Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

paskutine miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 02, 21:48)
dar keletas sukneliu 4u.gif

tikuiosi nesupyksit,kad idejau  4u.gif

tikrai ne, tiesiog visos daug kartu jau detos cia buvo smile.gif
Atsakyti
Kiekvienoj temoj, kurioj snekejau, planavau ir guodziausiu ikeliu savo mazo albumelio is vestuciu akimirkas, nes atrinkti kazka butent tai temai labai sunku doh.gif biggrin.gif Nepykit uz pasikartojimus blush2.gif Pas mus atjunge interneta, tai del to labai kukliai ir rasau po viena zinute biggrin.gif
vesstuves
Atsakyti
Wow. liekna, super atrodėte thumbup.gif tiek stresavot, tiek nervavotės, o rezultatas puikus, nuostabią šventę sau pasidarėte. Ir suknelė daug geriau žiūrisi ant jūsų, nei ant modelio (tik gal krūtinės kaušeliai galėtų būti labiau prigludę prie jos, tačiau tai menkniekis). Viską giriu : tiek šukuoseną, makiažą, tiek figūrą rolleyes.gif Aš jau vėl užsimaniau trumpos suknelės biggrin.gif arba dviejų suknelių vakaro metu - ilgos ir trumpos cool.gif
Atsakyti
Labai gražūs jaunieji smile.gif gražios vestuvės, viskas gražu smile.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Wow!! Liekna, atrodet super!!! thumbup.gif Simta kartu graziau nei tas modelis su suknele! O jau kokie laimingi! wub.gif Nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif
Papildyta:
Negaliu atsiziureti! biggrin.gif Ir as noriu tokios suknytes! biggrin.gif
Atsakyti
Liekna labai grazi sukenka biggrin.gif
Atsakyti
tikrai grazios vestuves smile.gif
o suknele ypac.
Atsakyti
Idesiu ir as keleta, atsiprasau jei kartosiuosi 4u.gif
user posted image
user posted image
(sioje nesimato ilgio, bet puslapis apie short dresses, labai daili virsutine dalis)
user posted image
user posted image

Grazu man trumpos suknutes, deja man netiktu, rinkciausi kazka tokio platesniems klubams uzslepti biggrin.gif
user posted image

p.s. antra foto, kur ilga suknele, "prilipinta" prie pirmosios, neisejo atskirti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 03 lapkričio 2010 - 13:34
Man šitoji labai įdomi bigsmile.gif bet aišku, gražiai atrodys tik ant labai lieknos merginos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 11 03, 16:34)
Man šitoji labai įdomi  bigsmile.gif bet aišku, gražiai atrodys tik ant labai lieknos merginos.

Marchesa wub.gif Si suknele - viena mano favoriciu ax.gif
Atsakyti

user posted image

sita labai daili wub.gif
Atsakyti