Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(imarta @ 2010 12 05, 17:33)
800 lt gal kuriai reik sukneles blush2.gif

gaila, kad dar nesiženiju, tikrai griebčiau verysad.gif biggrin.gif
ankstyvam pavasariui ar rudeniui būtų superinė suknelė, o ir kaina gera smile.gif
Atsakyti

imarta, labai daili suknele! 4u.gif
Atsakyti
dar karta aciu visoms biggrin.gif
Atsakyti
Imarta, labai daili suknute, atrodete tikrai graziai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2010 12 05, 10:41)
atsiprasau neina man mazesnes blush2.gif

eina sau koks grožis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 12 04, 23:20)

Visos tragiskokos biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(imarta @ 2010 12 05, 11:21)
Sukuosena buvo kriaukle  biggrin.gif  visa suknele is siltesnes medziagos vilneles (trikotazas su vilna) taip kad labai nesusalau biggrin.gif

Aciu uz gerus ivertinimus biggrin.gif

Grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 12 09, 02:57)
Visos tragiskokos  biggrin.gif  blush2.gif

Tai tik idėjos temos paspalvinimui. Manau, čia būta ir būna daug tragiškesnių variantų įkelta (pvz. iš aciai įdėtų suknelių man nei viena negraži - modeliai vulgarūs ir atgyventi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safe: 09 gruodžio 2010 - 08:48
QUOTE(Safe @ 2010 12 09, 10:28)
Tai tik idėjos temos paspalvinimui. Manau, čia būta ir būna daug tragiškesnių variantų įkelta (pvz. iš aciai įdėtų suknelių man nei viena negraži - modeliai vulgarūs ir atgyventi).

drinks_cheers.gif visu 100 proc. O tarp Jusu, Safe, ikeltu sukneliu net labai daug graziu! Ir aciu, kad atradusi realiu nuotaku gaivinate sia tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jums: 09 gruodžio 2010 - 10:22
QUOTE(Safe @ 2010 12 09, 09:28)

man irgi mano įkeltos suknelės tragedija, neįsivaizduoju kokį reikia turėti skonį, kad tekėt su tokia suknele doh.gif bet temos pagyvinimui įmečiau smile.gif
Atsakyti
O as manyciau, kad nereiktu "temos gyvint" (tikslesnis ivardinimas butu - tersti temos) prastomis suknelemis, tomis, kurios pacioms, kaip sakote, yra baisios. Dekit tas, kurios jusu akiai butu vertos auditorijos. Baisuoklisku pilnas internetas, na o va perliuka surast yra sunku, tad geriau dalinkimes tais surastais perlais mirksiukas.gif Zinoma, skoniai skiriasi, bet nu nesuprantu tu, kurios deda suknias i tema, kurios pacioms baisios unsure.gif

Dar i tema - imartos suknele labai jauki cool.gif
Atsakyti
O kodėl gi ne? unsure.gif galbūt atsiras kam tai patiks ir galų gale pritaikys sau. Kaip žinia, daugumos skonis yra skirtingas, tai subjektyvus dalykas.

Jums nepatinka, bet galbūt man tos suknelės atrodo gražios, orginalios, o gal kažkuo išskirtinės, nematytos, nors realybėje tokios pati gal nevilkėčiau cool.gif ir jeigu kelčiau tik sau patinkančias suknias, greit nebebūtų ką čia dėt biggrin.gif
Atsakyti