Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Safe @ 2011 01 08, 18:50)
Nu sorry, bet man tas besaikis ir vis plintantis L. Kiauleikytės vestuvių (dažniausiai jos suknelės) kopijavimas ar detalių atkartojimas darosi koktus. Susigalvokit pačios ką nors orginalaus, o ne mėgdžiokit kitas. Manau, kad SAVO dieną daug smagiau turėtų būti išskirtine, kitoniška, o ne žvaigždės(?) plagiatu. Deja, kelis kartus teko savo akimis matyti ir tragiškų to modelio plagiatų-variantų (medžiaga blizgi, prasta, vnž. bendras vaizdas labai pigus).

O ir šiais laikais trumpų suknelių modelių pasirinkimo galimybė yra ganėtinai plati ir nemaža 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(atlantida2 @ 2011 01 07, 20:47)
Sveikos mergytes, ieskau Liepos Kiauleikytes vestuvine suknele nusipirkti ar issinuomuoti savo vestuvems, gal kur matete ir galetumete parekomenduoti, buciau labai Jums dekinga.
user posted image

oi man šita irgi nuostabi, kai tik pamačiau jos suknelė iškart sakiau ir aš tokios noriu;] blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Atsiprašau, jei bus besikartojančių smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Idomi medziaga smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 01 26, 16:51)
Idomi medziaga smile.gif

Bet kiek matau tai tokio modelio suknutės (gal esmė viršaus kirpimas) tai tinka tik labai labai lieknoms... g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Man labai patinka šita (Image 14):

http://www.dea-marti.../lt/ipardavimas
Atsakyti
Fantastiska. Galvoju apie trumpa suknele baliui, bet tokia ir visa diena mielai nesiociau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 02 04, 14:32)
Fantastiska. Galvoju apie trumpa suknele baliui, bet tokia ir visa diena mielai nesiociau  wub.gif

Aš labai panašią suknelę vilkėjau praeitais metais būdama pamerge, tik geltonos spalvos, ale pagalvoju reiktų dabar rinktis, tai imčiau visiškai kitokį variantą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 02 04, 14:32)
Fantastiska. Galvoju apie trumpa suknele baliui, bet tokia ir visa diena mielai nesiociau  wub.gif

jei per vestuves sugalvočiau vilkėt trumpa suknute, tai neabejoju, kad šia vilkėčiau wub.gif manau ji tiktų ne tik vestuvėm, bet ir kitokiom šventėm smile.gif
Atsakyti
Žvilgtelėkite į šią žavią, žaismingą porą:

http://www.facebook....53.136133080871
Atsakyti