Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(evers @ 2010 10 20, 10:00)
o cia mano naujokes vakar buvau ''medzioklej''

oho bigsmile.gif gera medžioklė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif aciukas...ziuriu visom patinka gepardziuke,o man ji maziausiai patiko..kokios mes visos skirtingos..o mano orhideju skaicius padidejo iki 26..o dar kiek graziu yra.... doh.gif
Atsakyti
Va čia tai tikra medžioklė thumbup.gif wub.gif labai visos gražios ypač paskutiniosios spalvytė wub.gif
o kur pirkt ir kaip atrodo tas drėgnomatis... 4u.gif
o cia mano naujokes vakar buvau ''medzioklej''
sitos spalva irgi tokia,nemoku apsakyt...

Atsakyti
Pas mane dregnomatis rodo 45-55. Ar tiek pakanka?
Turiu ir drekintuva, bet mazai jis pakelia dregme blink.gif
Atsakyti
sveikos,sveikos,kai kas neseniai po darbu,o cia net keli psl .priplepeta doh.gif evers,o cia tai bent!!!o cia tai sekminga medziokle!!!!!va sita geopardine,kaip kazkas pavadino,tokia pati,kaip as buvau nusipirkus,o po to grazinau,net is pardes neisejus....vienas prie vieno thumbup.gif realybeje dar graziau atrodo,super!!!o ta paskutine kokia idomi,net gal nemacius tokioooos schmoll.gif jau grazuoles,tai juodai!!!as siandien irgi buvau isejus i miska lotuliukas.gif bet nieko nenugriebiau schmoll.gif
bet evers vyras,tai super!ir kur jus tokiu gaunat g.gif ?mano sesuo,persikrauste i nama,tai dabar jos vyras kiekviena savaitgali po orchideja partempia namo.o cia tai vyras,sakau!ne zmona,bet vyras tempia i namus geles thumbup.gif kad man taip,nu nors savaitgaliais toki vyra kur pasiskolinus lotuliukas.gif nors,kita vertus,ir saviskio nevarau dievo i medi,sukalbamas jis pas mane ax.gif
Atsakyti
Kazin siandien Senukuose taike 30 proc. ir gelems?
Atsakyti
4u.gif aciukas merginos,pacios kokiu groziu pridedat... mirksiukas.gif

isduosiu paslapty...vyras nieko nesake..nes kaina po 5lt tebuvo... bigsmile.gif o gelytes tikrai naturoj daug grazesnes nei foto...fotoaparatas paprastutis neperteikia grozio realaus..o ir fotografe is manes... ax.gif
Atsakyti
sitos teko gryst negalejau kitaip..tie 100km visai nieko... doh.gif
[

Gražios naujokės, o kur jas pirkai, kad 100km sukūrei? rolleyes.gif
Atsakyti
as randuos tarp kretingos ir skuodo(tiesa skuodas man arciau)..tad teko iki gargzdu palekt...ten ja buvau palikusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 21, 08:50)
as randuos tarp kretingos ir skuodo(tiesa skuodas man arciau)..tad teko iki gargzdu palekt...ten ja buvau palikusi... doh.gif

Macuičiuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
turbut tas kaimas,neiprasti man tie pavadinimai macuiciai,macaiaciai,,,tad tiksliai nezinau... doh.gif kazkas is forumieciu nurode kur...nu ten superine parduotuve.. thumbup.gif tik kiti augaliukai labai su skydmariu ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 10 21, 09:13)
turbut tas kaimas,neiprasti man tie pavadinimai macuiciai,macaiaciai,,,tad tiksliai nezinau... doh.gif  kazkas is forumieciu nurode kur...nu ten superine parduotuve.. thumbup.gif tik kiti augaliukai labai su skydmariu ... verysad.gif

jep, turbūt, kad aš nurodžiau, nes ten pati lankausi. Praktiškai visos ten gėlės yra užsikrėtusios. Planuoju rytoj ten važiuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 21 spalio 2010 - 08:24