Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

greitai bus 2 nauji naminiai žiedstiebiai iš jos assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 11:19)
per žiauriai sakot  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nustokit kabinėtis, moteros  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nei karvė, nei karvytė, vadinkim tikrais vardais ir pavadinimais wink.gif
Atsakyti
Evaja, visumoj tikrai sutinku, kad daiktus reikėtų vadinti savo tikraisiais vardais, kaip ir augalus. Bet kažin kaip pasirodytų jei čia pradėčiau staiga kalbėt visai kitaip, nei anksčiau? Jei jau dabar taip kalbant ir taip aišku, kad draugijos puslapyje ar šiaip būčiau taip nesakiusi, ar net gi nebūčiau domėjusis apie tai, kaip ir pvz. ten mažai kas giriasi apskritai phalaenopsių žiedais. Čia viskas paprasčiau, orchidėjų draugijos narių yra vienetai ir merginoms esančioms čia tikrai lengviau suprasti apie ką kalba pasakius, kad ir tą žodį ,,karvytė,, , juk tai ne pavadinimas, ne dar kažkas, o tiesiog šio forumo narių duota pravardė. Sutinku, kad aname forume buvimas mane įpareigoja tarkim, kad ir nesiseilėti dėl phalaenopsių ar nesidžiaugti n - tuoju žiedstiebiu kažkokio NOID, bet čia juk viskas paprasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 spalio 2010 - 10:50
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 11:49)
Evaja, visumoj tikrai sutinku, kad daiktus reikėtų vadinti savo tikraisiais vardais, kaip ir augalus. Bet kažin kaip pasirodytų jei čia pradėčiau staiga kalbėt visai kitaip, nei anksčiau? Jei jau dabar taip kalbant ir taip aišku, kad draugijos puslapyje ar šiaip būčiau taip nesakiusi, ar net gi nebūčiau domėjusis apie tai, kaip ir pvz. ten mažai kas giriasi apskritai phalaenopsių žiedais. Čia viskas paprasčiau, orchidėjų draugijos narių yra vienetai ir merginoms esančioms čia tikrai lengviau suprasti apie ką kalba pasakius, kad ir tą žodį ,,karvytė,, , juk tai ne pavadinimas, ne dar kažkas, o tiesiog šio forumo narių duota pravardė. Sutinku, kad aname forume buvimas mane įpareigoja tarkim, kad ir nesiseilėti dėl phalaenopsių ar nesidžiaugti n - tuoju žiedstiebiu kažkokio NOID, bet čia juk viskas paprasčiau.

tik neįsižeisk blush2.gif 4u.gif

Visos orchidėjos yra orchidėjos, gali vienodai seilėtis, kaip išsireiškei, ir dėl phalaenopsių, ir dėl kitų NOID (ir pas mane jų yra, kuo džiaugiuosi), tačiau LOD nariai turi rodyti pavyzdį kitiems bet kuriame forume ir bet kuria orchidėjų tema smile.gif

Todėl norėtųsi teisingų pavadinimų, ko aš ir paprašiau, o kaip elgtis- jau ne mano reikalas smile.gif

ir šiaip, čia jau nukrypimas nuo temos,tad gal ne čia vertėtų rašinėtis smile.gif
Atsakyti
viską aš suprantu ir neįsižeidžiu biggrin.gif tik tada klausimas, kaip yra su žodžiu ,,palergonija" kalbant apie cambria?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 15, 12:12)
viską aš suprantu  ir neįsižeidžiu biggrin.gif tik tada klausimas, kaip yra su žodžiu ,,palergonija" kalbant apie cambria?

o kur matei apie tai viešai? smile.gif čia ironija, nes "cambria" tokios orchidėjos nėra smile.gif
Atsakyti
žinau, kad ironija biggrin.gif mačiau viešai, parašysiu až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2010 10 15, 13:13)
"cambria" tokios orchidėjos nėra smile.gif

Galima būtų plačiau apie cambrijos pavadinimą. Smalsu pasidarė smile.gif
Atsakyti
Skaitančioms rusiškai: apie pavadinimą Cambria - bet rimtai. straipsnis

O nerimtai - žr. į mano parašą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 10 15, 16:23)
Skaitančioms rusiškai: apie pavadinimą Cambria - bet rimtai. straipsnis

O nerimtai - žr. į mano parašą  lotuliukas.gif

Ačiū smile.gif Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif smile.gif
Atsakyti
Nu tada jau tikrai miškas biggrin.gif mano "pelergonijos" paskutiniu metu cirkus krečia,tai žydi miniatiūriniais žiedis,tai žiedstiebį nudžiovina,tai spalvos kažkokios išblukę-nervuoja jau jos mane biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, vėl giriuosi doh.gif visdėlto sugebėjau vakar SB išzysti to aksominio phal lotuliukas.gif tiesiog pastatai meilaus katino akis dar kanors prižadi (geriausia žadėti "niekada nepirkti gėlių") ir gėlė tavo rolleyes.gif

žodžiu istorija : jau senai jį buvau nusižiūrėjus bet vis gaila lt būdavo, vakar sugalvojau kad man jos TIKRAI reikia, nusinešu prie kasos, kur įmuša kainą -59 lt blink.gif aš apšalus, MB gerumas baiginėjasi, aš tai pardavėjai- "jūs čia rimtai?" o ji- "ne ne, čia lipdukas neužklijuotas, iš jūsų 6,99"
žodžiu nesupratau kodėl, ir ar ten visos tokiom kainom, bet likau laaabai patenkinta wub.gif
MB komentaras : o kiek laimės suteikia, gal einam visas nusipirksim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožinė: 16 spalio 2010 - 08:26