QUOTE(zuzla @ 2010 10 20, 10:05)
o kokose parduotuvese ju rast,ar yra pvz..senukuose,ermitaze.????

laimės pilnos kelnės.
  laimės pilnos kelnės. 

baikit mane erzintir aš į medžiokle užsimanysiu, bet prisižadėjau ir negaliu pirkt dabar
 baikit mane erzintir aš į medžiokle užsimanysiu, bet prisižadėjau ir negaliu pirkt dabar  viena palangė jau visiškai užgrūsta, net tarpelio nėra
 viena palangė jau visiškai užgrūsta, net tarpelio nėra  o kitą palangę telikas užstoja, reikės mest jį von
 o kitą palangę telikas užstoja, reikės mest jį von   

...as i ta parduotuve tik antrosios gryzau ...negalejau natūroj daug gražesnė žiedas tiesiog švyti...o parsitempiau 6...
 ...as i ta parduotuve tik antrosios gryzau ...negalejau natūroj daug gražesnė žiedas tiesiog švyti...o parsitempiau 6...  vyras mano geras stovi tyli,klausiu ar imt o jis o neėmusi nekakrksėsi kad imt reikėjo...
  vyras mano geras stovi tyli,klausiu ar imt o jis o neėmusi nekakrksėsi kad imt reikėjo...  o palangės neguminės..vietos nebėr.
 o palangės neguminės..vietos nebėr.  ..greitai teks sklepe gėles augint..dabar pas mane taip su kitom atsisveikinu,viena parduodu dvi i vieta partempu,bet kažkodėl gryzta palenopsiu karštinė...
 ..greitai teks sklepe gėles augint..dabar pas mane taip su kitom atsisveikinu,viena parduodu dvi i vieta partempu,bet kažkodėl gryzta palenopsiu karštinė...