kokie ziedeliai....

tina, lark

QUOTE(Tina* @ 2010 10 10, 21:12)
Erzinasi...
eina sau kiek pumpurų

QUOTE(lark @ 2010 10 11, 09:51)
niu jau spalvytė

QUOTE(Rožinė @ 2010 10 05, 11:07)
labas dienas, visą savaitę išlėkusi buvau nei prie kompo nei prie gėlių, o grįžus labai nustebau, šitą susniuką kai prieš savaitę pirkau žiedeliai visai suglebę buvo, patikrinau šakneles ir vėl ant palangės padėjau, nežinau net kodėl žiedų nenuskyniau, nors buvau įsitikinus kad jau paskutinioji jiems, o grįžus radau tvirtus atsigavusius žiedus, na tikrai likau nustebinta

QUOTE(into*in @ 2010 10 10, 22:44)
Dekui, pati nepastebejau

QUOTE(Rožinė @ 2010 10 11, 14:13)
labas dienas, visą savaitę išlėkusi buvau nei prie kompo nei prie gėlių, o grįžus labai nustebau, šitą susniuką kai prieš savaitę pirkau žiedeliai visai suglebę buvo, patikrinau šakneles ir vėl ant palangės padėjau, nežinau net kodėl žiedų nenuskyniau, nors buvau įsitikinus kad jau paskutinioji jiems, o grįžus radau tvirtus atsigavusius žiedus, na tikrai likau nustebinta
uz 5 lt su 6 žiedais 

nu cia jums pasiseke

QUOTE(lark @ 2010 10 11, 09:51)
labai grazi spalva

Lark, Tina

Lark, super katleja, spalvyte labai grazi
Laukiu prasiskleidusios mesdevalijos ziedu...

Laukiu prasiskleidusios mesdevalijos ziedu...

Rozine,tau tikrai labai pasiseke.ir gelytei pasiseke,kad i geras rankas papuole
o as susinervinau...buvom su MB prekybos centre,ir pamaciau tokia tigrine grazuole palenopsi.ant balto dugno tokiais kaip strazdaniukais visa alyviniais.ir net tas liezuvelis tokis tigrinis.nepamenu tiksliai,bet kazkas cia yra rodes tokia.pamaciau ir susileidau.bet maniskis is pradziu nesileido i kalbas,tai teko scena iskelti
kritau ant zemes,kojomis burti pradejau
bet,sakau,be geles neisiu
galu gale,MB istrauke pazada,kad daugiau jokiu orchideju bent iki kaledu.ir ka jus sau galvojat?susimoku,gerai,kad dar ir pardes neisejau,nes but buve problemu.paziurau paziurau,ogi ziedastiebis nuluzes ties ta vieta,kur prie pagaliuko pritvirtintas
teko grazinti atgal

o as susinervinau...buvom su MB prekybos centre,ir pamaciau tokia tigrine grazuole palenopsi.ant balto dugno tokiais kaip strazdaniukais visa alyviniais.ir net tas liezuvelis tokis tigrinis.nepamenu tiksliai,bet kazkas cia yra rodes tokia.pamaciau ir susileidau.bet maniskis is pradziu nesileido i kalbas,tai teko scena iskelti

As buciau negrazinus, butu nauju ziedkociu prileidus. Tik gal nuolaidos paprasius. Jau kai randu, kas man labai patinka, lengvai nepaleidziu

QUOTE(Tina* @ 2010 10 11, 21:03)