greitai bus 2 nauji naminiai žiedstiebiai iš jos

QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 11:19)
nei karvė, nei karvytė, vadinkim tikrais vardais ir pavadinimais

Evaja, visumoj tikrai sutinku, kad daiktus reikėtų vadinti savo tikraisiais vardais, kaip ir augalus. Bet kažin kaip pasirodytų jei čia pradėčiau staiga kalbėt visai kitaip, nei anksčiau? Jei jau dabar taip kalbant ir taip aišku, kad draugijos puslapyje ar šiaip būčiau taip nesakiusi, ar net gi nebūčiau domėjusis apie tai, kaip ir pvz. ten mažai kas giriasi apskritai phalaenopsių žiedais. Čia viskas paprasčiau, orchidėjų draugijos narių yra vienetai ir merginoms esančioms čia tikrai lengviau suprasti apie ką kalba pasakius, kad ir tą žodį ,,karvytė,, , juk tai ne pavadinimas, ne dar kažkas, o tiesiog šio forumo narių duota pravardė. Sutinku, kad aname forume buvimas mane įpareigoja tarkim, kad ir nesiseilėti dėl phalaenopsių ar nesidžiaugti n - tuoju žiedstiebiu kažkokio NOID, bet čia juk viskas paprasčiau.
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 11:49)
Evaja, visumoj tikrai sutinku, kad daiktus reikėtų vadinti savo tikraisiais vardais, kaip ir augalus. Bet kažin kaip pasirodytų jei čia pradėčiau staiga kalbėt visai kitaip, nei anksčiau? Jei jau dabar taip kalbant ir taip aišku, kad draugijos puslapyje ar šiaip būčiau taip nesakiusi, ar net gi nebūčiau domėjusis apie tai, kaip ir pvz. ten mažai kas giriasi apskritai phalaenopsių žiedais. Čia viskas paprasčiau, orchidėjų draugijos narių yra vienetai ir merginoms esančioms čia tikrai lengviau suprasti apie ką kalba pasakius, kad ir tą žodį ,,karvytė,, , juk tai ne pavadinimas, ne dar kažkas, o tiesiog šio forumo narių duota pravardė. Sutinku, kad aname forume buvimas mane įpareigoja tarkim, kad ir nesiseilėti dėl phalaenopsių ar nesidžiaugti n - tuoju žiedstiebiu kažkokio NOID, bet čia juk viskas paprasčiau.
tik neįsižeisk

Visos orchidėjos yra orchidėjos, gali vienodai seilėtis, kaip išsireiškei, ir dėl phalaenopsių, ir dėl kitų NOID (ir pas mane jų yra, kuo džiaugiuosi), tačiau LOD nariai turi rodyti pavyzdį kitiems bet kuriame forume ir bet kuria orchidėjų tema

Todėl norėtųsi teisingų pavadinimų, ko aš ir paprašiau, o kaip elgtis- jau ne mano reikalas

ir šiaip, čia jau nukrypimas nuo temos,tad gal ne čia vertėtų rašinėtis

viską aš suprantu ir neįsižeidžiu
tik tada klausimas, kaip yra su žodžiu ,,palergonija" kalbant apie cambria?

QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 12:12)
viską aš suprantu ir neįsižeidžiu
tik tada klausimas, kaip yra su žodžiu ,,palergonija" kalbant apie cambria?

o kur matei apie tai viešai?

žinau, kad ironija
mačiau viešai, parašysiu až

QUOTE(Evaja @ 2010 10 15, 13:13)
Galima būtų plačiau apie cambrijos pavadinimą. Smalsu pasidarė

Skaitančioms rusiškai: apie pavadinimą Cambria - bet rimtai. straipsnis
O nerimtai - žr. į mano parašą

QUOTE(Šilingė @ 2010 10 15, 16:23)
Skaitančioms rusiškai: apie pavadinimą Cambria - bet rimtai. straipsnis

Ačiū

Nu tada jau tikrai miškas
mano "pelergonijos" paskutiniu metu cirkus krečia,tai žydi miniatiūriniais žiedis,tai žiedstiebį nudžiovina,tai spalvos kažkokios išblukę-nervuoja jau jos mane

labas rytas, vėl giriuosi
visdėlto sugebėjau vakar SB išzysti to aksominio phal
tiesiog pastatai meilaus katino akis dar kanors prižadi (geriausia žadėti "niekada nepirkti gėlių") ir gėlė tavo
žodžiu istorija : jau senai jį buvau nusižiūrėjus bet vis gaila lt būdavo, vakar sugalvojau kad man jos TIKRAI reikia, nusinešu prie kasos, kur įmuša kainą -59 lt
aš apšalus, MB gerumas baiginėjasi, aš tai pardavėjai- "jūs čia rimtai?" o ji- "ne ne, čia lipdukas neužklijuotas, iš jūsų 6,99"
žodžiu nesupratau kodėl, ir ar ten visos tokiom kainom, bet likau laaabai patenkinta
MB komentaras : o kiek laimės suteikia, gal einam visas nusipirksim

žodžiu istorija : jau senai jį buvau nusižiūrėjus bet vis gaila lt būdavo, vakar sugalvojau kad man jos TIKRAI reikia, nusinešu prie kasos, kur įmuša kainą -59 lt

žodžiu nesupratau kodėl, ir ar ten visos tokiom kainom, bet likau laaabai patenkinta

MB komentaras : o kiek laimės suteikia, gal einam visas nusipirksim