Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(paslaptis592 @ 2011 02 28, 18:14)
Sveikos smile.gif stai cia manoji grazute smile.gif ji bus siek tiek trumpesne, iki keliu ir spalva bus ne balta o perlo smile.gif
4u.gif

http://www.sotteroan...p;style=ASM3468

Labai labai!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darbstutee @ 2011 03 02, 22:54)
Labutis wink.gif Na as ieskau suknelytes pigiau, todel planuoju siustis is uzsienio. Radau tokia pat adresu http://www.dhgate.co...3c1d5e0943.html , bet cia kinieciai siuva, tai taip ir mastau dabar... nes kaina jos gaunasi 300 lt. smile.gif butu zymiai pigiau, tik ar netektu nusivilti...

Paprašykit, kad pardavėjas atsiųstų pasiūtos suknelės foto (ne ant modelio) ir tada daugmaž galėsit įvertinti ar Jums tiktų. Jei rimtas gamintojas, manau, tikrai turėtų turėti realių savo darbų foto mirksiukas.gif
Atsakyti
O as galvoju reikia bandyti parduoti savo suknele, tad jei isgirsite ieskanciu kazko isskirtinio, ko galbut LT nera, parodykit sia suknele, gal susidomes biggrin.gif kaina 300 $

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 03 kovo 2011 - 19:48
QUOTE(darbstutee @ 2011 03 02, 23:54)
Labutis wink.gif Na as ieskau suknelytes pigiau, todel planuoju siustis is uzsienio. Radau tokia pat adresu http://www.dhgate.co...3c1d5e0943.html , bet cia kinieciai siuva, tai taip ir mastau dabar... nes kaina jos gaunasi 300 lt. smile.gif butu zymiai pigiau, tik ar netektu nusivilti...

as manau, kad gali tekti stipriai nusivilti :/ nes nemanau, kad kokybiska ir geros medziageles suknele gali taip pigiai kainuoti :/ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2011 03 03, 21:48)
O as galvoju reikia bandyti parduoti savo suknele, tad jei isgirsite ieskanciu kazko isskirtinio, ko galbut LT nera, parodykit sia suknele, gal susidomes  biggrin.gif kaina 300 $

user posted imageuser posted image

realiai jusu suknele dar grazesne smile.gif buvo mintis ir man tokia pasisiuti smile.gif bet lietuvoje labai sunku gauti neriniu smile.gif tad teko pasirinkti kita varianta, bet manau nenusivilsiu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 03, 19:48)
O as galvoju reikia bandyti parduoti savo suknele, tad jei isgirsite ieskanciu kazko isskirtinio, ko galbut LT nera, parodykit sia suknele, gal susidomes  biggrin.gif kaina 300 $

O gal galit dar parodyti, kaip ant jusu gyvai atrode suknute?
Atsakyti
QUOTE(paslaptis592 @ 2011 03 03, 18:54)
realiai jusu suknele dar grazesne smile.gif buvo mintis ir man tokia pasisiuti smile.gif bet lietuvoje labai sunku gauti neriniu smile.gif tad teko pasirinkti kita varianta, bet manau nenusivilsiu smile.gif blush2.gif

ta kur ssirinkot irgi labai grazi! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 03, 19:47)
O gal galit dar parodyti, kaip ant jusu gyvai atrode suknute?

http://www.facebook....100001116944568
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 03, 20:53)

Nu tikrai labai grazi suknute, bet matau, kad man netiktu mazu maziausiai per viena vieta verysad.gif
O bateliai kokie... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 03, 19:58)
Nu tikrai labai grazi suknute, bet matau, kad man netiktu mazu maziausiai per viena vieta  verysad.gif
O bateliai kokie...  wub.gif

as suknele siaip pirkau didesne vien del krutines ir siaurinau per liemeni smile.gif todel ir bijau, kad neatsiras pirkejos vien del matmenu doh.gif aisku virsu dar galima mazinti smile.gif
uoj su bateliais kiek man buvo panikos renkantis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 03, 21:00)
as suknele siaip pirkau didesne vien del krutines ir siaurinau per liemeni  smile.gif todel ir bijau, kad neatsiras pirkejos vien del matmenu  doh.gif aisku virsu dar galima mazinti  smile.gif
uoj su bateliais kiek man buvo panikos renkantis  doh.gif  lotuliukas.gif

Chi chi, man but reikeje atvirksciai - siaurint krutine lotuliukas.gif
Jooo, su bateliais panika jau ir man tuoj apims...
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 03, 20:03)
Chi chi, man but reikeje atvirksciai - siaurint krutine  lotuliukas.gif
Jooo, su bateliais panika jau ir man tuoj apims...

as tai manau gera siuveja bet ka sutvarko siais laikais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2011 03 03, 21:53)

Suknelė jūsų labai daili (kažkada jau gyriau) ir tikrai geriau atrodo, nei kataloginėje foto, tik man žymiai gražiau bendras vaizdas atrodytų, jei krūtinė būtų kiek sukelta ax.gif
Atsakyti
Fantastiska suknyte wub.gif
Labai patiko ir Jusu sukuosena. Viskas tobula thumbup.gif
Atsakyti