo mano tokia kuriai viduriukas isgedes...nenuleidziu ranku ziuriu kas bus...
Atsakyti
Brassada hybr.

user posted image

Egis11 psychopsis smile.gif

user posted image
Atsakyti