Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Mililė @ 2010 10 22, 17:05)
o kokių gėlyčių yra likę?  ax.gif

nuoroda mano paraše blush2.gif 4u.gif toliau šnekėkimės až 4u.gif blush2.gif kad merginos nesupyktų wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 10 23, 21:14)
nuoroda mano paraše  blush2.gif  4u.gif toliau šnekėkimės až  4u.gif  blush2.gif kad merginos nesupyktų  wub.gif  4u.gif

jau šiandien gyvai mačiau mirksiukas.gif bet dar esu neapsisprendusi. Labai patiko masdevallios, bet bijau, kad nesugebėsiu suteikti sąlygų, kad pražydinti... g.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif nu ir pasigirsiu savo kvailumu... doh.gif doh.gif siandien skynt sugalvojau nuvytusi zieda palenopsiui..toks susitraukes,suvytes kabo,tad galvoju nuskinsiu ..va tau ir kvaila mintis..rankoj visa virsunele liko su pumpurais... bash.gif
user posted image
cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 10 21, 22:50)
seseilgakase,o kur foto?
nu,tai ryt lauksim vel besigirianciu is tos pigiosios parduotuves... tongue.gif

va, sian pafotkinau. wub.gif
http://public.fotki....s/dsc01422.html
Atsakyti
Šiandien ir pas mane viena daugiau atsirado rolleyes.gif Pirmadienį foto įkelsiu ax.gif

seseilgakase - pas mane tokia žiedstiebį leidžia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 23 spalio 2010 - 22:04
ir pas mane "septyntaškė" žiedstiebį po žiedstiebio leidžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 10 24, 00:04)
Šiandien ir pas mane viena daugiau atsirado rolleyes.gif Pirmadienį foto įkelsiu  ax.gif 

seseilgakase - pas mane tokia žiedstiebį leidžia  thumbup.gif

as ja nusipirkau jau su ziedais, su vaikiuku, ir irgi leidzia ziedstiebi. va sitoj nuotraukoj truputi matosi http://public.fotki....s/dsc01421.html
seniai tokios ieskojau, vis neuzkliudavau, db turiu rolleyes.gif dar is labiausiai ieskomu debora.. kolkas paieskos bergzdzios..
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 23, 23:43)
dar is labiausiai ieskomu debora.. kolkas paieskos bergzdzios..

Aš irgi Deboros vis ieškojau ieškojau.. Kol nuvažiavau į Kauną, užsukau netyčia į Molą ir užtikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 23, 23:43)
as ja nusipirkau jau su ziedais, su vaikiuku, ir irgi leidzia ziedstiebi. va sitoj nuotraukoj truputi matosi http://public.fotki....s/dsc01421.html
seniai tokios ieskojau, vis neuzkliudavau, db turiu rolleyes.gif  dar is labiausiai ieskomu debora.. kolkas paieskos bergzdzios..

thumbup.gif man atrodo ir pas mane keleta leidzia po antra zedstiebi, bet bijau ka sakyt, nes dar sunyks, ar ka blush2.gif jai kas pamatysit zalia karvute, duokit zinia, labai noriu, o savaja numarinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 24 spalio 2010 - 08:27
Labutis. Vis paskaitinėju temą, pasigrožėju jūsų laimikiais ir pačių užaugintais žiedais thumbup.gif wub.gif , tai ryžausi ir aš pasigirti nesenai pas mane pražydusia miltonia blush-anim-cl.gif2 user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 24 spalio 2010 - 09:30
QUOTE(Dusiukas @ 2010 10 24, 11:26)
Labutis. Vis paskaitinėju temą, pasigrožėju jūsų laimikiais ir pačių užaugintais žiedais  thumbup.gif  wub.gif , tai ryžausi ir aš pasigirti nesenai pas mane pražydusia miltonia  blush-anim-cl.gif2 user posted image

labai graži, nužiūrinėjau tokią "tarp gėlių", bet labai jau brangi buvo pagal mano visas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 23, 19:06)

norėčiau tokių wub.gif lb gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 24 spalio 2010 - 11:09