Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(evers @ 2010 10 14, 17:02)
lotuliukas.gif  jo suprantu kad gailite..jai gaunate po 3lt...as savo pirma nukainuota pirkau uz 19,99lt...issyk pagrobiau o buvo balta paprasta..tik kad didesne nei iprastai... doh.gif  va cia tai ir nupiginta man buvo... doh.gif  biggrin.gif

baigiam su tuo JŪS lotuliukas.gif aš jauna, netinka man jūs bigsmile.gif

o dėl nukainavimų, tai nesenai kaime tokiam buvau, kadangi jau sergu orchidėjom, apziurinėju jas visur, ir ką, gi nukainuotos ten po 20 lt kainuoja doh.gif vos balsu nepradėjau juoktis tam gėlyne lotuliukas.gif
Atsakyti
Laura, sveik 4u.gif

Tina, kur foto ax.gif
Atsakyti
kai kas grįžo iš medžioklės,o aš tai rytoj trauksiu.. lotuliukas.gif tikiuosi,grįšiu su laimikiu smile.gif
Atsakyti
As tai po internetinio uzsakymo, daugiau nieko ir nepirkau. Kazkaip nelabai turiu kur ju deti. Pas mane nera jokiu palangiu, ir tik pora tinkamu langu, kur pakanka sviesos doh.gif Tai nesinori stovais visu namu apkraut.... Tai galvoju reikia pakenteti per ziema blink.gif
Atsakyti
Lerikyte,dekui,stengiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
beje, ar mūsų geltonosios karvės ne Phalaenopsis Bright Peacock 'Sweet Fragrance' ? cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 spalio 2010 - 08:42
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 09:40)
beje, ar mūsų geltonosios karvės ne Phalaenopsis Bright Peacock 'Sweet Fragrance' ? cia

Lerikyte, jau kaip LOD narės prašau šio "padaro" karve nevadinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 10 15, 09:49)
Lerikyte, jau kaip LOD narės prašau šio "padaro" karve nevadinti  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kam išdavei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 10:00)
lotuliukas.gif kam išdavei lotuliukas.gif

kad visi žinotų smile.gif
Atsakyti
[quote=Lerikyte,2010 10 15, 08:40]
beje, ar mūsų geltonosios karvės ne Phalaenopsis Bright Peacock 'Sweet

Ir man per "žiauru" pasirodė g.gif mirksiukas.gif . Bent jau "karvyte"
hihihi.gif
Atsakyti
per žiauriai sakot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nustokit kabinėtis, moteros lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 spalio 2010 - 10:20
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 10:40)

ooo, kaip mano tongue.gif
Atsakyti