Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Oli_vija @ 2010 10 22, 11:12)
Floriadoj buvau antradienį . Kainos aukštos, vazoninių praktiškai mėnesį nevežta.
Ar čia į masdevalijų seminarą susiruošei  ? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nea blush2.gif pirkiniai susije su nestuke.gif ir kiek liks laiko, noretusi dar geliukam skirt. Gaila, kad SKM nieko naujo jau senokai neturi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 22, 11:16)
Nea  blush2.gif  pirkiniai susije su nestuke.gif ir kiek liks laiko, noretusi dar geliukam skirt. Gaila, kad SKM nieko naujo jau senokai neturi  verysad.gif

VU botanikos sode dar renginys yra

http://www.botanikos...lio-23-diena109

o seminaro metu bus galima įsigyt žurnalą"orchidėjos" Nr.1, savos gamybos substrato ir augalų likučiai po rudeninės parodos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 22 spalio 2010 - 10:24
QUOTE(Tina* @ 2010 10 22, 11:16)
Nea  blush2.gif  pirkiniai susije su nestuke.gif ir kiek liks laiko, noretusi dar geliukam skirt. Gaila, kad SKM nieko naujo jau senokai neturi  verysad.gif

ir neturės iki pavasario.
Atsakyti
Kiek teko girdet, tai ji leliu turi, matyt nelabai laiko lieka neto parduotuvej. Nes apslopus prekyba tenais.
Atsakyti
o aš šiandien ta proga pasimatavau kambarį drėgnumą - 62,3
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 10 22, 11:23)
Kiek teko girdet, tai ji leliu turi, matyt nelabai laiko lieka neto parduotuvej. Nes apslopus prekyba tenais.

na, turi mažiuką leliuką, o dabar viską žiemai išparduoda, kad nebūtų problemų su augalais. Pavasarį vėl užsiveš wink.gif
Atsakyti
Aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 10 22, 11:16)
Nila_ks,o ten dar ir antram aukšte yra gėlių?Aš buvau tik pirmam.

atsakysiu as..antram aukste ten visokios prekes floristikos.dirbtines geles,vazos ir taip visokiu niekuciu,is gyvu geliu ten nieko nera...
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 10 22, 12:18)
augalų likučiai po rudeninės parodos  4u.gif

o kokių gėlyčių yra likę? ax.gif
Atsakyti
o tai koks drėgnumas turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 10 22, 11:16)
Nila_ks,o ten dar ir antram aukšte yra gėlių?Aš buvau tik pirmam.

Eiiiii, o kur tu gyveni? smile.gif Ir kada buvai tenais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ermitaže šiandien nusipirkau phaleonopsį, geltoną su lyg pabanguotais žiedelių kraštais už 9,99ltl. ir taip pat miltoniją ryškiai violetiniais žiedeliais nukainuotą, taip pat už 9,99 ll. smile.gif Viena dar miltonija už tokią pačią kainą dar liko - tik baltais žiedeliais. Jei kas susigundysit ax.gif
Atsakyti