Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

4u.gif šimta smetų nebuvau šioj temoj ax.gif
darbai ir mokslai taip užspaudė,kad tik įlįsdavau paskaityt smile.gif
pasigirsiu ax.gif pernai per Kalėdas gavau dovanų tokią cambria http://www.fabiovise...mbria-04373.jpg (foto skolinta), išleido jinai naują bulvę, o šiandiena pamačiau, kad žiedus krauna thumbup.gif
Atsakyti
sokejuke86,as ir tokia turiu drinks_cheers.gif tik kad as visai be galvos,imerkus laikiau tris dienas.tai dabar ziedukai vysta,vis dar nezinau,kas bus su ja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 10 10, 13:07)
sokejuke86,as ir tokia turiu  drinks_cheers.gif  tik kad as visai be galvos,imerkus laikiau tris dienas.tai dabar ziedukai vysta,vis dar nezinau,kas bus su ja. doh.gif

Stebėkit šaknis, aš vieną kartą išvažiuodama palikau ką tik įmerktą ir pasakiau MB, kad ištrauktų po 10 min., tai grįžus po savaitgalio radau kur palikus doh.gif bet nieko, išgyveno, buvo gan šilta, tai pradžiūvo ax.gif
Atsakyti
Daluksa gražuolė 4u.gif Linkiu greit sulaukti žiedukų. O mano mylimukė žinau, kad ne pas mane vieną auga, bet amn nesvarbu, man jo taip patinka, bet taip sunku šitos spalvos ir dar geros stovio rasti doh.gif O dabar laimės pilnos kelnės, nors nesėkminga savaitė dar nesibaigė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 10 spalio 2010 - 16:22
QUOTE(Daluksa @ 2010 10 10, 11:11)
Stebėkit šaknis, aš vieną kartą išvažiuodama palikau ką tik įmerktą ir pasakiau MB, kad ištrauktų po 10 min., tai grįžus po savaitgalio radau kur palikus  doh.gif bet nieko, išgyveno, buvo gan šilta, tai pradžiūvo  ax.gif

na,pas mane panasi situacija.tik kad as pati ja pamirsau... verysad.gif bet labai tikiuosi,kad ne viskas prarasta,ir kad dar jinai zydes pas mane oi jojoj kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Erzinasi...

[attachmentid=204523]
[attachmentid=204524]
Atsakyti
Bet tai kiek pumpurų pavarė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 10, 22:12)
Erzinasi...

pritariu unsure.gif ryt-poryt gal jau pasirodys?? bigsmile.gif

(Su šimtadieniu 4u.gif (mes jau turim 2.gif ))
Atsakyti
thumbup.gif Tina, grožis sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Vaaau kiek pumpurų blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 11 spalio 2010 - 08:15
pražydo parodinės katlėjos dvynė smile.gif
Atsakyti
Lark, nuostabi katlėja wub.gif
Atsakyti