Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

jo,maniske ta uzmirstuole,kur mirko tris paras,tai jau baigia visus ziedus numesti verysad.gif bet saknys kiek matosi,lyg nesupuve... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2010 10 16, 09:28)
tai čia buvo iš tos temos, kad tų gėlių visų noriu, nei pro vieną nepraeinu, tikrai ne iš gerumo jis man čia taip  lotuliukas.gif

rodomės

swoon.gif nu tau ir sekasi...koki grozi nuciumpi... good.gif net seile nutyso,kad man taip... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2010 10 16, 09:28)
tai čia buvo iš tos temos, kad tų gėlių visų noriu, nei pro vieną nepraeinu, tikrai ne iš gerumo jis man čia taip  lotuliukas.gif

rodomės

Jau kuris laikas stebiuosi Rožinės sugebėjimu taip pigiai sumedžioti gėlytes thumbup.gif ir dar tokias gražias wub.gif Būtent tokią mačiau kažkurioj maximoj, bet jos kaina visai nepanaši į 6,99 buvo schmoll.gif penkis kartus didesnė tai ir atsilaikiau, nepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2010 10 16, 15:44)
Jau kuris laikas stebiuosi Rožinės sugebėjimu taip pigiai sumedžioti gėlytes  thumbup.gif ir dar tokias gražias  wub.gif  Būtent tokią mačiau kažkurioj maximoj, bet jos kaina visai nepanaši į 6,99 buvo  schmoll.gif  penkis kartus didesnė tai ir atsilaikiau, nepirkau g.gif

aš pati nesitikėjau kad ji tiek kainuos, pasiryžau sumokėi 15 lt, nes labai jau jos norėjau, bet prie kasos vos nepašokau į aukštį kai sužinojau kad tik 7 lt, jie ten kažkaip tų lipdukų nesuklijavę, o nuolaida egzistuoja, man tiesiog labai pasisekė ax.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos,vis didinat savo kolekcijas groziais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[attachmentid=204716]
[attachmentid=204717]
Atsakyti
pagaliau biggrin.gif

bet ir žiedų grožis ir kiek daug wub.gif
Atsakyti
tiesiog pasaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 16, 11:23)
vienas su trim žiedlapiais, kitas su penkiais, kitas su dviem lūpom ir t.t.

Mano šita margoji irgi visus keistus ir skirtingus žiedlapius išleido doh.gif

Tina, kaip gražuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 10 16, 17:28)
Mano šita margoji irgi visus keistus ir skirtingus žiedlapius išleido  doh.gif

ajajai, kažin ar nebus čia šitų ,,liga,, g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 16, 16:46)

Tina - fantastika wub.gif bigsmile.gif

Isduok paslapti, kur laikai, kaip laistai ir t.t.
Atsakyti
Tina*, labai gražu 4u.gif
Atsakyti